Army of generation – Mert Otsamo

 
Rakkaat lukijat, tällä tytöllä on huikea vloppu takana. Lähdin vlopuksi Suomeen ystäväni Stephanien (Stefun) luokse. Ohjelmassa oli Mert Otsamon Army of generation näytös Wanhalla ja Kaija Koon Helsinki keikka. Aivan ihanaa! Tietenkin tähän päälle vielä rupattelut, parisuhdekiemurat, ihmisten kritisointi ja todella syvälliset pohdinnat maailmanrauhasta..hehe..(joo, maailmanrauha pohdiskelut oli vähän liioittelua). Stefun kanssa keskustelu ja pohdinta sijoittuu enemmän mikrotasolle 🙂 Molemmilla niin paljon draamaa elämässä!! 

 
Well, näytös oli aivan fantastinen. Ihan täysin Mertin näköinen. Jos kolmella sanalla pitäisi kuvailla niin: Voimakas, ylpeä ja dramaattinen. Se että vieraat olivat satsanneet omiin asusteisiin loi vielä paremman tunnelman. Muut nautti ilmaisesta kuohuvasta, meille kelpasi ainoastaan oma pullo. Tällaista settiä pitäisi olla enemmän Suomessa. Onneksi meillä on kuitenkin heitä, jotka ymmärtävät tyylin päälle. Heitä saisi olla enemmän. En tajua miksi monet suomalaiset suunnittelijat tekevät niin järkyttäviä luomuksia. Tylsät marimekko tyyliset figuuri kaapu jätesäkit nousee tässä maassa pinnalle. En pidä lainkaan! Tämän vlopun aikan kun katsoin ikäisteni pukeutumista ja kadulla kävelijöitä näin liian tylsiä tai sitten liian mauttomia. Suomalaisten pukeutumisesta puuttuu se juju. 
 
Kuvat on Iphonella otettu, niin anteeksi tämä kuvanlaatu. Nauttikaa ja huomenna kun lähdette kouluun, töihin tai vaan ystävän kanssa lounaalle niin lisätkää joku spesiaali yksityiskohta joka sopii sen päiväiseen tyyliinne. Joskus vaihdan vaan kännykän takakuorta jos tyyli on enemmän glamour ja haluan sen henkisen kuoren 😉 
 
 

                   

 

 
*and US*
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *