EKSKLUSIIVISTA TREENAAMISTA

Kuvat Juuli, edit by me

Niin kuin viime postauksessa jo mainitsin, minusta on juuri tullut BeAlive Health Clubin virallinen jäsen! Aloitin treenit reilu viikko sitten ja olen tykännyt kovasti. Olen saanut ihan hurjan paljon lisämotivaatiota kaikista ihanista jäseneduista, joita BeAlive:lla on tarjota. Kaikilla on toki omat tarpeet, mutta itseäni motivoi juuri hieman eklsusiivisempi miljöö ja oma rauha. Hyvinvointikeitaaksi itseään kutsuva klubi tarjoaa tosiaan kaikkea mahdollista optimaalisesta treenaamisesta kehonhuoltoon ja hyvinvointiin. Olen premium-jäsen, joka tarkoittaa sitä, että saan nauttia kaikista mahdollisista eduista mitä salilla on tarjota.

Premium -jäsenyyteen kuuluu vuosittain yhteensä 12 pt/fysioterapeutti-tapaamista, viisi hierontaa (45min/per kerta), kaksi kosmetologikäyntiä ja yksi pienryhmätunti. Tämän lisäksi salilta saa ravintoneuvontaa, parkkipaikan, pyyhkeet ja kylpytakin, smoothien, proteiinipatukan ja treenijuomia sekä erikoiskahveja. Pukuhuoneissa on Balmainin sekä Estelle & Thild -kosmetiikkasarjan tuotteita ja mahdollisuus säilyttää tavaroita omassa lukitussa kaapissa. Todella hyvä etu on saada jättää treenivaatteet pesuun ja säilytykseen paikan päälle, jolloin mukana ei tarvitse tuoda oikeastaan mitään ylimääräistä, ja salilla odottaa aina puhtaat vaatteet seuraavalle treenikerralle. Yläkerran uima-allas on myös asiakkaiden käytössä niin kuin myös lounge-tilat, jossa on mahdollisuus rentoutua ja jäädä tekemään töitä. Premiumin lisäksi muita jäsenyyksiä ovat BeAlive DAY ja BeAlive MEMBER. Lisätietoa löytyy heidän nettisivuilta täältä.

Klubilla on seesteisen harmoninen ja rauhallinen tunnelma, joka antaa mahdollisuuden keskittyä itsensä hemmotteluun ja treenaamiseen. Miten paljon miljööllä onkaan vaikutusta motivaatioon ja siihen, että saa raahattua itsensä salille. Olen lähtenyt salille todella mielelläni, koska tiedän mitä kaikkea ihanaa paikan päällä odottaa. Minulle ympäristö on todella tärkeä asia yksilöllisen palvelun lisäksi. Salilla saa treenata rauhassa, joka myös madaltaa kynnystä pyytää apua. Lempilaitteeni ovat nimeltään Skillmill ja Stairmaster, joiden käyttöön olen saanut vinkkejä henkilökunnalta. Olen myös käynyt testaamassa Body Strength -tuntia, joka tuntui ihan yksityistunnilta, kun meitä oli vain kaksi treenaajaa ohjaajan lisäksi. Tunneille saa osallistua vain neljä ihmistä kerrallaan, jolloin ohjaaja huomioi treenaajat paljon paremmin eikä ole mahdollista fuskata. Odotan innolla tulevia treenejä ja kehittymistä.

xx Didem

19 Responses

  1. Kyllähän tuo paikka näyttää tosi hienolta ja hintaan sisältyy vaikka mitä perussaliin verrattuna.

  2. Jäsenyyksiä on yhteensä kolme ja eri hintaisia, joista perusjäsenyys on 129€. Tiedän, että premium on hieman hintava, mutta siihen kuuluu niin paljon kaikkea hieronnoista kosmetologikäynteihin ja treenismoothieihin, ettei se loppupeleissä ole niin paha. Kyseessä ei olekkaan ihan perinteinen sali. Moni meistä käyttää näihin mukana tuleviin palveluihin pitkän pennin kuukaudessa.

   xx

 1. Täytyy kuitenkin muistaa että hieno miljöö ja lisäpalvelut lisäävät treenimotivaatiota vain johonkin rajaan asti ja into voi myös lopahtaa kaikista hienouksista huolimatta jos sisäistä motivaatiota ei löydy. Kaikista paras treenimotivaattori on omassa kehossa ja mielessä tuntuva hyvä olo liikkumisen ansiosta, ei ulkoisten puitteiden tuottama mielihyvä.

  1. Kyllä, näin se on ?

   Kuitenkin jotkut, kuten minä, ehkä tarvitsevat lisäboostia siihen omaan motivaatioon.

   Edellisessä postauksessa mainitsin siitä että olen sitä ihmisorttia, jolle ympäristö vaikuttaa valtavasti motivaatioon ja sen pysymiseen. Ulkoisilla tekijöillä on siis merkitystä itselleni.

   Salilla ollessa, minulla on hieman epävarma olo, kun en ole koskaan ollut mikään salilla kävijä. Haluan siis treenaa rauhassa ja täällä BeAlive-healthclubilla se onnistuu.

   Koska minulla on kilpaurheilutausta (taitoluistelu) niin treenimotivaatio löytyy kyllä omasta kehosta, mutta nyt olen löytänyt treenipaikan, jossa koen saavani sellaista ohjeistusta ja palvelua jota tarvitsen!

   xx

 2. Hihii Didem ei oo epäselvää että tykkäät take away-kahvien kanssa hengailusta ja kalliista tuotteista mutta eikö tulus halvemmaksi tehdä niitä ihan muuten kuin salilla ? Ihan cool mutta liian fiini mun makuuni tykkään keskittää treenin ajaksi treenin teon enkä muuta. Mutta enjoy!!

 3. Kuuluuko hintaan tosiaan vain yksi ohjattu tunti vuodessa? Tuollainen tunti millä kerroit siis käyneesi. 

  1. Eli Premium jäsenyyteen kuuluu:
   20 määriteltyä palvelua per 12kk (12 PT/Fysioterapeutti-tapaamista, 5 hierontaa 45 min, 2 kosmetologikäyntiä, 1 pienryhmätunti)

   Pienryhmätunnit ei vaadi jäsenyyttä, eli voit myös ostaa vaikka 10 kerran kortin tunneille!

   ??

 4. Arvotat tekemisiäsi todella paljon rahan kautta. Kun joku asia on kallista (myydään mm. sanoilla luksus, ekslusiivinen) niin mielestäsi se on hienoa ja tavoiteltavaa. Tämähän on ihan kaiken myynnin perusta, myydään massoille halvalla ja harvoille kalliilla. Sama tuote paketoitu eri tavoin. Jengi kuluttaa ja määrittää itseään kulutuksen kautta: luksustuotteen kautta elän luksuselämää. Simppeliä ja toimii!

 5. Itse olen niin arka ihminen että ahdistuisin varmaan pahasti noin intiimissä ja hienossa paikassa. 🙂 Ryhmäliikunta vain muutaman ihmisen kesken olisi suorastaan painajainen. Kotitreeni sopii minulle.

 6. Nyt kyllä aliarvioit lukijakuntasi, Didem. Ei tee vaikutusta ökykuntosalisi, ei tämä mainospuhe, ei se ettet viitsi itse pestä omia treenikamojasi. Aiheuttaa lähinnä yökötystä. Nyt tuli huti.

  Olen pitänyt blogistasi mutta nyt meni kermaperseilyksi koko homma…

  1. 😀 ei kaikilla oo aikaa pestä omia kamoja, ja varsinkin ku palsun jälkee yllättäen päättää lähtä salille ja kamat kotona -> ai nii salityypit pessy mun kamat;)

  2. Tässä ei ole mitään kermaperseilyä enkä mielestäni aliarvioi lukijoitani ollenkaan. Harmi, että sait sellaisen kuvan!! Sinulle ei tee vaikutusta tämä kyseinen hyvinvointikeidas/sali, mutta ehkä jollekkin toiselle tekee ja ennen kaikkea halusin vain jakaa teille mun fiilikset ? Olen niin iloinen itse tästä salista, joten halusin kertoa myös teille. Minulle on iso asia, että olen vihdoin löytänyt treenipaikan, jossa minulla on kotoisa olo. Kukaan ei katso kun treenaan, pukuhuoneissa saa olla rauhassa, uskallan kysyä henkilökunnalta apua jos tarvitsen ja oloni on todella kotoisa. Aiemmin olen maksanut saleista, joissa en koskaan käynyt. Se vasta on ollut tyhmää.

   En viitsi pestä omia vaatteitani? Mistäs moinen ajatus? Kerroin että on suuri etu voida jättää treenivaatteet salille pestäväksi. Vaikka rakastan vaatteiden pesua ja puhtaiden vaatteiden tuoksua kotona, niin mielestäni on mahtava palvelu voida jättää treenivaatteet salille jos haluaa, ja saada ne takaisin puhtaina.

   xx

   1. U go girl!! 🙂 treenaisin itsekin mielummin tuolla (nyt en treenaa salilla ollenkaan just sun mainitsemistasi syistä), mutta tällä hetkellä opintojen ohella en viitsi käyttää ihan noin paljon rahaa saliin (mielummin ravintoloihin :D), ehkä myöhemmin! Näyttää ihanalta!

  3. Epäkiinnostavat/tylsät hommat kannattaa totta kai delegoida muille jos on varaa maksaa siitä. Vasta oli jossain iltalehdissäkin juttu siitä että sellaiset ihmiset on onnellisempia jotka maksaa siitä että voi helpottaa elämäänsä eivätkä pyri tekemään väkisin kaikkea itse.

 7. Eihän sulla oo selkäongelmia/selkäkipua Didem? Kannattaa olla erityisen varovainen kahvakuulien kanssa jos on.

 8. Mulle kans todella tärkeää ulkoiset asiat joka paikassa: kotona, töissä jne. Ahdistun jos on meluisaa, rumaa, liian valoisaa (ts.loisteputkilamput tms.kylmä valo), jne. Pystyn rentoutua vain lämpimässä, kauniissa, rauhallisessa ympäristössä. Salilla käynnit olivat tuskaa kolisevien painojen, muun melun ja “ruman” ympäristön takia. Viihdyn paremmin kauniissa, himmeässä joogasalissa tai vaikka lumisessa metsässä hiihtäen. Yksi syy miksi muutin pois Helsingistä, melu, kolisevat raitiovaunut ja autot ym:) Bless Didi x

 9. Oikeasti harmittaa ihmisten tyhmät ja ilkeät kommentit, oli aihe melkein mikä tahansa. Varmaan Lucallakin on kypsemmät käytöstavat. Koita olla välittämättä -.-

Leave a Reply

Your email address will not be published.