COACHELLA MOOD

Mustavalkoisissa kuvissa on jotain niin taiteellista, vanhanaikaista ja täydellistä tunnetta. Mulla on helmet päässä 😉  Jos lasit olis sellaset pyöreät niin voisin olla John Lennonin tyttöystävä 😀 hahah! Peace out!

Kuvat ovat viime sunnuntailta kun käytiin Santa Monica Pierissä. Reetta teki taas ihmeitä kameran takana ja sai napattua hienoja kuvia. John Lennonin tyttöystävä tittelin lisäksi kuvista tulee mieleen vähän hillitympi Coachella look.

Lucalle koko reissun kohokohta tulee varmasti olemaan tämä tunnettu tivoli, jossa käytiin hulluttelee 😀 Lucakin on jo niin iso. Varsinkin täällä Jenkkireissun aikana Lucassa on tapahtunut valtava kehitys. Hän puhua pälpättää ruotsia ja suomea, välillä englantiakin ja koko ajan kyselee asioita. Niin se vauva-aika vaan on nopeasti ohi.

Hei mukavaa viikonloppua rakkaat!  Mitä teillä on mielessä?

Me käytiin tänään Griffith parkissa katsomassa auringonlaskua ja Beverly Centerissä shoppailee. Löysin vihdoin ja viimein kauan haluamani kokovalkoiset superstarit. Joka paikassa näyttäis tämä malli olevan loppuunmyyty. Käykää checkaa siis mun magee uusin instakuva, jossa mun superstarit loistaa Hollywood kyltin vieressä 😉

INSTAGRAM : BYDIDEM

Kuvat/Reetta

 

3 Responses

  1. toi helminauha näyttää sairaan hyvältä! ja sun jalat! ne näyttää kilometrin pitkiltä! 😀 vau!
    tuli mieleen esittää toive, olis kivaa jos postailisit jotain juhla-asuja kun nyt keväällä ja kesällä on tulossa paljon valmistujaisia, häitä, sukujuhlia, rippujuhlia, synttäreitä….you name it. Olis kiva saada inspiraatiota juhlapukeutumiseen! ps. mä rakastin sitä asua missä sulla on puuterin vaaleanpunainen paita,musta hame, vaalpun. lv ja korot. 🙂 mun pitää yrittää tehdä copy cat:it. 😀

  2. Mun mielestä sun kuvat olisi onnistuneempia jos et poseeraisi ihan noin paljoa. Niistä tulisi vähän ammattimaisempia ja luonnollisempia. Sä olet niin kaunis mimmi ettei tarvii tehä sen enempää. Mutta tää on vaan lukijan mielipide, blogi on sun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.