EHDOLLA VUODEN PARHAAKSI MUOTIBLOGIKSI 2016

Photos by Julia Toivola

Jumpsuit // Zara

Knitwear // Zara

Pack of jewel pins // Zara

Bag // Chanel

Shoes // Zara

Eyewear // Ray Ban

Uskomatonta, mutta totta! No word’s people. Ensimmäiset reaktiot: Olenko oikeasti ehdolla paras muotiblogi -kategoriassa? Huudahan ja tanssin ympyrää kotona, huokaisen, katson ikkunasta ulos ja puristan silmäni kiinni ja olen vain niin onnellinen. Kerron 4-vuotiaalle Lucalle tämän tärkeimmän ja suurimman uutisen blogihistoriani aikana ja hänkin alkaa hyppimään ja sanoo, että saanko mamma tehdä sinulle kortin. 🙂 Soitan ja kerron uutisen miehelleni, joka on ollut suurin tukeni alusta asti ja aina jaksanut kannustaa. Voisin jatkaa tätä stooria, mutta siitä tulisi liian awkward, enkä kertakaikkiaan verbaaliisesti saisi siitä niin aitoa ja tunteikasta mitä reaktioni ja ajatukseni tämän ehdokkuuden ympärillä oli ja on. Minulla on tunne, että kerrankin olen onnistunut ja että myös muut näkevät sen.

Iloikseni sain tosiaan viime viikolla kuulla, että olen valittu ehdokkaaksi vuoden 2016 Elle Style awardseihin kilpailemaan vuoden muotibloggaajan tittelistä. Jokainen ehdokas listalla, on paikkansa ansainnut ja on mieletöntä nähdä, kuinka huikeita muotivaikuttajia Suomessa on. Hyvä me!

Jo pelkästään ehdokkaaksi pääseminen merkitsee minulle enemmän kuin uskottekaan, joten ISO KIITOS jo tässä vaiheessa. Ilman teitä lukijoita, en todellakaan olisi tässä. Minulla on hullun hieno ja aktiivinen lukijakunta ja te tsemppaatte minua ja annatte valtavasti inspistä kommenteillanne. Jos tunnet, että inspiroin SINUA pukeutumisellani ja elämänasenteellani, niin anna äänesi minulle. Kiitos jo etukäteen. Saanko vielä kerran sanoa, että olen niin innoissani. Istun Neuvolan aulassa ja täällä pitää olla hiljaa, mutta varsin iloiset ilmeeni tätä kirjoittaessa, eivät kyllä ole jäänyt muilta huomaamatta. 😀

ps. Minua pääsee äänestämään voittoon TÄSTÄ linkistä.

Vielä yksi tyylivinkki! Kiinnitin itse nuo pinssit housupukuuni. 😉

Aurinkoista päivää!

xx Didem

27 Responses

 1. Onnea sinulle! Kävin antamassa ääneni. Sinun blogia on kiva seurata ja olet aina niin kaunis ja valokuvauksellinen. Sopisit hyvin kansainvälisten muotilehtien etukansiin.

 2. Ääneni menee ehdottomasti sinulle, vaikka mukana on muitakin upeita blogeja. Silti viet voiton persoonallisuudellai ja aitoudellasi. Kiitos sinulle näin mahtavasta blogista. <3

  1. Kiitos sinulle äänestäsi ja noista sanoista, jotka lämmittää sydäntäni paljon. ❤️

 3. Pinssit housuissa pistivät heti silmääni, superhienot ja omaperäiset! Äänestin blogiasi. Säilytä aitous ja omaperäinen ote! Olet valokuvauksellinen ja superlahjakas muodin parissa. On erittäin tärkeää ja hyödyllistä, että tuot esille kaikkien ulottuvissa olevia vaatemerkkejä & asukokonaisuuksia. Kiitos siitä!

  1. Ihana lukea näitä kommentteja ennen nukkumaanmenoa. Tulee varmasti hyvät yöunet ❤️ (tarvitsen ?) ??
   Kiitos paljon ❤️ Itselleni on tärkeää, että lukijani voivat samaistua minuun (pukeutumiseen), joten olen täysin samaa mieltä siitä, että on hyödyllistä ja kivaa lukijalle, kun vaatemerkki helposi saatavilla, eikä myöskään useimmiten vaadi paksua lompakkoa.
   Kiitoksia äänestäsi ???
   xx

 4. Osaat todellakin pukeutumisellasi ja keksiliäisyydelläsi (kuten esim nämä pinssit tässä) inspiroida muita ja sinulla on hyvä silmä mätsäykseen. Olet siis satavarmasti paikkasi ansainnut kilpailussa!
  Ja aivan upea pikku Chanel!

  1. Luen oikeasti teidän ylistäviä kommentteja niin kiitollisena. Kiitos ❤️
   Tuntuu vaan niin siistiltä, että joku muukin hiffaa mun muotihömpötykset ja jutut ja kaiken lisäksi fiilaa niitä. Saab niin paljon kicksejä siitä että inspiroin ja voin vaikuttaa.
   Pikku Chanelista tulossa erillinen esittely.

  1. Diggasitko myös niistä mun sammar housuista? ?? huopari ja housut Zarasta. Kiitos ❤️ Öitä!

 5. Jääny ihan koukkuun sun blogiin joka aamu se pitää tzekata oon jo käyny äänestämässä sua
  Pwukut pystyyn toivottavasti voitat ! ?? Maaja

  1. Äääk..love it ??❤️ Olin just tekemässä uutta postausta, mut teen sen sittenkin vasta aamulla. Olen ihan hurahtanut Lidln cashmere neuleisiin. Niistä lisää huomenna blogissa ?
   Tuhannet kiitos rakas äänestäsi. Kiitollinen fiilis ?

 6. Äänestin sua!<3 Oot Didem ehdottomasti tällä hetkellä Suomen blogimaailman inspiroivin ihminen. Ihailen sun tyyliä, se on ihan huippu! Kunpa ite osaisin yhdistellä yhtä taitavasti erilaisia vaatteita.

  1. Otan välillä screenshotteja teidän kommenteista. Tästäkin piti ottaa ? Sen verran vahvoja sanoja! ❤️ Kiitos niin paljon, että jaksatte nähdä vaivaa ja kommentoida. Olen ihan liikuttunut sun lauseista ?
   Kauniita unia ??

 7. Sulla on silmää tyylille, siksipä annoin ääneni sinulle ja blogisi on oikeasti erottuva muista suomalaisista blogeista. Tuli mieleen, että haittaako sinua kun muut bloggaajat kopioivat asujasi? Esim. Metti Forsselin blogissa nähdään usein lähes samat mekot jne. ja käsilaukut kuin hetkeä aikasemmin sinulla.. ollaan jopa keskusteltu tästä kavereiden kanssa. ??

  1. SIIS! Ei voi olla totta! Oon kattonut aivan samaa, että Metti Forsselilla on aina Didemin jälkeen samat mekot sun muut mitä Didemillä. Sä Didem meet selkeästi aivan omaa tietä ja ostat rohkeasti juuri sellaisia vaatteita, kun itse haluat. <3 olet upea ja ääneni ansainnut!

  2. Kiitos Kira ❤️ Sullekkin täytyy sanoa, että olen ihan liikuttunut kommenttimäärästä, mutta eniten kommenttien sisällöstä. Olette saanut mut taivaisiin näillä uskomattomilla sanoilla ❤️ Otan nöyrästi vastaan jokaisen kehun. Wau ?? ihan oikeasti!!

   En ole ajatellut tuota matkimis asiaa lainkaan. On vain kiva, jos mun valinnoista ja tyylistä digataan. ✌?️?

 8. Täältä lähti heti ääni sulle! Sun blogin kehitys viimeisen vuoden sisällä on ollut huikeaa ja postauksista välittyy sun aito innostus muotiin. Juuri sen takia sun blogi onkin oma lemppari, lukiessa tulee hyvä fiilis ja hymy huulille ?❤️ Toivotaan että palkinto menee oikeaan osoitteeseen!! Pus

  1. Hei ihana ? On ollut niin kiva tutustua suhun. Muistan kun aina kyselin sun mielipiteitä tai kielioppi juttuja siellä sisdelissä ja höpöttelin välillä mitä sattuu ?? Kiitos rakas!! Oikeesti oon ihan liikkuttunut kuinka moni täällä kehuu ja tsemppaa.
   xx pusss

Leave a Reply

Your email address will not be published.