DAILY BITE OF INSPIRATION

Photos by Janita Autio

Jotkut asiat tai ihmiset inspiroivat muita enemmän. Ravintolan marmoripöydät ja tietynlainen ruoka voivat olla se juttu, jonka takia paikasta tulee sinun kantiksesi, oikeanlainen henkilökunta, inspiroivat annokset, sijainti..u name it. Syitä on monia ja sama pätee ihmisiin. Jotkut osaa innostaa toisia enemmän. Joillain on se henkilökohtainen kyky inspiroida ja luoda toiselle mielikuvia ja fiiliksiä, jotka innostavat. Alexa on just sellainen. Mä pyysin Alexaa brekulle viime viikolla, koska halusin vaihtaa erilaisia ajatuksia ja kuulumiset hänen kanssaan. Lopulta päädyttiin kaikki kolme (Janita, Alexa ja minä) niin herkulliselle ja inspiroivalle brekulle, että loppupäivä tuntui ihanan kevyeltä. Ympäristöllä on vaikutus inspiraation syntymiseen ja The Cock oli täydellinen paikka sille. Saatin hyvät kuvat ja juttua riitti. Oikea ilmapiiri vaikuttaa omaan luovuuteeni paljon, innostan itsekkin usein muita ja näen ennemmin ne mahdollisuudet, kuin virheet ihmisten tekemisissä ja asioissa.

Ei minä, vaan me -ajattelu vie aina pidemmälle. Säteile, mutta anna muidenkin loistaa. Toisen menestys ja auttaminen ei ole sinulta pois.

INSPIROIVA IHMINEN

 • motivoi.
 • suhtautuu myönteisesti eri näkemyksiin.
 • on sosiaalisesti lahjakas.
 • nauttii siitä mitä itse tekee.
 • osaa kiittää.

Aurinkoista päivää rakkaat. Lähden kaupungille juoksemaan. Paljon asioita, mitä pitää hoitaa ennen huomista. 😉

xx Didem

7 Responses

 1. Moi Didem!

  Olen lukenut sun blogia nyt jo kohta 2,5 vuotta mutta en ole ikinä vielä tullut kommentoimaan joten ajattelin että olisi sen aika 🙂 (luin että tykkäät lukijoiden hyvän mielen kommenteista joten tää sun inspiraatio postaus inspiroi mua kirjoittamaan nyt viimein oman sellaisen!)

  Tykkään blogistasi tosi paljon ja erityisesti sen takia että olet säilyttänyt tietyn kosketuspinnan sen kanssa vaikka blogisi onkin kasvanut hurjasti siitä kun aloitin tätä lukemaan. Yhdistät tosi kivasti eri aiheita blogiin niin että voi välillä saada esim. asuinspiraatiota mutta blogi ei ole silti liian lehtimäinen- kerrot kuulumisia ja rehellisiä mielipiteitäsi eri asioista. Osaat myös hienosti ottaa kritiikkiä ja huonoja kommentteja vastaan (ei sillä että tarvitsisi, mutta oot kestänyt tosi hyvin esim. sitä miten porukka arvostelee sun rahankäyttöä ja avannut omia kantojasi vaikka et ole niistä tilivelvollinen kenellekkään)

  Olin muuten ennen yhdessä vaateliikkeessä töissä ja tulit joskus way back mun asiakkaaksi ja vaikutit yhtä kivalta kuin blogissakin! Tulee aina hyvä fiilis kun tietää että sanojen takana oleva tyyppi on oikeasti sellainen kuin minkä kuvan välittää.

  Heh tästä tuli nyt pieni romaani mutta ehkä sillä kuitataan parin vuoden kommentoimatta jättäminen haha..

  Oikein kivaa kevättä ja tsemppiä kaikkeen tulevaan, odotan innolla aina lukea mihin uusiin tuuliin päädyt!

  -H

  1. Hei ihana rakas pitkäaikainen lukijani <3 Kiitos tästä pitkästä kommentista, onneksi olikin näin pitkä, sillä olen lukenut sen innolla jo muutamaan otteeseen ja aina yhtä hymyillen. Nimenomaan te, jotka olette seurannneet matkaani jo noin pitkään olette kultaa ja niin tärkeitä, kuten toki kaikki muutkin lukijani, mutta te jotka olette olleet mukana melkein alusta saakka olette nähneet mun ylä ja alamäet, blogin kehityksen, kuvien kehityksen, mun kasvun ihmisenä ja äitinä. Aika paljon kaikkea ja se on aika mieletön fiilis, että joku oikeesti tuolla ruudun toisella puolella seuraa elämääni päivästä toiseen…vuodesta toiseen. 

   Haluasin niin paljon järjestää jonkun tapaamisen. <3

   Kiitos siis tosi paljon!

   Missä vaateliikkeessä, jos saa kysyä? 🙂 

   ps. Mä luulen että livenä oon oiekasti vielä kivempi tyyppi, koska en oo niin hyvä kirjoittaa ja kömpelön tekstin takia, minusta voi saada vähän erilaisen kuvan. 

   Tsemppiä sulle myös ja ihanaa kevättä ja tulevaa kesää. 

   Terkut täältä Espanjasta.

   xx Didem

   1. Moi taas! Kiitos ihanasta vastauksesta <3 Haha mielestäni olet myös oikein hyvä ilmaisemaan itseäsi myös blogissa! Olin ennen Mangolla töissä, Aleksanterinkadun vanhassa liikkeessä.

    Kivaa loppuviikkoa 🙂

 2. Moips! Kirjottelinkin sun yhteen postaukseen kysymyksiä Janitasta, mutta ehkä vastaat uudemmassa postauksessa! Tosiaan jäin miettimään, että mistä sait näin taidokkaan kuvaajan? Hakiko Janita sinulle aikonaan kun etsit kuvaajaa vai löysitkö hänet itse! Tämä tyttö tainnut kuvata useempiikin bloggareita, aivan maagisia kuvia <3

  1. Heippa 🙂 juu nyt mä vastaan, sorry! 

   Janita on huikee kuvaaja ja alle vuodessa saavuttanut super paljon. Hän on lahjakas ja sit kaiken lisäksi mieletön persoona. Super aktiivinen ja innokas. Sellainen ihminen pääsee pitkälle.

   Voisin joskus ehkä kirjoittaa Janitan ja mun kohtaamisesta, mutta siis se tapahtui viime marraskuussa Stockan edessä. Menin vaan randomisti kysymään häneltä, kun hän kuvasi siinä Rebecka Forsbergii (en silloin tiennyt kummastakaan mitään) , että voisiko hän nappaa mulle nopeesti yhden instakuvan. Mähän harrastan sitä, että kadulla kyselen random tyypeiltä kuvausapua..ainakin ennen harrastin. 😀 Sit postasin sen kuvan ja nimi oli tuttu. Meni kuukausia, kunnes otin yhteyttä häneen, että kuvattaisko joku päivä. Siitä se meidän tarina lähtikin sit aika vauhdikkaasti lentoon. 🙂 

   xx Didem

 3. Katoin sun maikkarii ja vitsit tuli matkakuume! Missä päin Espanjaa ootte ja vuokrasitteko auton sieltä? Näyttää törkeen ihanalta <3

  1. Heehhee…ihana 🙂

   Ollaan täällä Malaga/Fuge/Marbella hoodeilla. Auto on oma. Ajettu Sveitsistä tänne. 

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.