BRUNCHING WITH THE GIRLS

Mikäs sen parempaa, kuin kokoontua tyttöjen kanssa brunssin merkeissä pöydän ympärille juoruilee, hihittelee ja tietenkin nauttimaan herkullisesta ystäväni tekemästä kattauksesta. Namm! Yksi tytöistä ei päässyt kun on tällä hetkellä vielä sairaalassa vastasyntyneen vauvansa kanssa. Näitä kokoontumisia saisi olla lisää, vaikka elämmekin kiireen keskellä ja jokainen vähän eri elämäntilanteessa. Ilmoittaa ajoissa vain ajankohdan.

Brunssin jälkeen hain kamat kotoa ja lähdettiin Janitan kanssa kuvailee. Hitto, kun mulla pitäis nyt olla se snäppi..noh Janita Aution snäpistä pääsette ainakin seuraamaan kuvauksia. Tuli kyl siistit kuvat taas. Hylätty sohva, joka osui sopivasti meidän kohdalle Telakalla, osottautui super hyväksi rekvisiitaksi kuvauksia varten.

Kun ajoin takaisin kotiin ja olin just avaamassa autonovea, niin linnut lauloi kauniisti yläpuolellani. Mulla tuli ihan keväinen fiilis. Päälläni oli kaiken lisäksi pitkä kukkamekko liehuvalla helmalla ja bomber (kuvauksista), jotka vielä lisäsi kesäistä oloani. Taisi aurinkokin vähän paistaa. Mahtava päivä siis takana ja hymy huulilla lähden nyt hakemaan Lucaa vanhemmiltani.

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.