BACK TO BASICS

 Kuvat Juuli Rönkä/edit by me
Faux fur jacket / Gina Tricot
t -shirt & jeans / Zara
Shoes / & Other Stories
Earrings / Chanel

 

Tavallinen arki on parasta. En ole varma arvostammeko tänäpäivänä tarpeeksi tavallista arkea? Omasta arjesta pitää kuitenkin ottaa lepoa ja lomaa välillä. Osaan senkin homman hyvin! Loman ottaminen on ihanaa ja tervettä, mutta mistä tietää olevansa onnellinen ja tyytyväinen just siihen omaan arkeensa? Osa ehkä alkaa arvostamaan arkea vasta erilaisten vastoinkäymisten myötä, jota elämä voi yllättäen tuoda. Vastoinkäymiset, erot, onnettomuudet ja sairaudet ovat aina pysäyttäviä, ja usein vasta silloin sitä herää siihen, että tavallinen arki onkin kultaakin arvokkaampaa. Itse ainakin tiedän, että silloin olen tarpeeksi antanut mielen lepää, kun alan ikävöimään tuttua ympäristöäni ja niitä tavallisia rutiineja, jotka omassa arjessa toistuu, koska haluan niiden toistuvan. Osaan rentoutua lomalla ja nauttia ajasta, jonka vietämme perheenä, mutta arvostan vielä enemmän sitä yhteisestä toimivaa arkea, jota elän kotona. Lucan kanssa leikkiminen on piristävää ja siinä samalla mielikin lepää. Ruokakaupassa käyminen on yhtä terapeuttista, kuin treenaaminen, juoksevien asioiden hoitaminen ja kotisohvalla lököttely. Pitää välillä mennä kauas, että näkee lähelle, mutta jos koko ajan haluaa paeta omasta arjestaan, eikä mikään oikein tunnu hyvältä, on syytä miettiä mikä on vialla?

Olen luonteeltani tyytyväinen, positiivinen ja optimistinen. Iloitsen elämän pienistä asioista ja nauran paljon. Voitte vaan kuvitella kuinka monta kertaa päivässä minulla nousee hymy kasvoille, enkä välttämättä tarvitse edes muita ihmisiä, onnistumisia tai mitään sen kummempaa hymyn aikaansaamiseksi. Uskon vahvasti siihen, että hyvä energia tarttuu muihin ympärillä oleville ja läheisille. Hyvä, että viihtyy itsensä kanssa ja nauraa omille ajatuksilleen 😀 Meillä kotona näytetään tunteet avoimesti ja myös nauretaan paljon. Nauraminen ja itkeminen on niin vapauttavaa. Jokainen ansaitsee omaa aikaa, joten muistakaa ottaa sitä. Elämä ei saa olla pelkkää suorittamista, muuten se menee hujauksessa ohi. Mikä on sinun arjessasi parasta?

Eilen oli niin upea sää, että käytiin aamupäivällä ennen töitä mieheni kanssa pyörä ajelulla. Loppupäivä menikin showroomeilla kierrellen ja kuvausten parissa. Tänä aamuna M lähti jo etukäteen Jenkkeihin ja me mennään sit perässä. On silti aina haikea fiilis, kun toinen lähtee.

Päiväkodissa oli eilen pullakahvit kaikille isille tulevan isänpäivän kunniaksi. Oli koskettavaa, kuinka paljon Luca odotti sitä hetkeä, että oma iskä tulee sinne. Lasten kortit ja sanonnat omista vanhemmistaan on kyllä hauskoja ja huvittavia. Luin sopivasti juuri Jari Sinkkosen ajatuksia isänpäivän muuttamisesta läheisenpäiväksi. Sinkkosen mielestä Isänpäivä pysyköön isänpäivänä ja sen muuttaminen läheisenpäiväksi sivuuttaa lapsen surun käsittelyä. Olen samaa mieltä Sinkkosen kanssa. Meillä kaikilla on isä, vaikka lapsi olisikin adoptoitu tai asuisi sijaisperheessä.

Tähän postaukseen tulikin kaikenlaista höpöttelyä 🙂 Nyt lähden hakemaan uutta linssiä, joka odottaa minua Rajala shopissa. Päätin hankkia Sigman 24-70mm 2.8 ART linssin.

Ihanaa päivää!

 

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.