BOOTS-LICIOUS

Mekko // HM

Saappaat // Zara

Takki // Mango

Seksikkäät saappaat ovat tehneet comebackin tänä syksynä ja ovat itse asiassa dominoineet jo jonkin aikaa viimeisimpiä sesonkeja. Ensimmäiset ylipolvensaappaani olivat Guccin ja ostin ne Sveitsistä. Ne olivat ihan super korkeat reisiin asti ja käytin niitä paljon. Kyseiset saappaat pysyivät kyllä tosi hyvinä pitkään, mutta lopulta kyllästyin ja myin ne pois viime vuonna. Minulle tuli silloin muutenkin joku yliannostus saappaista. Periaatteessa en edes ole mikään kunnon saapasihminen vaikka omistankin niitä muutamia. Tykkään enemmän käyttää nilkkapituisia bootseja. Minulle voi tulla helposti massiivisten saappaiden kanssa sellainen olo, että päälläni on ihan liikaa kaikkea. En tiedä mikä siinä on, koska muiden päällä ne näyttävät niin hyviltä. Minulla on tosi kapeat jalat ja välillä tuntuu myös siltä ettei tarpeeksi kireitä malleja löydy helposti kaupoista. Jalkoihin sujautettavat sukkamaiset saapasmallit ovat kuitenkin hyvin istuvia ja sopivat siksi hoikimmillekin jaloille.

Omistan kahdet hyvät ylipolvensaappaat. Toiset on mokkaa korkealla korolla ja toiset scuba-kangasta tolppakorolla. Tällä hetkellä oikeastaan kaikenlaiset saappaat on tosi trendikkäitä. Myös ne retrotyyliset, joissa on neliskanttinen kärki, ja joita löytyy pilvin pimein erilaisista kierrätysliikkeistä. Kuumimpiin trendeihin kuuluu kuitenkin 80-luvun löysät ja rypytetyt saappaat, joita on näkynyt monesti catwalkeilla. Itselleni juuri tämä tyyli ei mielestäni sovi, but never say never. Kaikkeen tosiaan tottuu ja on vain hyvä juttu kokeilla uusia trendejä, vaikka sellaisten vaatteiden tai asusteiden käytöstä olisikin kulunut vuosikymmen.

Löytyykö teiltä saappaita? Mitä mieltä olette tämän hetken saapas valikoimasta, joka mielestäni on aika monipuolinen? Käytättekö ylipolvensaappaita ennemmin mekkojen vai housujen kanssa?

Tänään pyörähdän Tukholmassa ja koska saavun illalla jo takaisin kotiin, on pakkaaminen helppoa. Lähden rennommilla vaatteilla, joissa pyörin päivän ja illaksi vaihdan toisen asun. Haluan kaiken mahtuvan reppuuni, koska muita suurempia laukkuja en tahdo ottaa mukaan. Sen takia päivän asut ovat suunniteltu harkitusti. Lähden mustavalkoisella mukavalla asulla + korot. Laukkuun pakkaan mukaan pilkullisen mekon, joka mahtuu pieneen tilaan, eikä mene ryppyiseksi illan eventtiä varten. Samat korot pysyy jalassa koko päivän. Kun suunnittelee etukäteen ja miettii fiksusti, niin toimiva ratkaisu yleensä löytyy. Kaksi asua yhden päivän aikana tarkoittaa myös enemmän kuvamateriaalia 🙂 Pieneen reppuun jää silti tilaa, vaikka siellä on mekko, iso kamera, aurinkolasikotelo ja pientä kosmetiikkaa.

Mukavaa päivää!

xx Didem

4 Responses

  1. En tiennyt et sul on ollut syömishäiriö ennen kuin luin kysymyspostauksen vastaukset… Oon ajatellu et oot luonnostaan noin hoikka, mut nyt vähän huolissaan että oletko kunnossa! Älä riuduta itseäsi liikaa, olet todella laiha, jalat/reidet ihan olemattomat, kuin alle murrosikäisellä 🙁 En sano pahalla! Toivon et ymmärrät et olet todella epänormaalin laiha 🙂 T.Saman itse läpikäynyt

    1. Hei Lilli <3  Toivottavasti voit hyvin tänä päivänä. Kärsin syömishäiriöstä (bulimiasta) ylioppilaskirjoitusten aikana ja sitä kesti noin vuoden. Oli liikaa aikaa ja se oli koukuttavaa. Tänä päivänä olen täysin parantunut. Olen kirjoittanut siitä postauksenkin joskus, jos haluat lukea. Olen pieni ollut aina, mutta nykyään vielä pienempi kuin mitä olin ennen Lucan syntymää. Voin kuitenkin tosi hyvin ja olen aina kaikesta huolimatta pitänyt vartalostani. En siis koskaan halunnut laihduttaa. Syömishäiriöitäkin on niin monenlaisia. Ikävä sairaus 🙁 

      xx

      1. Kiitos vastauksesta Ddidem <3 Hyvä jos olet täysin parantunut! 🙂 🙂 Itse tiedän että silloin ihailee riutunutta malli-lookkia, luiden näkymistä jne. Itsellä aikaa noista ajoista kans 10v. Kaikkea hyvää ihana!!! xx

  2. Minusta näytät ihmiseltä joka on luonnostaan hyvin hoikka. Olen saanut sellaisen kuvan että ruokavaliosi on hyvä ja olet terve. Kaikki siis hyvin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.