ELÄMÄNI KEIKAT

 

Katsoin viime viikolla paljon Youtubesta keikkoja ja konsertteja. Olen aina tykännyt katsoa live-vetoja sekä käydä keikoilla. Hyvä lavashow ja esiintyjän ääni sekä karsima tekevät sen elämyksen. Ajattelin, että listaan tähän parhaimpia keikkakokemuksiani vuosieni varrelta.

 

 • Ekana Michael Jackson. Oltiin äitini kanssa katsomassa hänen konserttiaan Stadionilla. Äiti on myös ollut hänen iso faninsa. Olen niin iloinen, että sain mahdollisuuden vielä nähdä MJ:n esityksen. Lapset pääsivät eteen katsomaan ja muistan, että istuin äidin olkapäällä. Michael Jackson tuli isolla aluksella lavan alta ja koko show on ollut ylivoimaisesti paras näkemäni. Lopuksi sain vielä nimmarin, kun konsertti loppui. Michael on toiminut merkittävänä innoittajana musiikintekijöille ja arvostan todella paljon hänen musiikkiaan.

 

 • Robbie Williams. Olen ollut tosi iso Robbie Williams fani nuorena ja katsonut hänen keikka-dvd:itä. Oli todella hyvä show ja lauloin koko ajan mukana. Tykkään yleensä olla katsomossa istumapaikoilla seisomisen sijaan. Olen kuitenkin se, joka tykkää välillä tanssia sekä laulaa mukana keikkojen ajan ja eläytyä tunnelmaa. Tykkään fiilistellä konsertteja myös jälkikäteen. Se tunne on ihana.

 

 • Spice Girls. Päästiin jopa Maikkarin uutisiin, kun meillä oli niin iso plakaatti mukana! Olin aina Mel B, ja ehkä siksi, koska hiukseni olivat niin pörröiset ja isot 😀

 

 • Mestarit Areenalla. Yksi parhaimmista kotimaisista konserteista, joissa olen ollut. Osasin kaikki laulut ulkoa ja kokemus oli kokonaisuudessaan todella hieno ja koskettava. Musiikki on ollut vahvasti elämässä kotona ja meitä on aina kannustettu menemään katsomaan erilaisia konsertteja.

 

 • Bryan Adams. Oli todella mieleenpainuva konsertti. Olen itkenyt hänen biiseihin koko teini-iän. Häneltä löytyy kaikkia legendaarisia biisejä, joita tykkään laulaa myös karaokessa. Vedetään Sharonin kanssa ”Heaven” ainakin tosi hyvin, koska meidän äänet stemmaa ja meillä on aina niin hyvä meininki!

 

 • Rihanna. Meillä oli kaveriporukan kanssa Hartwall Arenalla aitio, jossa oli kunnon bileet. Omasta mielestäni ei vetänyt niin hyvin livenä, mutta oli kokonaisuudessaan hieno show.

 

 • Snoop Dogg ja P. Diddy. Olin mun ystävän kanssa katsomassa kyseistä keikkaa. Luxissa oli jatkot, jossa olin ihan vesi-linjalla. Joku näiden artistien porukasta pyysi sitten jatkoille, jonne lähdettiin ystäväni kanssa. Menimme sitten Kämpin Mannerheim sviittiin koko bändin kanssa, jossa juttelin enimmäkseen stylisti ja näyttelijä O’Neal McKnight:in kanssa. Istuin kiltisti näiden superstarojen vieressä ja oli todella rento tunnelma. Tää on ehkä villeintä, mihin olen lähtenyt mukaan.

 

 • Suomalaisista yhtyeistä Jvg on jäänyt mieleen siitä, että olin odottanut ihan hirveen pitkään heidän keikkaa. Minulla nousi yhtäkkiä 40 asteen kuume, mutta päätin, että aion mennä. Mentiin paikan päälle bussilla isolla porukalla ja keikan jälkeen lähdin heti kotiin sairastamaan.

 

 • Kaija K. Olen iso Kaija-fani ja hänen biisinsä ovat minulle tärkeitä. Hän ei tarvitse mitään ihmeellistä lavalla, vaan se riittää, että hän vetää täysiä ja täyttää karismallaan koko lavan.

 

Minua on jäänyt harmittamaan, että en ollut Jaren konsertissa Stadikalla, koska asuin silloin Sveitsissä enkä menojeni takia päässyt paikalle. Olen fanittanut yhtä artistia koko elämäni, joka on Eminem. Menen katsomaan vihdoin hänen keikkaa kesällä Stokikseen, joka on ollut unelmani jo kauan aikaa. Tulossa on myös todella kiva festarikesä, jota odotan innolla. Muun muassa Blockit ja Finteligens sekä Cheekin jäähyväiskonsertti. Olisi kiva tietää minkälaisia keikkakokemuksia teillä on?

 

xx Didem

 

15 Responses

 1. Stockiksessa on paljon hyviä ja hinnat puolet siitä mitä Suomessa! Ei voikin ihmetellä. Michael Jacksonin konsertissa olin minäkin ja siellä edessä. Adelen konsertti Ruotsissa oli hyvä. Madonnan oli hyvä ja mielenkiintoinen. Flow joka vuosi! Välillä unohdin mikä mieletön energiapiikki on käydä keikoilla ja sitten taas muistin että se hyvä energia on puolet konserttia. Olin sellaisessa työpaikassa missä sain parhaille paikoille lippuja sopuhintaan, että näin vaikka mitä. Kaikkia ei jaksa muistaa. Cheekin näin stadikalla ja täytyy sanoa että oli todella hyvä vaikken häntä muutoin kuuntelekkaan. Jare on niin kohtelias ja hyvin käyttäytyvä, että saa asenteellaan ihan uskomattomia juttuja aikaan muuallakin kuin konserttilavoilla. Voi äiti on tyytyväinen. ? Siinä ois hyvä poka sulle! ?

  1. Olisin halunnut mennä kattoo myös Beyonce ja Jay-z Stockikseen, mutta ne on Eminemin keikan kaa niin lähekkäin ettei pysty.

   Hyvä keikkalista myös sulla ?

   Kauniita unia,
   xx

 2. Paras on ollut Tina Turner, mikä rautamimmi 🙂
  Bryan Adamsia kävin kanssa kuuntelemassa ja tykkäsin. Cheekin Olympia Stadionin konsertti oli kyllä mieletön ja kesällä kanssa Lahteen jäähyväiskeikalle. Olen myös fanittanut Cheek:ia jo niin kauan, että muistan kun oli Lohjan Rantajameissa pikkuruisessa teltassa Yön kanssa.
  Apulannan konsertti viime vuonna oli kanssa superhyvä.
  Madonnasta en paljoa nähnyt, mutta olihan siinäkin oma tunnelmansa.

 3. Mun on tullut käytyä oikeastaan lähinnä klassisen musiikin konserteissa ja konemusiikkitapahtumissa mutta niissäkin käymisestä on jo vuosia aikaa. Muunkinlaisilla keikoilla voisi käydä mutta eniten sitä haaveilee että pääsisi itse esiintymään vielä joskus. Kunnollista inspiraatiota oman musiikin tekemiseen vaan ei ole toistaiseksi löytynyt.

  1. Minkälaista musiikkia haluaisit tehdä itse? ? pitää vaan mennä kohti unelmia..

   xx

   1. Omaa musiikkia on tullut tehtyä jonkin verran konemusiikin muodossa mutta tuntuu etten sitä varmaan enää haluaisi tehdä. Viulua ja pianoa osaan soittaa, lauluääntä löytyy myös jonkin verran.

   2. Kreikassa uskottiin joskus muusien olemassaoloon, heiltä pyydettiin apua jos kaivattiin inspiraatiota esim. musiikin tekemiseen.

 4. Must have housut!!!! Millon ostettu, en löydä Zaran nettisivuilta?? Paniikki!! 😀

  1. Rakas ❤️? Viime viikolla ostettu. Löytyy ainakin keskustan Zarasta ?

 5. Yes, keikat on niiiiiiiin parhautta! Maailmalla oon kiertänyt seuraavien perässä:
  Bon Jovi x 12 (eka keikka jäähallissa 1988)
  Bruce Springsteen x 7 (mm ennätyspitkä Hgin keikka 5h 20 min)

  The Killers x 7 (seuraavaksi Helsinki heinäkuussa 2018)

  Onhan näitä, jo edesmenneet Chris Cornell ja Prince onneksi tuli myös nähtyä! ❤️

  Kotimaisista Egotrippi ja Maija Vilkkumaa kovimmat livenä!

  Kiitos keikkafiilistelypostauksesta, rock on!

 6. Mestarit Areenalla! KYLLÄ! Ihan samat fiilikset kun sulla. Etin vuosia live-levyä ja nyt hetki sitten löysin kirppikseltä. Ahh lapsuus ja ne isot kultaiset kehykset. Ikuisesti muistan ne mammat vessassa, ketkä meni ihan sekasin Pavesta ja Lähtisitkö-biisistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *