BLOGIBREKU ZARROSSA

Photos by Julia Toivola 

HATTU//TEBIAN, POOLONEULE//COS, HOUSUT//COS, TEKOTURKIS//ZARA, KENGÄT//ZARA, LAUKKU// PRADA

Kroppa ja kuume on pakottanut minut lepäämään ja olemaan vaan peiton alla viimeiset päivät. Toisaalta olen nauttinut siitä, että en ole juurikaan tehnyt muuta kuin maannut. En ole edes jaksanut lukea lehtee, tai selaa instagramia. Huh.

Lauantai aamuna heräsin ilman kuumetta, jonka takia päätin osallistua Alexan bloggaajille järkkäämään aamiaistapahtumaan. Paikkana toimi sisustusliike Zarro ja cateringin hoiti Soupster catering. Ihana tapa aloittaa kiireetön aamu. Harmittaa etten ottanut yhtään kuvaa kamerallani kattauksesta ja herkullisesta aamupalasta. Ruokaa oli paljon ja namm kuinka hyvää se oli. Soupster hoiti myös kattauksen. Instasta löytyy hei kuva herkkupöydästä. Toivottavasti pääsen tulevaisuudessa itsekkin käyttämään tätä catering palvelua.

Tyhjin käsin en lähtenyt Zarrosta, sillä ostin itselleni joululahjan. Olen jo pidemmän aikaan haaveillut Mini O table marmorisivupöydästä, mutta olen säästellyt sitä sitten meidän oikeaan kotiin, kunnes se valmistuu. Enää en voinut vastustaa haluani saada se heti ja niinhän me tehtiin kaupat. Onpa hyvä palvelu Zarrossa. Sain pöydän kotiinkuljetettuna vielä eilen. Nyt se seisoo Artekin tarjoiluvaunun vieressä. Olen aikoinaan ostanut Fasaanista (antiikkihalli) kolme hienoa Arabia- sarjan kynttilänjalkaa tuikuille ja ne sopivat täydellisesti marmoritason päälle.

Eilinen meni sit muuten vaan kotona maaten, koska kuume nousi uudestaan. Tänään voin jo oikeasti paljon paremmin. Illaksi olisi tarkoitus saada sisko ja mun vanhemmat kylään.

Nautinnollista sunnuntaita ihanat <3

xx Didem

6 Responses

  1. Ei vitsit mikä asu! Ihana ihana ihana! Ja haha oot käynyt selvästi meillä COSilla shoppailemassa 😉 Hih, mulla on toi sama neule, mutta harmaana – ja oon ihan rakastunut! 😀

    1. Taloa ei ole rakenteilla, sillä uusi kotimme sijaitsee keskustassa kerrostalossa. 🙂

      xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.