DAGEN EFTER

 

Olen oikeasti aika fiiliksissä siitä, että kahden päivän juhliminen ei tunnu missään. Olin tosin eilen jo kello 23 peiton alla, mutta silti täytyy kyllä kiittää hyviä geenejä siitä, että juhliminen on tehty minulle näin helpoksi. Me, jotka emme koskaan kärsi krapulasta, olemme riskivyöhykkeessä sillä tavalla, että voimme helposti ylijuoda. Itselläni tosin ei ole sitäkään ongelmaa. Kaikin puolin oli taas jälleen kerran hullun hauska vappua ystävien kanssa. Meillä on kyllä mieletön kaveriporukka!

Tänään on siis ollut aika perus arkipäivä. Kaivoin tossa hetki sitten matkalaukkuni esille, koska lähden perjantaina “minilomalle”. Valitettavasti en voi kohdetta vielä paljastaa, mutta kuulette kyllä myöhemmin tästä! Kerrankin pakkaaminen on helppoa ja mutkatonta. En tiedä johtuuko se selkeistä ohjeista, joita olen saanut vai siitä, että minulla kerrankin kävi hyvä tsägä vaatetilauksen kanssa. Tiedossa on hyvin intensiivinen reissu. Mukaan lähtee kolmet kengät, ranta-asu, lounas-asu, illallista varten jotain tyylikästä ja seuraavan päivän brekkariasu. Tietysti myös joku mukava asu lentomatkalle.

Luca on jo nukkumassa ja minua odottaa lämmin kylpy ja inkivääritee. Mitä olette mieltä mun vappukiharoista? Pidän näistä rennoista laineista tosi paljon ja minulla onkin ollut vaikeuksia löytää henkilö, joka osaa tehdä juuri oikeanlaiset laineet. Nyt olen löytänyt paikan, jossa saa taivaallista päähierontaa ja tällaiset laineet. Käyn siis kasarmikadun Magnetic head spa:ssa ja hiukseni laittaa iki-ihana Henna. Kampauksen voi siis muotoilla aina uudelleen ja uudelleen, kun on käytetty hyviä, mutta ei missään nimessä liian vahvoja tuotteita. Laineiden kuuluu olla kevyet ja ilmavat.

 

xx Didem

10 Responses

    1. Hinta on minun puolipitkiin hiuksiin 45€ (sis. pesun ja kiharat) ? Ja käsittelyyn varataan 30-45min.

      xx

  1. Hakaneulat mielestäni just hyvä! Ja hiukset tosi kivat. Taidan käydä suosittelemassasi paikasssa.

    1. Kiitos paljon ❤️ Musta ”alusmekkoni” on monkilta. Ei siis ole mikään alusmekko, mutta on tosi yksinkertainen alusmekon tyyppinen spagettiolkaimilla. Ja siis mekko on Monkin. Jakku päällä on Zaran ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *