BONUSWAYN KAUTTA

Photos by Kristiina Ketonen

Kaupallinen yhteistyö: Bonusway

Yhdysvalloista Suomeenkin rantautunut Black Friday, eli Musta Perjantai on pian taas täällä. Jenkeissä Black Friday on ylivoimaisesti vuoden suurin alennuspäivä. Niin suuri, että osa myymälöistä avaa ovensa asiakkaille jo keskiyöllä. Monissa kaupoissa ja verkkokaupoissa on koko viikon ajan ollut jo paljon tuotteita huimilla alennuksilla. 

Olen taas selannut suosikki nettikauppojani jonkun verran viime päivinä ja eilen ennen nukkumaanmenoa uppuduin tunneiksi Zalandon ja Elloksen -sivuille. 

Onko Bonusway -palvelu teille tuttu? Minulle se ei ollut, ennen kuin sain mahdollisuuden yhteistyön kautta tutustua tähän ostohyvityssivustoon. Ajattelin, että nyt ennen Black Fridayta on hyvä vinkkaa tästä, koska kirjautumalla Bonuswayihin on mahdollista saada vielä edullisemmin Black Friday ostokset ja kerätä niistä samalla bonareita. Palvelun käyttäjänä saan siis erikokoisia bonuksia verkko-ostoksistani. Kun olen kerännyt 15 eurolla bonusta, voin pyytää bonusten tilitystä pankkitililleni. Kätevää ja huoletonta. Äidiltäni olen tainnut periä erilaisten korttien ja pisteiden keräilyintoni. Kortteja löytyy vinopino kotoa, mutta monesti tuntuu siltä, etten edes huomaa niiden hyötyjä. Suomessa näitä ostohyvityssivustoja ei niin hyvin vielä tunneta, mutta kokeiluni jälkeen on myönnettävä, että onhan tämä paljon fiksumpi ja nopeampi tapa shoppailla, kun ei tarvitse etsiä tarjouksia eri sivustoilta ja ostosten hyötykin konkretisoituu selkeemmin. Bonuswaylla on laaja valikoima tarjouksia eri verkkokaupoista, kuten Ellos, Stockmann, Hotels.com, Zalando, Bootz.com ja Yves Rocher. Kannattaa tutustua kauppoihin ja merkkeihin.

Bonusway kerää siis tarjoukset -osioon heidän verkkokauppojen tarjouksia, alennuskoodeja ja muita etuja. Erilaisia tarjouksia on koko ajan ja nyt myös Black Friday -tarjouksille löytyy oma osionsa.  

Verkkokaupoista Zalando on se, jossa vietän eniten aikaa. Asensin itselleni Bonuswayn selainlisäosan, jotta saan maksimihyödyn bonuksista. Lisäosa muistuttaa minua siis bonuksista, kun olen esimerkiksi Zalandon tai jonkun muun heidän kanssa toimivan verkkokaupan sivuilla. 

Jos kiinnostuit tästä, niin liittyminen on helppoa ja vaivatonta. 

Kirjoitat vain sähköpostisi ja sinulle lähetetään salasanasi jonka jälkeen voit aloittaa Bonuswayn käytön. Liittymällä ja kertomalla tästä ystävällesi, saat 5 euron suosittelupalkkion ja kaverisi saa 10 euron liittymispalkkion ensimmäisestä ostoksesta. Nyt myös blogini lukijoille on liittymistarjous, eli liittymällä täältä , teille pamahtaa ensimmäisestä ostoksesta 10 euron lisäbonus.

Hyviä shoppailuja ja bonuksen keräilyjä kaikille. En tiedä uskallanko mennä täällä kauppoihin huomenna, koska voin vaan kuvitella sitä ihmismäärää ja shoppailuhulluutta mikä kaupoissa tulee olemaan. Sen sijaan lasi punaviiniä, kotishohva ja nettishoppailu houkuttelee, siitäkin syystä että tänne on luvattu sadetta ja 15 astetta koko viikonlopuksi. Elloksen sivuilla oli vaikka mitä joulujuttuja. Haluaisin tänä vuonna ensimmäistä kertaa luoda joulutunnelmaa kotiin ja myös ihan ensimmäistä kertaa tuoda kuusi kotiin ja Lucan kanssa koristella se. 

xx Didem

9 Responses

 1. Aluks tää kuulosti ihan kiinnostavalta, mutta aika monesta lukijasta tuntuu varmasti tökeröltä, kun tää sama kamppis oli about samana päivänä kaikissa Cosmon blogeissa. Ei ihan onnistuneinta mainontaa ko. firmalta. Lukijallekin ehkä pieni pettymys, kun kattoo, että jee, Cosmon puolella uusia postauksia, ja _kaikki_ on näitä samoja…

  1. Ääähh, ymmärrän :/

   Itseänikin hieman ärsytti ja mietitytti se mitenköhän lukija tämän ottaa, kun kaikilla on prikulleen samana päivänä sama kamppis postaus. Tällä kertaa kävi näin. Black Friday oli oivallinen kulma jutulle.

   Vaikka tässä kävi nyt näin ja fiilis meni, niin kokeile silti palvelua. Se on oikeasti aika kätevä ❤️ Sanon sen sydämestäni.

   Nyt alan nukkumaan..Täällä on yö ?

 2. Joo juurikin tuo ongelma on blogeissa ja varsinkin Cosmon. Voisit hyvin siirtyä itsenäiseksi bloggaajaksi tai jonkun muun alle bloggaamaan. Tosin ellen bloggaajilla yms on ihan sama ongelma, että samat mainos postaukset pyörii?

 3. Joo samaa mieltä mitä muutkin kommentoijat. itseäni kiinnostais enempi nää älä osta mitään- kamppanjat, mutta itepähän näitä luen kulutuksen markkinoinnista huolimatta. 🙂

  1. Oli pakko kuitenkin eilen käydä pyörähtää kaupoilla. Liian paljon ihmisiä, liian sekavaa, liian pitkät jonot ja ihmisetkin ihan kreisejä. Bloomingdales oli hiljainen. Löysin söpöt mustat Uggit ruseteilla hyvällä alehinnalla. Uggit on monen mielestä rumat kengät, mutta fakta on se, että Suomessa käytän niitä kaikista eniten mukavuuden ja lämmön vuoksi. Vanhat basic mustani ovat palvelleet minua jo 6 vuotta.

   Terkut automessuilta ?

  1. Se on Zarasta cashmere neule ? Olen käyttänyt neuletta paljon. Yltää top 3 lempparineuleihini tällä hetkellä.
   ??

  1. Kiitos paljon ❤️ Koru on Glitterin ja siihen on kaiverrettu D kirjain. Haluaisin toisen samanlaisen jossa on L kirjain. Koruja löytyy sekä hopeisina että kultaisina. Näitä myydään siis Glitterin omassa liikkeessä ☺️?

Leave a Reply

Your email address will not be published.