CHANEL HOOPS

 

 

Olen metsästänyt nyt vuoden verran netistä ja kiertänyt kaupoilla etsimässä itselleni täydellisiä hoopseja, eli renkaita korviin. Joidenkin asusteiden ja myös vaatteiden kohdalla olen välillä jopa ärsyttävän picky. Hoopseja ei ole ollut mitenkään erityisen paljon brändien valikoimissa viimeisen vuoden ajan.

Omistan yhdet keskikokoiset kultaiset matta renkaat, mutta halusin löytää jotain vähän erikoisempaa. Tietäisin kyllä mitkä haluaisin, kun vain näkisin ne omin silmin. Mistään ei tahtonut löytyä niitä täydellisiä, eli sellaisia korviksia, jotka sopisivat mahdollisimman monen asun kanssa, olisivat melko yksinkertaiset ja naiselliset, mutta joissa olisi kuitenkin jotain spesiaalia. Kävin Chanelin liikkeessä alkuviikosta muuten vaan ja ajattelin ohimennen vilkaista heidän koruvalikoimaansa, vaikka en uskonut, että Chanelilla toivomiani renkaita olisi, koska olen niin aktiivisesti seurannut netistä, second hand nettisivuilta ja kysellyt Chanelin omista liikkeistä rengasvalikoimaa, mutta aina yhtä huonolla menestyksellä. Myyjä avasi minulle heidän korvakorulaatikkonsa ja sieltähän eräät kultaiset yksilöt varastivat heti huomioni. Ujo hymy nousi kasvoilleni kun nostin kyseiset korvakorut kämmenelleni ja mallailin niitä peilin edessä. Koruilla oli sen verran hintaa, että ajattelin miettiä vielä hetken, mutta ne jäivät niin paljon vaivaamaan, että marssin heti seuraavana päivänä takaisin liikkeeseen ja kävin ostamassa ne itselleni. Olen mielestäni löytänyt vihdoin ne täydelliset renkaat itselleni!

En olisi ajatellut, että voisin iloita ja ylistää korvakoruja kokonaisen postauksen verran, mutta niin vain voin. Olen materialisti, mutta en haali itselleni materiaa ja uutta tavaraa, vaan koska on pakko saada koko ajan kaikkea. Mutta voi kuinka onnelliseksi jokin pieni aarre voikaan ihmisen saada. Nämä korvikset ovat kuin minulle tehty ja voin hyvin yhdistellä niihin vaikka hupparin ja farkut tai vaihtoehtoisesti jotain juhlavaa. Ne toimivat siis hyvin sekä arki- että juhlapukeutumisessa. Suomessa on suppea valikoima tämän tyylisiä koruja, joten olen todella iloinen, että löysin nämä täältä.

Tuli tässä mieleen, että voisin jossain postauksessa esittellä teille muutaman eri asun, joiden kanssa nämä korvikset voi helposti yhdistää. Korut voivat nimittäin tehdä paljon yksinkertaiseen asuun ja saada siihen hieman asennetta ja ylipäätään muuttaa ilmettä.

Mitä mieltä te olette tästä löydöstä? Ovatko kauniit?

Eilen menimme Gjelina nimiseen super hyvään ravintolaan illalliselle ystäviemme kanssa. Paikka on trendikäs. Illalliselle pukeuduin mustiin All Saintsin nilkkapitusiin farkkuihin, sukkakorkoihin, Frendit t-paitaan, nahkatakkiin ja korvissa minulla oli nämä renkaat ja kädessä pieni musta Chanelin laukku. Sopivan cool ja rento asu kyseiseen ravintolaan.

xx Didem

2 Responses

  1. Todella kauniit korvikset. Paljon noilla on hintaa?
    Miten muuten pysyt niin hoikkana? Vahditko tarkasti mitä ja kuinka paljon syöt, tai seuraatko puntaria? Ihan mielenkiinnosta vain. Mielestäni sinulla on kaunis vartalo.

  2. Upeat korvikset! Voitko tehdä joskus postauksen kaikista sun laukuista tai kaikista sun chanel-upeuksista? Ois kiva nähdä 🙂 tai esittele vaikka ig-storys jos ei postausta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.