AURINKOINEN PARIISI

KUVAT VESA SILVER
CASHMERE PAITA / UNIQLO
NAHKATAKKI JA HOUSUT / SAMSØE&SAMSØE
HIHAHTON POLOPAITA / KARL LAGERFELD
KENGÄT / FLATTERED
KORVAKORUT / PÄIVI SOHKANEN (KESKIPOMPPU)
Terveisiä aurinkoisesta Pariisista! Tosin nyt ollaan jo kentällä tulossa takaisin kotiin. Ollaan oltu täällä siis uusien Huawei P30 ja P30 Pro -puhelimien globaalissa lanseeraustapahtumassa ja paikalla oli jopa 3000 toimittajaa ja vaikuttajaa ympäri maailmaa. Mainitakseni muutaman nimen, meidän Suomi-tiimiin kuuluu minun lisäksi Vesa Silver, Jenni Alexandrova ja Vilma P. Tosi kiva porukka ja yhteishenki! Meillä on ollut rento aikataulu täällä, joka ei ole yleensä itsestäänselvyys pressimatkoilla. Tämä on ensimmäinen puhelimeen liittyvä lanseeraustapahtuma, jossa olen ollut mukana. Olisi voinut jäädä nauttimaan Pariisista vielä muutaman lisäpäivän. On tämä vaan niin kaunis kaupunki. Ei haitannut ollenkaan istua ruuhkissa, kun voi vaan katsella ulos ikkunasta ja hymyillä. Pariisi on mitä upein näin keväällä, kun puut kukkii ja aurinko lämmittää.
Minulla oli matkassa kuitenkin myös huonoa tuuria, koska heräsin lähtö aamuna kipeänä. Ääneni on pikku hiljaa palautumassa, mutta harmittaa niin paljon, että just tällaisena ajankohtana, kun pitäisi pystyä olemaan sosiaalinen, niin käy näin. Kuulostin niin tuskaiselta. Kipeytyminen saattaa liittyä allergiseen reaktioon, jonka sain Essi-koirasta, joka oli meillä viikonloppuna hoidossa. Sen jälkeen olen ollut “vähän” tukkoinen. 😀 Nyt on tietysti myös paljon flunssaa liikkeellä. Lennoilla pöpöt leviää helposti, joten pitäisi aina varautua lennon ajaksi esimerkiksi sinkkisuihkeeseen ja c-vitamiiniin. Toivon, että tämä on nopeasti ohi.
Eilisestä lanseeraustapahtumasta jäi paljon asioita mieleen uudesta puhelimesta. Ehkä päällimmäisenä se, miten hyvä kamera tässä uudessa Huaweissa on. Olen aina käyttänyt vain iPhonea, ja täytyy sanoa, että Huawei on ollut todella positiivinen yllättäjä. Tässä on paljon enemmän hyviä ominaisuuksia kuin kilpailijassa – tykkään aidosti! Tottumuskysymys pitkälti, mutta opin koko ajan enemmän käyttämään tätä ja perehdyn eri ominaisuuksiin. Pro-versiossa on jopa viisikertainen optinen zoom, jolla pystyin zoomaamaan lähelle ilman, että kuva meni ihan pikseliksi. Puhelimessa on 32 megapikselin etukamera, ja takana jopa kolme kameraa, jossa muun muassa 40 megapikselin laajakulmasensori optisella kuvanvakaimella. Lisäksi se on vesi- ja pölytiivis.
Kuulette puhelimesta vielä lisää, kun pääsen testaamaan sitä kunnolla. Palataan Suomesta!
Kävin äsken ostamassa vähän tuliaisia Ladureelta 🙂
Sit vielä loppukevennys (koska minusta tämä oli niin hauska juttu..oon nauaranut tälle niin paljon)
BREXITING
– Telling everyone at the party that you are leaving, but actually staying. 😀
xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *