ELÄ PAREMMIN

Photos by Mona Salminen

Takki // Selected Femme (Stockmann)

Mikään, ei sitten mikään voita sitä sitä rakkauden ja voimakkaan tunteen määrää, kun pitää lapsen pienestä lämpimästä kädestä kiinni sängyssä nukuttamisen aikana. Parasta. Siinä ehtii iloita, harmitella, oivaltaa ja ehkä parantaa päivän aikana tapahtuneita omia kasvatuksellisia virheitä tai onnistumisia. Usein jään vain katselemaan Lucaa siihen viereen, kun hän on nukahtanut.

Hei tässä vaiheessa pitää myös kiittää kaikkia teitä, jotka olette esittäneet mielenkiintoisia ja kiperiä kysymyksiä minulle viime viikon kysymys -postaukseen. Good job! Olen nyt koonnut kaikki kysymykset ja alan vastailemaan niihin tässä pikku hiljaa oman postauksen muodossa.

Menen pian sänkyyn tutustumaan mun uuteen mindfulness harrastukseen. Johda mieltäsi -työkirja ja siihen kuuluva mobiilisovellus Andas vaikuttaa ihanalta vaihtoehdolta kiireisen arjen keskellä. Keskityn aivotreeneihin, meditointiin, hengitykseen, tunteisiin, omaan kehoon, nukkumiseen etc..Varmasti kerron tästä lisää, sit kun itse olen päässyt vauhtiin ja aloittanut harjoitukset. Tykkään tällaisista jutuista ja nyt ensimmäistä kertaa kokeilen itse Lean your mind -kurssia. Haluan elää vielä paremmin.

Ennen sänkyyn hiipimistä minulla on teille hiuksiin liittyvää asiaa. Saan usein kysymyksiä hiustenhoidosta ja kuinka ne ovat niin hyvinvoivat. Ei ole mitään kikkakolmosia. Pesen, hellin, föönaan, käytän hiusöljyä latvoihin, syön hiuksille tarkoitettua ravintoa, hieron ja aktivoin päänahkaani. Näissä kuvissa hiukseni olivat juuri pessyt. Pöyhkeys ja ilmavuus tulee nimenomaan siitä, että föönaan hiukseni aina pää alaspäin samaan aikaan kun harjaan niitä. Sit kun hiukset ovat kuivat nousen ylös ja yleensä hiukset laskeutuu nätisti ja keskijakaus löytää paikkansa. Tämän jälkeen hieron tilkan öljyä kämmeniin ja otan kiinni latvoista ja pyörittelen niitä sormissani, jotta taipuvat sillai kivasti ja näyttävät hyvinvoivilta. Puhtaisiin hiuksiin laitan lakkaa, jopa muutaman kerran päivässä. Puhtaat hiukseni ovat niin “hienot”, että pöyhkeyden pitämiseksi tarvitaan tasaisin välein hiussprayta.

Heippa hei <3 Hyvää yötä!

xx Didem

13 Responses

  1. Kiitos Jenny <3 Hiukseni on värjäämättömät. Kerran mulla oli ihan vähän liukuväriä, mutta siitä on aikaa. 

   Ihanaa viikonloppua myös sulle.

 1. Hiuksesi näyttää mielettömän hyvinvoivilta ja ihanilta! Oletko värjännyt hiuksesi, tosi luonnollisen väriset? 🙂 Olen seurannut sun blogia jo monen vuoden ajan vaikka harvoin kommentoinkin, kehityt vain koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Tosi kiva seurailla, kiitos 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  1. Kiitos Linda kommentista. Jee, vanha lukija <3 Kiva kun kommentoit ja seuraat tietty 😉 Onhan tässä muutama vuosi vierähtänyt blogin parissa ja joo..kehitystäkin havaittu. Hiukseni on luonnollisen väriset, eli omat. 

   Ihanaa viikonloppua! Me lähdetään juhlimaan ystävien tupareita ja synttäreitä. 

 2. Mikä vaaleanruskea laukku pilkottaa sohvalla, tosi kaunis, ainakin osa siitä!!!

 3. Nyt on hölmö kysymys, mut mikä fööni sulla on käytössä? Ja käytätkö siis jotain ainetta (esim. lämpösuojaa) föönin alle? 🙂

  1. Joo käytän lämpösuojaa. Suosittelen sitä kyllä kaikille. ja mun fööni on Eliten joku ihan perus..:D Mut siis hyvin se puhaltaa kuumaa ilmaa.

   puss

  1. No en oo..kun ei oo ollut oikein aikaa enää käydä. Mä olen vähän sellainen extempore kävijä ja Antoniolla on tosi kiire, paljon asiakkaita, niin en voi vaan kävellä hänen luokseen. Aiemmin mulla oli paljon enemmän aikaa päivisin. Nykyään ei ole 😉

   xx

 4. Hei miten sun hiukset onkin nyt noin “hienot”? Vanhoissa postauksissa sulla oli sellanen ihanan etninen “pörrö”:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.