ARJEN SUPERSANKARI

Kaupallinen yhteistyö Simplen kanssa

Olen sellainen ihminen, joka rakastaa sitä tunnetta, kun iho tuntuu raikkaalta eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Toisin sanoen pidän siitä tunteesta, kun ihollani ei ole pakkelia. Meikittömyys altistaa kuitenkin ihan samalla tavalla ellei vielä enemmän ilmansaasteille ja pölylle. Olen aina kantanut mukanani meikinpuhdistusliinoja, joilla on helppoa pyyhkiä päivän aikana kertyneet tomut kasvoilta. Auton säilytyslokerosta löytyy näitä liinoja, niin kuin kylpyhuoneestakin. Olen kokeillut erilaisia tuotteita, mutta nyt tuntuu siltä, että on löytynyt itselleni se lempimerkki.

Simple on brittiläinen ihonhoitosarja, jolta löytyy laaja skaala erilaisia väriaineettomia ja hajusteettomia tuotteita. Olen yhteistyön myötä tutustunut viime aikoina tarkemmin kyseiseen brändiin ja tykästynyt paljon, nimittäin tuotteet ovat sen verran hellävaraisia iholle. Simple lanseerasi juuri näitä Kind To Skin Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinoja, joissa on niin sanottuja misellejä mukana. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, eikä sisällä alkoholia, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Micellar-ominaisuus imee itseensä likaa ja supistaa ihohuokosia, joka tekee ihorutiinista entistä nopeampaa ja tehokkaampaa. Itse asiassa tässä ei edes mitään rutiinia tarvita, koska meikinpuhdistusliinoissa on mukana 3in1-ominaisuus eli puhdistusaine, silmämeikinpoistoaine ja kasvovesi samassa paketissa eikä kasvoja tarvitse lopuksi pestä edes vedellä. Tästä syystä ”Micellar Cleansing Wipesit” toimivat hyvin esimerkiksi matkoilla käsimatkatavaroissa, kun mitään muita nestemäisiä ihonpuhdistustuotteita ei tarvitse kantaa mukana. Kyseisillä liinoilla voi myös puhdistaa kainalot hädän hetkellä. Micellar Water tulee siis miselliteknologiasta, jossa tuotteen magneettimolekyylit eli misellit tarttuvat epäpuhtauksiin ja puhdistavat ihon tehokkaasti. Tämä oli minulle ihan uutta tietoa.

Minulla on muutenkin kovin läheinen suhde erilaisiin puhdistusliinoihin, oli ne sitten tarkoitettu ihon, käsien tai keittiön puhdistukseen. Siivoojamme aina nauraa minulle, kun pyörin kotona kertakäyttöliinojen kanssa. Otan mukaan ja säästän yleensä ravintolasta saadut sitruunan tuoksuiset käsipyyhkeetkin, joilla voi kätevästi desinfioida kädet, kun on jossain menossa. Meikinpoistolapuilla voi ihanasti raikastaa oloa vaikka lennon aikana tai muuten vain päivän mittaan. Jos silmämeikki on hankala saada pois, on hyvä kikka pitää meikinpoistolappua luomen päällä hetken aikaa ennen pyyhkimistä, jolloin meikki irtoaa paremmin. Liinat ovat todella toimiva ratkaisu hieman kiireiseen elämäntyyliin, matkoille tai laiskalle ihon puhdistajalle. Kyseinen Simple-brändin tuote onkin oikea arjen supersankari pelastamaan päivän ihonhoidon osalta! Simplen filosofia on, ettei ihonhoidon tarvitse olla monimutkaista.

Minulla menee tämän päivän suunnitelmat uusiksi, kun Luca jäi kotiin flunssan takia. Tänään on hyvin aikaa siivoota, editoida viikonlopun kuvia, kokkailla jotain maukasta ja hyvää, käydä läpi Lucan leluja ja pieneksi jääneitä vaatteita ja aloittaa uusi viikko rauhallisemmin. Oikeastaan aika ihanaa. Instagramin puolella esittelen teille myös jossain vaiheessa tänään Köpis ostoksia.

 

xx Didem

10 Responses

 1. Kiesus tuottaisit muutakin sisältöä kun näitä yhteistyöpostauksia, ei näitä ainaisia mainoksia jaksa enää lukea

  1. Näitä on ollut nyt tosi tiheään tahtiin, I know. Nyt tosin rauhoittuu taas ❤️

 2. Täytyy kokeilla kun kerran on hajusteeton. En tykkää kun voimakas tuoksu jää leijumaan ympärille puhdistuksen jälkeen vaikka muuten pidänkin tuoksuista. Olen myös koukussa siivousliinoihin, tosi käteviä kun huomaa jotain pientä pyyhittävää. Saa pienetkin raot kätevästi siivottua. Epäekologista kyllä varmaan on ?

 3. Ootko vielä innostunut bloggaamisesta? Tuntuu että sulla on ollut nyt tosi tiheään tahtiin näitä mainoksia.

  1. Olen tietenkin ❤️Tämä syksy on ollut erityisen kiireinen ja kamppiksia on ollut paljon enemmän kuin aiemmin ja hyvin tiheään tahtiin. Nyt kyllä rauhoittuu hetkeksi ja päästään taas normipostausten pariin ?

 4. ”Siivoojamme aina nauraa minulle, kun pyörin kotona kertakäyttöliinojen kanssa.” En voinu olla miettimättä mitähän todella meinasit -vai siivoatko sinä teidän siivoojanne edessä? ??

 5. Seuraavaksi sitten jotain todella ei-arkisia postauksia. Jotain sellaista päälle mitä et voisi oikeasti käyttää ihmisten ilmoilla mut mikä on vaan hauskan näköistä kuvissa.

 6. Käytän tuollaisia joka päivä kasvojen puhdistukseen vaikka tunnen kyllä syyllisyyttä roskan tuottamisesta. Toistaiseksi en ole keksinyt kätevämpää vaihtoehtoa. 

 7. Saako näitä simplen liinoja nykyään suomesta? Hamstraan niitä aina Lontoosta kun ovat niin hyviä

Leave a Reply

Your email address will not be published.