ASK QUESTIONS

Photos by Juuli Rönkä

GET ANSWERS. 

Vastaan kaikkiin kysymyksiin jotka liittyy minuun itseeni, muotiin, hyvinvointiin, kauneuteen, äitiyteen, lapsen kasvatukseen, ruokaan, liikuntaan, omaan kasvuuni, ajatuksiin ja unelmiin. Vastaan siis kaikkeen siihen mitä muutenkin käsittelen blogissani tänä päivänä. Muistetaan pitää hyvä meininki ja kysymykset asiallisina.

Tänään to do -listalla on vastailla sähköposteihin, käydä lainaa Stockalta vaatteita huomisia kuvauksia varten, tavata ystävä ja yrittää ehtiä vielä pyörähtää pr -toimistoilla, ennen kuin jengi lähtee viikonlopun viettoon.

xx Didem

25 Responses

 1. Miten sä alunperin päädyit aloittamaan blogin? Mikä vuosi oli? 
  Missä tutustuit Janitaan? 
  Mikä on sun ihonhoitotuote mitä olet käyttänyt vuosia ja mistä et mistään hinnasta luopuisi? 
  Miten koet että miehesi poissaolo vaikuttaa parisuhteeseenne? Onko helppoa olla toisesta erossa pitkiä aikoja? (Kaikkeen varmaan tottuu tosin 🙂 )

  Vielä näin aiheen vierestä, mä kyllä tykkään niin paljon sun blogista! <3

 2. Suoristatko luonnonkiharan tukkasi joka päivä? Millainen on suhteesi luonnonkiharaan? Mitä hiustuotteita käytät? Kiitos blogista. ☺️

 3. Sulla on kiinnostavat kasvot. Sopivat tuollaisiin “tarinaa kertoviin” kuviin 🙂 Ihana Didem

 4. Mitä miehesi tekee työkseen? Blogista saa sellasen vaikutelman että rahasta ei puhuta, mutta että siitä ei ainakaan ole ongelmaa.. aika goals!
  Mistä sukujuuresi tulevat?
  Onko suvussasi eri kulttuureita? Näkyykö se Lucan kasvatuksessa mitenkään?
  Olit joskus Anna-lehden haastattelussa ja sanoit sillon että tykkäät vanhoista sukupuolirooleista ~ mies tekee töitä ja nainen kotona hoitaa lapsia ja kotia – onko ajatusmailmasi muuttunut nyt vuosien aikana kun blogisi menee ihan työstä ja saat toteuttaa itseäsi omalla tavallasi?
  Ja vielä sellanen vähän erinlainen ja aika intiimi kysymys- miten suhtautuisit pettämiseen? Mietin vain kun miehesi ja sinä olette niin pitkään aina erossa toisistanne, onko teillä minkäänlaisia “sääntöjä”? Saako “lipsahduksen/vahingon” anteeksi?

 5. En oo ikinä kommentoinu sun blogiin mittään vaikka oon lukenu sun blogia jo alakuajoista lähtien. Oon just niitä lukijoita, joie olemassaoloa et ees tiiä 😉 Veikkaan että oon sun historian ensimmäine lukija 😉 mutta joskus on iha hyvä antaa palautetta, joten kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Oot ihanan aito ja välittävä ihimine! Sun kehittymistä bloggauksen sarala on ollu mahtava seurata. Ja koska oon aina aatellu ja aattelen vieläki, sanotaa se nyt iha äänee, oot heittämälä suomen kaunein nainen. Oikeesti. ? Ja ku annoit luvan kysyä melekee iha mitä vaa, nii..

  – ois kiva saada postaus sun vaatekaapin sisällöstä, sellane yleiskuva. Lisäks postaus eniten käyttämistäs laukuista ja kengistä, lemppareimmista vaatteistas.
  – lupailit joskus postausta lestadiolaisten naisten pukeutumisesta ja hiustyylistä, mut sitä ei oo vielä kuulunu. Se ois ehottomasti yks mielenkiintosimmista postauksista!
  – mite sun bloggaamise ammattimaistumine on vaikuttanu Lucaan tai teiä perhe-elämää?
  – kuinka paljo bloggaus vie sun päivittäistä aikaa?
  – mikä on sun mielestä teiä parisuhteen suola? Mitkä ois sun vinkit onnistuneeseen ja toimivaan parisuhteeseen?
  – Millasia tulevaisuuen suunnitelmia sulla on bloggaamisen ja muun elämäs suhteen?
  – missä haluaisit olla viiden vuoden päästä? Millanen elämäntilanne sulla olis?
  – onks sun omasta mielestäs bloggaamises muuttunu erilaiseks viime vuosina, cosmolle siirtymise jälkee?

  Ei mul muuta, oot huikee, muista se! Ihanaa ja aurinkoista kevättä! Toivottavasti kaikki sun unelmat toteutuu! ☺️

 6. Jestas! Kyllä huomaa, että ammattikuvaaja osaa hommansa!! Mä oon nuorempana tehnyt kameran edessä myös kuvauksia, ja rakastan, jos kameran takana on tyyppi joka on hyvä! Tämä on ☆
  Saa sun parhaat puolet esiin! ♡

  Keep going! :)))

 7. Hienoja kuvia, niissä on kiva tunnelma. 

  Minun kysymys; jotkut ovat sitä mieltä, että käyt kommentoimassa sinuun liittyviä keskusteluja erilaisilla forumeilla (esim. vauva/av) ja hyökkäät arvostelijoita vastaan aina samalla tavalla – solvaat heitä ylipainoisiksi läskeiksi vaihtelevin termein. Olet joidenkin mukaan ns. läskirasisti ja mielestäsi erikokoiset naiset ovat auttamatta rumia, vain hyvin hoikka voi olla kaunis. Onko tämä oikeasti totta? 

 8. Olet paljon miehestäsi erossa. Aika intiimi kysymys, mutta kaipaatko seksiä paljon?

 9. Haaveiletko toisesta lapsesta?
  Millaiset välit sinulla on miehesi sukulaisiin (vanhemmat, sisarukset etc)?

  Ja perään vielä toive siitä, että olisi mahtavaa, jos tekisit postauksen vaatekaappisi kulmakivistä ja lempikaupoistasi!

 10. Te ette ilmeisesti ole miehesi kanssa naimisissa, vai oletteko? Jos siis ette ole niin miksi ei? Haluaisitko mennä naimisiin? Olisit varmasti upea morsian 🙂 

 11. Onko Luca paljon tekemisissä sisarustensa kanssa? Hän on muuten tosi söpö 🙂 <3

 12. Puhutaan, että miehelläsi on lestadiolaistausta. Onko se totta? Ei kuitenkaan enää kuulu ko. lahkoon? 

 13. Hei! 🙂 Ensimmäinen kysymys: käytkö jossain erityisissä kasvohoidoissa (esim. fractora? Ihosi on niin kuulas!) vai vieläkö iän puolesta riittää normaalit kosmetologi- ja kotihoidot? Jos käyt jossain erityisissä hoidoissa, olisi mukavaa kuulla niistä. Blogeissa puhutaan näistä hieman radikaalimpina pidetyistä hoidoista harmittavan vähän ja niitä piilotellaan tuomitsemisen pelossa, vaikka nykyään on jo tavallista että kasvoja hoidetaan muutenkin kuin voiteilla ja kosmetologilla.

  Toinen kysymys: voisitko kertoa vähän ruokavaliostasi ja kuinka paljon ja mitä liikuntaa harrastat viikottain? Näistä on varmasti puhuttu blogissasi ja ehkä tämä on vakiokysymyksiä aiemmissa Q & A postauksissasi, mutta kertaus on opintojen äiti…syön itse terveellisesti ja olen aloittanut vaikeiden sairasteluiden jälkeen urhelilun, joka tuntuu taas pitkästä aikaa kivalta. Pieni inspiraatiopostaus voisi kuitenkin antaa boostia! 😀 Kiitos blogistasi, sitä on ilo lukea. Kuvat ovat myös todella upeita.

 14. Eikö sinua loukkaa tai etkö pahoita mieltäsi siitä, että miehesi on niin pitkiä jaksoja poissa sinun ja poikasi elämästä ja jättää arjen pyörittämisen vastuullesi? Mietitkö, miten tämä vaikuttaa isän ja lapsen suhteseen? Toki tiedän, että ihan tasapainoisia lapsia monessa esimerkiksi eroperheessäkin kasvaa, mutta eikö tunnu ikävältä ajatella, että tämä ratkaisu on miehen valinta, eikä pakon sanelema asia.

 15. Kiitos super ihanasta blogista Didem!!! Sä olet niin kauniin laiha et oon tosi kade! Mä kysyisin miten saat pidettyä ittes noin sirossa kunnossa? Mäkin aattelin koittaa jotain laihista että saisi yhtä kauniin kropan. Kiitos sun inspiraatiosta, oon saanu lisättyä liikuntaa ja koitan kattoo mitä syön. Kiitti vielä inspaavista jutuista ja kuvista <3

 16. Mitä vinkkejä antaisit muutaman kilon pudottamiseen? Mitä syöt normaalisti ja monta kertaa päivässä? Oot upea ja ihan huikeessa kunnossa niin siksi kyselen 🙂 kiitos ihanasta blogista

 17. Mitä hiustenhoitotuotteita käytät päivittäin?:) itsellä uudet tuotteet etsinnässä ja olisi kiinnostavaa kuulla mitkä ovat sinun luottotuotteita?

 18. Mikä on sinun elämäsi “ohjenuora”, minkä mukaan elät, vaikka joku yksi lause tai ajatus, “mantra” joka tiivistää sen mitä ajattelet elmästä? Mietin vaan mistä löydät tuon valon kasvoillesi ja joka kuvastaa koko elämänasennettasi. Toinen:onko sinulle joskus käynyt joku/jotain tapahtumia, “sattumia”, joissa olet miettinyt että tämä on johdatusta, tai se on vahvistanut uskoa korkeampaan voimaan? 🙂 (itsellä on)

 19. Haluaisin tietää niistä merkkilaukuistasi mistä ei vielä löydy postausta. Olivatko lahjoja vai ostitko itse? Onko jossain laukussa hinta- laatusuhde harmittanut? Onko sinulla merkkikelloja? Mitä vaadit autoltasi? Asutteko Suomessa vuokralla vai omassa asunnossa. Niin ja oletko joskus ollut Nurmijärven Lepsämässä, luulen kerran nähneeni sinut siellä kyläpäivillä 🙂

 20. Mikä on sinun ja parhaan ystäväsi tarina? Milloin olette tavanneet, mitä teette yhdessä, mistä juttelette? Ystäväsi parhaat puolet? Entä huonoimmat? Oletteko ikinä kateellisia toisillenne?

  kivaa kevään jatkoa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.