ALWAYS A GOOD GIRL

Tulin hetki sitten kaupasta. En ole käynyt kaupassa kohta viikkoon. Aika vähän on tämä lomalainen istunut himassa. Miksii pitäis edes istua.

Hyvä viikonloppu takanapäin. Päätettiin skippaa regatta ja festarit tänä kesänä ja jäädä vaan Stadiin. Suurin osa frendeistä kuitenkin oli regatassa, mutta se ei haitannut.

Meillä oli pääosin tosi kiva porukka täällä Stadissa, osa ehkä vähän random. Säät oli mitä upeimmat ja sen takia Teatterin lisäksi toinen olohuoneeni on ollut Hernesaaren ranta. Upea paikka, hyvää safkaa ja mikä tärkeintä..hyvää musaa. Paikka sopii myös lapsiperheille. Sunnuntaina maistoin heidän brunssia myös ja ei huono sekään. Premium bajamajat nyt tietty “tuoksahti” (lukekaa haisi erittäin karmivalle) ja happinaamari olis ollut more than welcome, mut eiköhän sekin asia korjaannu. Vastahan oli Hernesaaren avajaiset.

Hienoa että stadin kauniita alueita hyödynnetään. Pidän Helsinkiä yhtenä kauniimpana kaupunkina ja rakastan pääkaupungimme arkitehtuuria.

Hamekuvat otettiin viime torstaina ennen dinneriä. Houkuttelin Even syömään Teatterin halloumi kasvisateriaa. Se on siis todella hyvää. Söin sitä tänäänkin. 😉

Onko siellä lomalaisia? Mitä meinaatte? 

Tytöt odottaa mua Casinolla, joten lähden nyt sinne, koska olen jo myöhässä.

Sori, ollut vähän huono omatunto tästä hiljaiselosta täällä blogin puolella, joskus pitää vaan relaa ja antaa kaiken vaan olla. 

xx

Kuvat/Eveliina Alanne

8 Responses

  1. Tosi upea tyyli taas kerran. Osaat yhdistellä vaatteita ja asusteita taidokkaasti! 🙂 Toivoisin niiin monien tapaan jotain tutoriaalia yms sun hiuksien hoidosta ja laitosta. Mitä teet niille esimerkiksi pesun jälkeen? Ihanaa kesää Didem!

  2. Kiva asu! Mistä hame ja neule ovat? Kun kuvissa näkyy asusi, olisi mukavaa, jos muistaisit laittaa asun tiedot.

    1. Sain viestinä pari hyvää paikaa,kun laitoin sun kysymyksen uusimpaan postaukseen. Kuulemma viiskulmassa on ja sit helsinginkadulla. Pitää kokeilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.