CHEERS TO MAY

 Kuvat Angelina Ilmast
PAITA // ACNE
MEKKO // MONKI
CLUTCH // CHANEL
AURINKOLASIT // RAY BAN
KENGÄT // ALEXANDER WANG

 

Mitä pidätte Ellen uusista sivuista? Ollut parin päivän breikki saitin päivityksen takia. Piti olla iisi viikko, mut ei sit ollutkaan. Toimin kyllä paljon paremmin pienen paineen alla ja olenkin ollut tosi tehokas. Olen skarpannut paljon tietyissä asioissa/tehtävissä, joita yleensä lykkään eteenpäin, koska ne eivät ole niin miellyttävää puuhaa. Toukokuu on kyllä tähän mennessä osoittautunut hyväksi kuukaudeksi. Cheers to May! Olen jonkun verran pohtinut luonnettani. Työhöni kuuluu aika paljon verkostoitumista ja ihmisten kanssa olemista. Seuraan kyllä mitä ympärilläni tapahtuu ja osallistun aktiivisesti erilaisiin toimintoihin, näen ystäviä, urheilen ja olen seurallinen. Sosiaaliset taidot ovat kunnossa, mutta huomaan olevani kyllä ajoittain todella valikoiva. Vaikka osaan olla erilaisten ihmisten kanssa ja keskustella erilaisista asioista, niin monesti huomaan olevani laiska ja hakeudun tuttujen juttujen ja ihmisten pariin. Tein ekstrovertti / introvertti testin toissapäivänä ja tulos oli ambivertti. Arvasin tämän etukäteen. Eli ambivertti on siinä välissä. Ambivertti pystyy ymmärtämään ja osaa lukea molempia ihmistyyppejä hyvin.

Jos vastaat näihin enimmäkseen KYLLÄ, niin olet ambivertti:

1. Pystyn työskentelemään hyvin sekä ryhmässä että yksin, en oikeastaan pidä kumpaakaan toista parempana.

2. Oloni ei ole epämukava sosiaalisissa tilanteissa, mutta väsähdän, jos olen jatkuvasti ihmisten keskellä.

3. Olen mielelläni huomion keskipisteenä, mutta en halua, että huomio jatkuu pitkään.

4. Jotkut pitävät minua hiljaisena, toiset todella sosiaalisena.

5. Minulla ei ole jatkuvaa tarvetta touhuta ja edetä elämässä, mutta kun olen jatkuvasti toimeton, kyllästyn.

6. Uppoudun yhtä helposti omiin ajatuksiini kuin hyvään keskusteluun.

7. Small talk ei tee olostani epämukavaa, mutta pidemmän päälle se käy tylsäksi.

8. Luottamukseni muihin ihmisiin vaihtelee. Toisinaan olen epäileväinen, joskus sukellan sen enempää ajattelematta.

9. Jos olen liian pitkään yksin, tylsistyn. Toisaalta väsähdän, jos olen liian paljon muiden seurassa.

Vastasin jokaiseen kyllä. Siis jokainen kohta piti täysin paikkaansa. Olen just tuollainen. Pitkien työpäivien jälkeen, tykkään nähdä ystäviä ja mennä lasilliselle, mutta sen jälkeen kaipaan useimmiten hiljaisuutta ja omaa kotia. Kirjoitan aiheesta joskus enemmän, jos teitä kiinnostaa. Voisin pohtia ensin vähän lisää ja myös seuraa omaa käytöstä, kirjoittaa ylös muistiinpanoihin ja jakaa kokemuksia sitten täällä.
Urheilu teema saa jatkoa. Tänä aamun aloitin päivän joogalla ja smoothie bowlilla. Huomenna lähden aikaisin ajelemaan Hankoon Lifeness -hyvinvointitapahtumaan. Luvassa siis urheilua, rentoutumista ja hyvinvointia. Stadissa teen helposti aina vaan samoja asioita, joten Hanko tuo hyvää vaihtelua viikonloppuihin. Toivotaan hyvää säätä, koska tarkoitus olisi treenaa ulkona ja rannalla jonkun verran.
xx Didem

One Response

  1. Mun mielestä tuo ambiverttiys on jonkinlainen ihanne johon kannattaa pyrkiä, se edistää selviämistä yhteiskunnassa. Kyky viihtyä paljon yksin liittyy varmaan usein älykkyyteen ja lahjakkuuteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *