ARKTISIA ELÄMYKSIÄ

KUVAT MONA SALMINEN

Muistellaan hetken aikaa parin viikon takaista Kemin reissua. Heittämällä yksi onnistuneimmista pressimatkoista ja kiitos siitä kuuluu Lumenelle ja tietysti myös Kemin väelle, jotka otti meidät niin lämpimästi vastaan. Koska en ole sen kummemmin pohjoisessa pyörinyt, oli Kemi minulle suuri elämys. Kylmästä maasta mennään ehkä lämpimään helpommin, mutta tämän reissun jälkeen haluan ehdottomasti käydä useammin Lapissa. Luca kävi mielessä niin monta kertaa matkan aikana. Sieltä nimittäin löytyi myös kivaa tekemistä myös perheen pienimmille.

Pressimatkan aikana pääsimme tutustumaan Lumene Arktis -tuotesarjaan, joka on 100 % vegaaninen ja hajusteeton. Suomessa on neljä vuodenaikaa ja kyseinen sarja onkin suunniteltu vaativiin pakkassäihin. Ihonhoitosarja on siis todellinen kuivan ja kosteusköyhän ihon pelastaja. Minun suosikiksi nousi käsirasva, huulivoide ja öljyseerumi. Jokainen näistä tuotteista tehokosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Huulivoide on täyteläinen ja hoitava (olen aika kranttu, mitä tulee huulivoiteisiin, mutta tämä Lumenen voide menee jatkoon). Yöksi laitan ihan kunnolla sitä voidetta huuliin, niin että jää sellainen valkoinen kerros. Aamulla herään silkinpehmeillä huulille. Kannattaa kokeilla tätä kikkaa. Öljyseerumi on itselleni nykyään ihan välttämätön. Läträän seerumeilla ihan huolella, jotta tunnen sen kosteuden ihollani. Talvi on oikeasti aika haastavaa aikaa ihonhoidon kannalta. Pitää vaan muistaa myös puhdistaa ja kuoria ihoa ainakin kerran viikossa, ettei iho mene tukkoon.

Lumenen Arktis Ihonhoitosarjan lisäksi tutustuimme Kemin Lumilinnaan, Lumiravintolaan (jonka lämpötila oli -5 C) ja Jäänmurtaja Sampoon.

 XX DIDEM

Leave a Reply

Your email address will not be published.