BOHO CHIC

Photos by Kristiina Ketonen

Trendit tulee ja menee. Jotkut tyylit ovat kuitenkin ajattomia ja aina IN-listalla. Boho chic on niitä trendejä, jotka eivät koskaan poistu muodista. Parasta tässä tyylissä onkin luonnollisuus. Nämä kesäisemmät kuvat sopii mainiosti nyt tähän hetkeen, just kun Coachella festaritkin oli. Hippipaitani on Vintage Stories by Kappahl.

Boho Chic vaatekaappiin kuuluu:

 • Liehuvat ja rennon hipahtavat vaatteet
 • Luonnolliset hiukset ja meikki
 • Kukkia ja hapsuja
 • Bootsit tai paljaat jalat
 • Eri kuoseilla leikittelyä
 • Farkkushortsit
 • Kukkakranssi
 • Isot korut
 • Hatut

Näissä raikkaissa studiokuvissa yhdistyy tyttömäisempi Coachella-henkinen look, sekä laiturilla istuva juhannusneito fiilis.

On mahtavaa, kun myös valokuvaajalla on ideoita ja visioita, joita haluaa toteuttaa. Varsinkin kun ideat kohtaavat omien kanssa. Kristiinan kanssa käytetään monesti refekuvia apuna. Lähetellään niitä whatsapissa toisillemme ja sillä tavoin tavoitellaan sitä oikeeta linjaa. Kuvissa olevan kukkaseppeleen Kristiina tilasi inbloomista. Kristiinan kanssa ollaan kuvattu nyt muutaman kerran ja kemia meillä toimii loistavasti. Hänestä lisää vielä myöhemmin, kun julkaisen meidän Rock -tyyliset kuvat.

Tänään myöhemmin vastailen myös kommentteihin, jotka ovat jääneet roikkumaan. Anteeksi. Ollaan eletty aika aktiivista elämää täällä Espanjassa ja ihan samalla tavalla en koneella istuskele, kuten kotona. Lomailu ja perheen kanssa oleminen tämän viikon on täällä prioriteetti numero yksi. Harmi vaan, että vähän viileetä on taas ollut. Viimeksi kun olin, niin satoi ja oli kylmä. Loppuviikoksi luvattu aurinkoisempaa. Mulla on iso kasa mekkoja mukana ja haluaisin päästä käyttämään niitä. 🙂

xx Didem

6 Responses

 1. Ihanii kuvia! Ootko ikinä haaveillut Coachella festareista? Ainakin monia ulkomaalaisia bloggareita ja tyylitaitureita voi siellä aina bongailla!

  1. Kiitos <3 Olen itsekkin aivan ihastunut näihin kuviin. Kristiina on taitava.

   Mä olen haaveillut Coachella festareista!! Aion vielä mennä niihin. Viime keväänä oltiin parin tunnin ajomatkan päässä festareista, mut mun mies ei jaksanut mennä. Niin nihkeetä. Just puhuttiin tästä aiheesta..kehotti lähtee tyttöjen kaa :))) 

  1. Eiks oo!! Tuo eka on niin WAU. Ihan kuin jostain mainoksesta. Oli kiva fotaa vähän erilaisia kuvia, kuin mitä yleensä.

   Kiitos <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.