COPENHAGEN TOMORROW

Kuvat Juuli Rönkä

Asu // Monki (gifted)

Ensimmäinen arkipäivä meidän perheessä pitkän kesäloman jälkeen on tuntunut mahtavalta. Luca jäi hyväntuulisena päiväkotiin ja minä lähdin energisenä kiertelemään pitkästä aikaa showroomeja. Hanko teki ihmeitä. Ajatukset pursuaa yli, koska energiaa ja ideoita on niin paljon. Kalenteri alkaa taas täyttyä.

Huomenna lähden työmatkalle Köpikseen. Yksin ei tarvitse reissaa, vaan Julia lähtee myös, joten tulee varmasti kivat pari päivää. Köpiksessä ollaan yksi yö ja paluulento on pe iltana. Sieltä suoraan Flowhun juhlimaan ja pitämään hauskaa. Perinteinen Flow viikonloppu on itselleni tavallaan kesän päätös. Tänä vuonna en taida mennä Blockfesteille, joten odotan innolla viikonloppua ystävien parissa.

Ollaan Juulin kanssa tehty ahkerasti töitä koko ip ja ilta. Saatiin kuvattua uutta matskua ja suunniteltiin tulevia kamppiksia. Nyt uppoudun hetkeksi kirjani pariin. Hyvää yötä rakkaat <3

xx Didem

2 Responses

  1. Moi Didem! Sulla on upea pyjama tässä – milloin se on hankittu? Pohdin, olisikohan sitä vielä mahdollisesti Monkissa tai muualla myynnissä (:  

  2. Hei Didem, tiedätkö saako tätä asua Monkin liikkeestä tai onko se tulossa kauppoihin? Kävin kysymässä viikko sitten Aleksanterinkadun liikkeestä, eikä heillä ollut sitä vielä. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.