BUSY BEE

Photos by Janita Autio

Coat // Samsøe&Samsøe

Jeans // Zara

Sneakers // Puma

Bag // Chanel

Kohta on taas viikonloppu. Eikö vasta ollut maanantai? Minulla on ollut todella kiireinen viikko. Tapahtumat, tapaamiset ja työjutut täyttivät kalenterini vähän yllättäen, mutta en valita. On ollut ihana palata takaisin arkeen. Unirytmikin alkaa pikku hiljaa tasoittumaan, onneksi. Sekin on nimittäin stressaavaa, ettei nuku, mutta ei kuitenkaan käytä sitä valveillaoloaikaa hyödyksi, koska yrittää saada unta.

Tämä viikko on täyttynyt ihanista ihmisistä, ystävistä, kollegoista, naapureista, joulujuhlista ja joululahjoista (instasnäpin puolella olen jotain jo esitellytkin). Ystävät ja sellainen hyvä energia itsensä ympärillä lämmittää niin paljon. Olen tämän vuoden aikana saanut työn puolesta muutamia niin hienoja ihmisiä elämääni, joita tänä päivänä voin kutsua aidoiksi ystäviksi ja heistä olen ikionnellinen. Ei ole nimittäin mikään itsestäänselvyys, että enää aikuisiässä solmii näinkin syviä ja luottamuksellisia ystävyyssuhteita. On siis paljon asioita, josta iloitsen tällä hetkellä.

Loppuviikosta blogin puolella tulee olemaan ensimmäinen arvonta. Tajusin tosiaan tänään, etten ole aiemmin tehnyt tänne arvontoja. Haluan toteuttaa sellaisen nyt ennen joulua yhteistyössä Gauharin kanssa ja lähettää kolmelle ihanalle lukijalleni kauniin joulutervehdyksen ja kiitoksen siitä, että luette blogiani. Sunnuntaina sitten lisää arvonnasta.

xx Didem

8 Responses

 1. Ihana asu taas 🙂 oot ehdottomasti mun tyyli-ikoni ja ihailen muutenkin sua tosi paljon. Tulee niin hyvä mieli aina kun tulee lukemaan sun blogia

  1. Kiitos paljon Lotte <3

   Tuollaiset sanat merkitsee enemmän kun tiedätkään, tai kukaan tietää. 

  1. Eiks oo, erilainen ja lämmin. Samsøe&Samsøen tekoturkis. En tiedä onko netissä myynnissä tällä hetkellä. 

   Mukavaa sunnuntaita <3

 2. Siis voi helkkari, nyt on suurimpien unelmien takki!! Onko mitään tietoa, myykö Urban A, tai muualla Helsingissä? 😮 jos ikinä päätät myydä, tääl on ensimmäinen ostaja! t. Oon tainnut ostaa sulta jo kolme takkia pus <3

  1. Voi ei..en tiedä. Pidän sinut mielessä. Ootko käynyt Samsøe &Samsøe merkin nettisivuilla? Jospa sieltä löytyisi. 

   Sori hidas reaktio.

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.