CLASSIC

Photos by Kriselda

T-shirt // Zara

Trousers // Zara

Eyewear // Chanel

Bag // Chanel

Shoes // Converse

Necklaces // Chanel & Glitter

Raidat ovat aina muodissa, eikä niihin voi kai ikinä kyllästyä, eihän? Jokaisen vaatekaapissa pitäisi olla ainakin yksi raidallinen paita. Se on yhtä klassikko kuin musta bleiseri, nahkatakki tai siniset farkut. Minulla tulee ja menee nämä raita vaiheet. Välillä käytän vähemmän raitoja ja sitten taas innostun niistä uudestaan.

Tämän klassikon puin tänään tyköistuvien verkkareiden kanssa. Teeppari sopisi loistavasti myös yhdistettynä nahkahameeseen, mustiin rikkinäisiin löysiin farkkuihin, nahkahousuihin tai leggareihin. Täällä kun moni nainen tuntuu viettävän suurimman osan päivästään trikoissa, niin mikäs siinä. Trikoiden kanssa käyttäisin kuitenkin oversized raitapaitaa, jotta peppu peittyisi.

Raidat, kultaiset yksityiskohdat, kuten ohuet kaulakorut ja mustat isot aurinkolasit sopivat vaan niin hyvin yhteen. Asusta tulee paljon mielenkiintoisempi tämän yhden klassikon ansiosta. Works always.

Olen ihaillut Anine Bingin tyyliä siitä asti, kun hänet bongasin instagramista muutama vuosi sitten. Hän edustaa tyylillisesti juuri sellaista naista, josta saan paljon inspiraatiota. Sen lisäksi, että Aninella on hyvä tyylitaju, hänen asunsa ovat myös erittäin käytännölliset. Käytännölliset vaatekappaleet yhdistettynä pieniin mielenkiintoisiin yksityiskohtiin, on myös minun tavoitteeni pukeutumisessa. Haluan ja toivon, että tyylini ja asukokonaisuudet ovat helposti lähestyttäviä.

Vaakasuorat raidat tulivat ensin tunnetuksi Ranskan laivaston univormuina 1858 -luvulla. Coco Chanelin matka Ranskan rannikolle, muutti univormujen merkityksen ja myöhemmin raidoista tuli muoti-ilmiö. Legendaarinen suunnittelija oli niin inspiroitunut merimiehistä, että hän sisällytti raidat merihenkiseen vaatemallistoonsa 1917.

Teillä on siellä jo tiistai aamu. Huomenta vaan 🙂 Kriselda tuli käymään täällä Santa Monicassa, joten vietettiin rento maanantai kuvaten, syöden ja rupatellen. Kiinnostaisko teitä lista omista suosikki ravintoloistani/kahviloista täällä? Jonkun verran on tullut kokeiltua erilaisia mestoja, joten voisin tehdä oman postauksen hyvistä paikoista.

xx Didem

12 Responses

 1. Wau mikä asu! Simppeli mutta tyylikäs 🙂 olet kyllä niin kaunis. Nauttikaa lomasta!

 2. Perfect outfit! Onko pitkä aika siitä kun ostit zarasta nämä?

  Ja vinkit aina tervetulleita. 🙂

  1. Thank you, dear ❤️
   Ei ole pitkä aika ja uskoisin, että löytyy myös Suomen Zarasta. Teeppari kuuluu Zaran basic t-shirt mallistoon. Verkkareita löytyy myös erivärisinä. Minulla on näistä XS ???

 3. Moi!

  Onkohan sulla Didem vielä sitä Vuittonin speedy damieria olkahihnalla? Ei ole näkynyt kuvissa ainakaan hetkeen ja mietin, että olisitkohan halukas myymään sitä? 🙂 Se on itselleni palkintolaukku tutkinnon suorittamisesta ja mietin, että kyselen ensin näin ennen kuin ostan uutta..

 4. Kääk, kuolasin noita aurinkolaseja jo instassa! Muistatko mallin nimeä? Upeat, kuin myös sinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *