CURRENTLY USING

Listaan teille muutamia suosikiksi nousseita tuotteita tältä keväältä. On etuoikeus blogin kautta saada kokeiluun markkinoille tulevia uutuuksia aina vähän ennen muita, tunnustella uusia materiaaleja ja huomata, kuinka mieli muuttuu, kun sille annetaan mahdollisuus olla avoin ja karata pois mukavuusalueelta. Oli sitten kyseessä uusi väri, voide, vaatekappale yms..niin yhtäkkiä sitä huomaa, että tykkääkin keltaisesta väristä sisustuksessa, ohuista pyyhkeistä, uimapuvuista ja mintunvihreästä cashmere huivista.

Kävin tänään Nomadissa ihan muuten vaan moikkaamassa ja ihastelemassa kevään pastellinsävyisiä cashmere huiveja, jotka oli aseteltu täydellisiin pinoihin. Houkutus oli suuri. Jos kaipaa inspiraatiota, siivousintoa tai vaan mielenrauhaa, niin suosittelen haahuilemaan erilaisissa putiikeissa, joissa on seesteinen tunnelma. Selkeät linjat, järjestys ja suorat pinot saa oman mieleni ainakin niin rentoutuneeksi, eikä tämä inspiraatioruiske yleensä maksa mitään, ellei sittensorru shoppailemaan, kuten minä. Nomadista mukaan tarttui muheka huivi mintunsävyssä. Mintunvihreä sopii mainiosti esimerkiksi harmaan kanssa.

Tässä nyt se lista tällä hetkellä käytössäni olevista jutuista 🙂

 • Valkoiset Niket. Halvempi versio Air Force 1 kengistä. Hintaa näillä noin 60 e (Stadium)
 • L’Occitane Almond Velvet Hands -Hand Cream. Mantelin solu-uutetta ja manteliproteiinia sisältävä UV-suojallinen käsivoide. Voide imeytyy ihoon hetkessä ja tuoksuu hyvälle. Suosittelen!
 • Hehkua poskille. Sipaisen Lumenen Nordic chic natural glow -poskipunaa poskipäihin, kun haluan vähän väriä ja kaunista hehkua kasvoilleni. Sävy on Tulip Blossoms (2)
 • Pyöreät lasit.
 • Uusi ripsiväri, jonka sain testiin ja joka osoittautui tosi hyväksi. Maybelline Big Shot -mascara!
 • Uimapuku. Omistan kaksi mustaa uimapukua, jotka pääsevät käyttöön viimeistään toukokuussa, kun lähdemme Espanjaan. Toki bikinit lähtee myös mukaan, mutta tyylikäs uimapuku on mukavaa vaihtelua, eikä tarvii jännittää vatsaakaan koko aikaa 😀
 • Hydra Beauty Cream by Chanel. Edellinen kasvovoiteeni loppui, joten oli pakko hankkia uusi. Päädyin kokeilemaan Chanelin voidetta ihan sen takia, että niin moni on sitä kehunut minulle. Nyt Chanel tuoteperheeseen kuuluu jo kaksi purkkia: huulivoide, josta kirjoitin jo aiemmin ja sit tämä. Koostumus on kevyt ja ihoni ei ole vielä ainakaan reagoinut mitenkään voiteen vaihdettua. 
 • Waffle towels. Gauhar Helsinki kuuluu lempi lifestyle brändeihini. Sain heiltä 4 pientä ja 4 isoa vohvelikuvioitua pellavapyyhettä muutama kuukausi sitten. Nyt on käynyt niin, että olen siirtynyt lähes kokonaan tavallisista pyyhkeistä pellavapyyhkeisiin. Pyyhe on tosi pehmoinen, kuivaa hyvin ja on ihanan kevyt. Myös hiukset pysyy paremmin pyyhkeen sisällä kun rullaan sen suihkun jälkeen päähän. Gauharin pellavapyyhkeisiin pääsette tästä.
 • Lucan Converset ansaitsee erityismaininnan täällä tänään. Häneltä löytyy nämä nahkaiset conssit myös valkoisina. Kenkiä on helppo hoitaa ja ovat tukevat jalassa. 
 • Keltaisesta pellava tyynystä on tullut koko perheen ja vieraiden suosikki tyyny. Se on oikeasti maailman pehmein tyyny. Haluan näita lisää. Väitän, että jokainen, joka painaa päänsä tuon tyynyn päälle, olisi kanssani samaa mieltä. Tyyny on Gauharista. Aion hankkia näitä valkoisina sänkyymme ainakin 4 kappaletta. 
 • Talvisin en käytä oikeastaan muuta kuin huulivoidetta huulilleni, koska huuleni ovat niin kuivat. Lämpöasteiden noustessa ja vaatekerrosten vähentyessä laukkuni pohjalla on myös huulikiilto mukana matkassa. Tällä hetkellä käytän Jurliquen huulikiiltoa. Ei jätä huulia tahmeiseksi ja sävy on kauniin persikkainen. Auringonvalossa näyttää tosi kauniilta.

xx Didem

7 Responses

 1. Onpa huonolaatuisia kuvia. Sinulla on oletettavasti ihan hyväkin järjestelmäkamera käytössä? Kannattaa lueskella netissä ohjeita valoituksen ja suljinaukon asetusten säätämisestä, tarkentamisesta, sommittelusta yms. niin saat kamerastasi kaiken hyödyn irti ja otettua parempia kuvia:) saisi blogistasi ammattimaisemman mielikuvan!:)

 2. Hei mistä tuo ihana uimapuku? Tiedätkö, saako vielä jostain? Ja kiitos blogista! On piristänyt ja huvittanut ja innostanut jo monta vuotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.