BABYSITTER

In collaboration with babysitter.fi

Äidin arki ei aina ole ruusuilla tanssimista ja välillä tarvitsemme lyhyellä varoitusajalla hoitoapua ihan vain oman ajan, harrastusten tai töiden vuoksi. Ulkomailla perheeni kanssa asuneena tiedän, kuinka hankalaa on saada lastenhoitoapua, löytää luotettava henkilö, jonka kanssa jättää oma lapsi ilman jännitystä. Lähipiiri ja tukiverkosto voi olla suppea myös kotimaassa ja kotikaupungissa. Auttavat isovanhemmat tai ystävät eivät todellakaan ole itsestäänselvyys.

Avun tarpeessa olisin kaivannut linkkiä jollekkin lastenhoitoapu -sivulle. Sellaista ei ollut, tai ainakaan en tiennyt sellaisesta. Hain apua Suomiyhteisön facebook sivun kautta ja onneksi meillä on käynyt hyvä tuuri ja Lucan hoitajat ovat olleet enemmän kuin kultaa, mutta siltikin olisin kaivannut jotain helpompaa tietä lastenhoito hakuun.

Yhteistyössä babysitter.fi kanssa, olen päässyt tutustumaan heidän tehokkaaseen palveluun, joka on erittäin suosittu sivu ollut ulkomailla jo pitkään. Toiminta on alkanut vuosia sitten Hollannissa yrityksen perustajan huomattua, kuinka vaikeaa on löytää omalle lapselle luotettava lapsenvahti. Konsepti osoittautui niin toimivaksi, että yritys laajeni myöhemmin myös Espanjaan, Italiaan, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen.

Suomessa toiminta on aloitettu viime marraskuusta lähtien ja tavoitteena on helpottaa kiireisen naisen/perheen elämää, löytämällä lastenhoitaja omalta lähialueelta. On myös mahdollista jakaa lastenhoitaija ja tutustua muihin perheisiin. Appi on selkeä ja hoitajista saa hyvän viban. Jokaisella hoitajalla on oma profiili ja “lukujärjestys” josta pääsee näkemään minä päivinä kukin pystyy hoitaa.

Tukiverkosto, ajatusten jakaminen muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa on äärimmäisen tärkeää, joten on kiva että näiltä sivuilta, löytyy mahdollisuus enempään kuin vain lastenhoitoapuun.

Onko sivu teille tuttu? Jos ei, niin suosittelen suurella lämmöllä tutustumaan heidän palveluihin.

Tuli kova ikävä Lucaa, kun katselen näitä kuvia. Olen onnekas, koska meillä on isovanhemmat, jotka hoitaa Lucaa mielellään ja tiedän, että Luca myös nauttii täysin rinnoin tälläkin hetkellä mommon kanssa Turkissa. Lapsi ei voi koskaan saada liikaa rakkautta, huomiota ja huolenpitoa.

xx Didem

18 Responses

 1. Oh sulla näkyny nyt ihania mekkoja, apua! Voitko linkata mekot tai esim mistä tämän päivän valkone kudottu mekko on <3

  1. Muru!! Se on zarasta se valkoinen mekko. Keskustan zarasta. Heti sisäänkäynnin oikeella puolella ??? käy kokeilee!!

 2. Olet ihana äiti Lucalle. Nuorekkuus ja nuorena äitinä olo on vain rikkaus. Mä oon kohta jo 18, mut mun porukat on ikinuoria. Edelleen juhlivat täydellä menolla ja järkkäävät isoja juhlia ja harrastavat kaikkea. Sun touhuja on ihana seurata, olet tosi upea <3

 3. Heei! Ei oo tarkotus ahdistella, mutta aikasemmis postauksis on mulla jotai kysymyksii niin aiotko vastata niihin 😉

  1. Tänään olen vatsannut kaikkiin vastaamatta jäämiin kysymyksiin. Toivottavasti sait vastauksen. Jos et, niin kysy uudestaan. <3 Olen pitänyt parin päivän tauon blogista ja nauttinut vain lomailusta. 🙂

 4. Jäin miettimään mikä harmaa mekko sulla oli ulkona perjantaina? Näytti tosi hyvältä kokonaisuudelta! Oliko mekko pitkä vai lyhyt hihainen? ?

  1. Joo, se ” hopeinen” 🙂 Mekko oli pitkähihainen, joss olkapäissä reijät/aukot. Pidin nahkatakki päällä koko illan, niin ei tainnut näkyä mekon hihoja ollenkaan. Kyseinen mekko on Gina Tricosta. 🙂 

   xx

 5. Aiotko tehdä jonkun postauksen lukijasi stailauksesta? Mua kiinnostaisi kuulla lisää ja jos stailaus toimii voisin itekki harkita! 🙂

 6. Välillä mietin otatko tämän blogityön ihan vakavissaan. Sulla on rahaa, vaikka et tätä kirjoittaisi ja julkkis piireihinkin oot itsesi onnistunut saamaan. Monet bloggarit uurastavat kovasti, koska se on heidän työ, jolla tienaavat. Jätät usein vastaamatta kysymyksiin etkä juurikaan tee toivepostauksia. Viime aikoina myös blogin laatu ja postaukset eivät ole ihan olleet samaa luokkaa, kun joskus. Oon lukenut sun blogia hyvin pitkään ja mua siis harmittaa, että blogisi tuntuu olevan enemmän harrastus/sivuseikka, koska olen tykännyt lukea blogiasi päivittäin. Tein vähän testiä ja kommentoin ekaa kertaa muihin blogeihin ja sainpa vastauksen kommentteihin saman päivän aikana tai seuraavana aamuna. Ja nytkään en kommentoisi sulle ellen välittäisi eli “ikävämpi” kommentti on välittämistä.

  1. Kommenttisi kolahti kyllä. Hyvä munkin on saada välillä pieni näpäytys ja kiitos siis siitä. 

   Välitän teistä todella paljon ja näytän sen omalla tavallani teille. Kommentteihin heti vastaaminen on mun suurin heikkous liittyen tähän työhön ja sehän on se olennaisin juttu, ainakin pitäisi olla. Olen aina ollut erittäin huono vastailee lähestulkoon kaikille. Jos en siis heti vastaa, niin se helposti jää. Nyt kuitenkin kommenttisi kolahti sen verran, että vatsasin kaikkii vastaamatta jäämiin kommentteihin, ennen kun aloitan uuden postauksen tekoa, koska olen aina innoissani kirjoittamassa teille uutta postausta ja mun pitäis ehkä vaan tehdä päätös, että ennen kun edellisen postauksen kommentteihin ei ole vastattu, niin en myöskään julkaise uutta postausta. 

   Aina kuitenkin kun vastaan teille, niin kirjoitan takasin teille hymyssä suin ja olen innoissani vuorovaikutuksesta. Siispä yritän, yritän todella kehittyä tässä. 

   Nyt kun on ollut lapsivapaata, enkä ollu nähnyt ystäviäni pitkään aikaan, niin halusin muutaman päivän vain lomailla ja pitää hauskaa. Koneeni on ollut kiinni lauantaista lähtien. Tämä viikko menee puolittain vielä lomamoodissa, mutta sitten on paluu takas arkeen, jota myöskin odotan. 

   Tulipas pitkä ja toivon, että ei tullu sellaista oloa, että vaan selittelen. Olen samaa mieltä, että on ikävää teitä kohtaan, etten reagoi heti ja välillä jää kokonaan reagoimatta, vaikka sisimmissäni olen ihan super innoissani ja otettu aina kun saan kommentin. 🙂 <3 

   Kiitos! <3 

   1. Didem, tarttethan sinäkin omaa aikaa ja lomaa 🙂 Ja ‘oikeuden’ pitää koneet kiinni kun olet lomalla. Myös teillä bloggaajilla pitäisi olla lakisääteinen vuosiloma 😉 Sitten taas jaksaa. Minä olin just vuosilomalla Aasiassa kuukauden, oli koneet ja puhelimet kiinni ja nyt taas jaksaa ihan eri tavalla inspiroituneena. Välillä meille kaikille tekee hyvää ‘huilia’. Nauti vielä tästä viikosta ennen arkeen paluuta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.