BLUE SKIRT

Photos by Minna

Nahkatakki // PRADA, Paita // ZARA, Hame // ZARA, Kengät // CONVERSE, Laukku // CHANEL

Tämä asu syntyi keskellä yötä kun en saanut unta. Päässäni kokonaisuus toimi ja aamulla se edelleen näytti toimivan puettuani vaatteet päälleni. Mutta mitä mieltä on lukijani?

Huomenna kerron teille kuulumiset. Nyt meinaan hemmotella itseäni kaasvonaamiolla, kylvyllä ja pinkillä kynsilakalla. Tänään mennään aikaisin nukkumaan.

xx Didem

4 Responses

  1. Ei nyt mielestäni ihan nappi valinta. Yritin miettiä, että mikä häiritsee. Ehkä converset kokonaisuuden kanssa tai tuo hame tai sitten vaan tuo alaosa kokonaisuudessaan ei mätsää yläosan kanssa 🙂

  2. hmm… Rakastaisin sellasta tietyn haalean, ihan vähimmäismäärän kellertävää, pääsääntösemmin vihertävää pastelliväristä painosanalla haaleaa mut erittäin tyylikästä ja maukasta neliskanttista kädessä pideltävää laukkua jossa ois just tietyn miedon kullan värinen elegantin ohut ja kooltaan siro laatanomainen solmi ja laukussa v-muotoiltu kansi. Ei liian pieni eikä liian iso, sopiva. Sillein et kun Didem tulee, tukka hulmuaa, pillit viheltää ja kadut tyhjennetään tieltä! Vaaleapohjainen pienehköllä kuviolla kuvioitu riittävän arkinen mutta elegantti ja hieman muttei juurikaan muusta uloshyppäävä ohuehko silkkinen pääosin kuvioltaan keltaisesta ja vihereästä muodostuva ripauksen sinistä pitävä kukkahuivi, kietaistuna Hänen kaulanympärille laskien Hänen ainutlaatuisen karisman ja lämmön väkijoukkoon, ihmiskunnan iloittavaksi.

  3. Korjaan: Rakastaisin sellasta tietyn haalean, ihan vähimmäismäärän kellertävää, pääsääntösemmin vihertävää pastelliväristä painosanalla haaleaa mut erittäin tyylikästä ja maukasta neliskanttista kädessä pideltävää laukkua jossa ois just tietyn miedon kullan värinen elegantin ohut ja kooltaan siro laatanomainen solmi ja laukussa v-muotoiltu kansi. Ei liian pieni eikä liian iso, sopiva. Sillein et kun Didem tulee, tukka hulmuaa, pillit viheltää ja kadut tyhjennetään tieltä! Vaaleapohjainen pienehköllä kuviolla kuvioitu Majesteetin lailla istuva ohuehko silkkinen pääosin kuvioltaan keltaisesta ja vihreästä muodostuva, ripauksen sinistä pitävä kukkahuivi, kietaistuna Hänen kaulanympärille laskien Hänen ainutlaatuisen karisman ja lämmön väkijoukkoon, ihmiskunnan iloittavaksi.

  4. Mielestäni ei toimi. Tummat sukkahousut, juhlava pitsimäinen hame ja Converset, ei natsaa yhteen. Eri kenkien kanssa voisi toimia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.