ASKEL KOHTI JUHLAKAUTTA

 
KUVAT ANGELINA ILMAST
KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ BUBBLEROOMIN KANSSA

Edessä on vuoden juhlavin ajankohta, joka pistää miettimään millaisia asuja tulee hankkia juhlakautta varten. Mekko on aina varma vaihtoehto, mutta myös jakkuja, toppeja ja erilaisia alaosia voi helposti muokata juhlaviksi kokonaisuuksiksi. Korot saavat helposti asun kuin asun näyttämään juhlavammalta. Meillä oli Angelinan kanssa Bubbleroomin kuvaukset itsepalvelupesulassa, ja minulla oli päällä kaksi hyvin erityylistä juhlamekkoa. Tykkään normaalisti pukea päälleni paljon mustaa mitä tulee juhlapukeutumiseen, mutta halusin näihin kuvauksiin kokeilla jotain muuta. Tummansininen ja viinipunainen ovat erittäin klassiset sävyt näin pikkujoulun lähestyessä. Hankintalistalla on myös asu uuden vuoden juhlia varten, joihin on jo nyt tullut pari kutsua. On tärkeää, että asu korostaa itsessä parhaita puolia, ja että siinä jaksaa juhlia yön pikkutunneille asti.

Bubbleroomissa oli tosi helppoa selata erilaisia vaatteita, sillä juhla-asut oli erikseen kategorisoitu. Vaatteen tiedoista pystyi katsomaan mikä koko kuvan mallilla oli päällä, jota kautta vaatteen mittoja oli helpompi arvioida. Myös materiaalit ja muut tiedot oli helposti luettavissa. Olen vasta viime aikoina oppinut enemmän shoppailemaan netissä ja se on yllättävän helppoa. Bubbleroomissa oli niin paljon erilaisia juhlavaatteita, että sinne jäi helposti moneksi tunniksi selaamaan kaikkea ihanaa. Tänä juhlakautena näkyy erityisesti pitsiä, paljettia ja erityyppisiä leikkauksia. 

Valmistautuminen hienompaan juhlaan alkaa itselläni jo aamulla. Toivon mukaan yö on nukuttu hyvin ja kasvoilla on edellisenä iltana ollut jokin kirkastava kasvonaamio. Kasvot on myös hyvä kuoria ja kosteuttaa hyvin ennen tärkeää menoa. Suihkun jälkeen on ihana ottaa lasi shamppanjaa, jolloin valmistautumiseen tulee heti erityistä juhlahumua. Valmistautuminen ystävän kanssa on kivaa ja he voivat toimia makutuomareina asun valinnassa. Minulle tärkeintä asun valitsemisen jälkeen on levännyt olo, kauniit kädet ja kynnet sekä kosteutettu iho (ei kiitos kuiville säärille). Meikissä tykkään panostaa enimmäkseen silmiin. Meikin kestävyys on tärkeää ja siihen voi käyttää apuna esimerkiksi primeria ja setting spraytä. Jos itsellä ei riitä kärsivällisyys tai ole riittävästi taitoa meikkaamiseen, kannattaa rohkeasti kääntyä ammattilaisen puoleen. Ammattilaisen loihtima meikki ja kampaus on aina näyttävämpi ja pysyvämpi ratkaisu. Kannattaa selata esimerkiksi Pinterestistä fiilis- ja referenssikuvia, joita voi myös näyttää meikkaajalle ja kampaajalle.

Vaikka olenkin yleisesti aika hillitty niin juhliin voi aina heittää mukaan hiukan glamouria. Suosittelen pukeutumaan mieluummin yli kuin ali ja omalle tyylille uskollisesti. Alusvaatteisiin kannattaa myös panostaa, jotta itsellään on itsevarma ja seksikäs olo. Kannattaa ottaa huomioon juhla-asun materiaali, jotta alusvaatteet eivät näy läpi. Yleensä nudet ja saumattomat alusasut toimivat tässä tapauksessa parhaiten. Uusia ja käyttämättömiä korkokenkiä ei kannata säästää juhlia varten, vaan ne kannattaa ajaa sisään ennen tärkeää iltaa. Mikään ei ole niin epämukavaa kuin hiertävät ja puristavat korkkarit. Suosittelen pitämään laukussa rakkolaastareita yllätyksiä varten sekä ottamaan vaihtokengät mukaan.
Tykkään tosi paljon juuri siitä osuudesta, kun valmistaudutaan juhliin. Haluan tehdä tämän pitkän kaavan kautta ja nautiskella. Siinä on jotain taikaa, kun saa laittautua rauhassa hyvän musiikin soidessa taustalla. Näyttävän kokonaisuuden kruunaa tietysti hymy ja iloinen mieli!
 
Oman juhlalookkini voi shopata täältä ja täältä. Toivottavasti inspiroiduit!

 

XX DIDEM

6 Responses

  1. Että sä olet upea!!! ❤️❤️ Kunpa itse näyttäisikin juhlissa tuolta ???‍♀️

  2. Kaunis! Ja kivasti kirjoitettu ?Itse tykkään myös juhliin valmistautumis osuudesta ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *