ARJESTA JUHLAAN LENNOSSA

Kuvat Angelina Ilmast
ASU // ZARA
LENKKARIT // CHANEL
CLUTCH // CHANEL
KOROT // NELLY.COM

 

Street-tyylisiin asukuviin saa hyvän tunnelman, kun ne kuvaa niin ihanalla kadulla, kun esimerkiksi Pikku Roba. Monesti kiireisinä päivinä ei välttämättä ole aikaa käydä vaihtamassa vaatteita kotona eri tilaisuuksien ja tapahtumien välissä, jolloin täytyy hieman soveltaa. On oltava sellaisia vaatteita, jotka toimivat sekä arjessa että juhlassa, mutta joihin on tarvittaessa helppo saada siistimmän kokonaisuuden vaikka kenkiä vaihtamalla. Asukuvissa minulla on esimerkki helposta yhdistelmästä. Asussani yhdistyy sporttinen huolettomuus ja samalla hempeä naisellisuus. Tykkään tosi paljon käyttää erilaisia settejä, jossa ylä- ja alaosa ovat samaa kuosia. Eritoten tällaiset bomber-takit ja vähän rennommat asuparit kuuluvat lemppareihini. Korkkarit tekevät paljon ja asuun saa ihan lennosta näyttämään erilaiselta.

Mitä tulee hiuksiin niin niissä on nyt täysin fresh cut. Olin juuri ennen kuvien ottoa kampaajalla, jossa napsastiin latvoista melkein kymmenen senttiä. Olen tykästynyt tähän lyhyempään malliin ja se tuntuu ihanan kevyeltä näin kesää ajatellen. Kampaajani Henna laittoi minulle myös laineet, joista on tullut itselleni ihan luottokampaus. Kuvauksista lähdinkin sitten kohti perjantai-iltaa, joka venähti vähän pidemmäksi. Olo on nimittäin tuntunut tänne alkuviikkoon saakka. Olin lauantaina vielä katsomassa Henkan (ensimmäisen poikaystäväni) keikkaa HSR:ssa, ja apua miten nostalginen fiilis oli. Siitä on kuitenkin melkein 15 vuotta aikaa kun olen viimeksi kuunnellut noita live-vetoja. Oli tosi hyvä veto ja muutenkin kiva ilta kokonaisuudessaan.

Hiukset hulmuten kohti uutta viikkoa!

 

xx Didem

6 Responses

    1. Just eilen puhuin asiasta jollekkin ? Katson vähän fiilistä ja täytyy suunnitella ensi syksyä. Tuon koulun voi onneksi aloittaa kaksi kertaa vuodessa.

      1. Mulla myös mahdollisuus aloittaa eräät opinnot syksyllä, en vielä tiedä mitä teen niiden kanssa.

  1. Oot kyllä niin hyvä esimerkki siitä, ettei tarvitse olla pitkät hiukset, isot tissit ja tekoripset näyttääkseen naiselliselta. Päin vastoin, oot sensuellin kaunis ja ne on ihan muut jutut, mistä aikuisen naisen kauneus ja naisellisuus lähtee 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.