ELLE GIRL

Kuvat Juuli Rönkä

 

Kolme kuukautta sitten istuin Ellen palaverissa ja mietin onko tämä oikeasti tapahtumassa? Palaveri päättyi hyvin ja tiesin heti, että haluan ottaa vastaan paikan Elle-lehden bloggaajana. Tässä sitä nyt ollaan ja superonnellisena! Elle on arvostettu muotilehti, joten on kunnia päästä osaksi tätä tiimiä. Koko toimituksen puolelta on tullut todella hyvä vastaanotto, joka on tietysti lisännyt innostuneisuuttani jatkaa blogiuraani uudella alustalla. Muotipainotteisena bloggaajana Elle tuntuu juuri itseni näköiseltä paikalta. Koen myös, että hieman vanhempana olen nyt valmis ottamaan uuden askeleen ja siirtymään tyylikkään muotilehden alle. Toivon, että siirtymisen johdosta vanhojen lukijoiden mukana tulisi myös joukko uusia seuraajia!

Olen kirjoittanut blogia kohta viisi vuotta. Aloittaessani olin todella nuori ja kokematon. Kirjoitin vähän mitä sattuu, enkä ajatellut loppuun saakka. Kuvat olivat todella pieniä ja postaukset amatöörimäisiä. Blogin alkuperäinen idea oli tehdä postauksia Sveitsistä ystävilleni ja kertoa kuulumisia, sillä olen aina ollut melko huono yhteydenpitäjä. 2014 loppuvuonna minua pyydettiin Cosmolle, jossa sain kehittyä bloggaajana ja alkaa myös tehdä tätä hommaa työkseni. Olen oppinut paljon kolmen vuoden aikana, ja koen, että Elle-lehden alle muuttaminen on luonnollinen siirtymä. Mitä mieltä olette muuten bannerista? Halusin kuvasta ajattoman ja klassisen, joten päälleni valikoitui pelkät sukkahousut ja silkkipaita. Bannerifontti ei ole lopullinen

Seuraavaksi listaan asioita, joista minut tunnetaan, jotta voisitte tutustua minuun paremmin.

 • Kannan aina mukanani: Chanelin huulivoidetta, joka on ylivoimaisesti paras kaikista
 • Hemmottelen itseäni: Omalla ajalla
 • Pidän huolta ihostani: Huolellisella ihonpuhdistusrutiinilla aamuin illoin
 • Tärkeä osa tyyliäni: Tuoksu, joka on ollut sama jo useamman vuoden ajan eli Thierry Muglerin Alien
 • Kauneusihanteeni: Tuuheat kulmat ja kuulas iho
 • Tavaramerkkini: Luonnollisuus
 • Tyylini: En koeta pukeutua vain viimeisimpiin trendeihin, vaan minulla on vahva oma linja, joka on usein klassinen ja pelkistetty
 • Äitinä olen: Rakastava ja hellivä sekä sopivasti ankara 5-vuotiaalle pojalleni Lucalle
 • Oppimani asia: Kaikkia ei tarvitse eikä voi miellyttää, jota kautta voi keskittyä itsensä kehittämiseen
 • Lempiherkkuni: Pappagallon lakujäätelö
 • Minulla on tapana: Olla ylihuolehtivainen
 • Parhaat puoleni: Huumorintaju, lyhytvihaisuus, sosiaalisuus, energisyys ja luotettavuus
 • Huonot tapani: Jankuttaminen, keittiön kaappien auki jättäminen ja huono yhteydenpito ystäviini

Tämä on uuden alku, ja toivonkin nyt teiltä erilaisia postausehdotuksia, joita koitan toteuttaa parhaani mukaan! Mitä haluatte tietää minusta lisää ja mistä aiheista olette kiinnostuneita? Koetan antaa itsestäni lukijoille mahdollisimman paljon ja kehittyä bloggaajana. Kommunikointi lukijoiden kanssa on tärkeää ja haluan siksi tietää keitä siellä ruudun toiselle puolella on sekä kuulla teiltä mahdollisimman paljon mielipiteitä ja palautetta. Aion myös tulevaisuudessa järjestää jonkun meet & greet -tilaisuuden ja tavata teistä mahdollisimman monta kasvotusten. Toivon, että blogini pysyy hyvän mielen paikkana.

Tervetuloa seuraamaan blogiani vanhat sekä uudet lukijat! Olen teistä jokaisesta erittäin kiitollinen ja ilman teitä en olisi tässä.

 

xx Didem

28 Responses

 1. Hieno juttu, Didem ja onnittelut! Tykkään blogistasi siksi, että olet löytänyt vahvan oman tyylisi etkä juokse joka trendin perässä. Toivonkin edelleen näköisiäsi asupostauksia ja saman vaatteen tai asusteen eri stailauksia. Sinun tyylitajusi yhdistää samoja juttuja keksiäälisti aina vaan uudestaan on se miksi blogiasi olen jo monta vuotta lukenut. Toivottavasti sama linja jatkuu. 🙂 Ja onnea vielä kerran!
  Ja Ellelle myös onnittelut!

 2. Hei Didem ja onnittelut uudesta etapista blogiurallasi!
  Olen seurannut blogiasi jo kauan ja monien vuosien ajan se on kuulunut suosikkeihini positiivisten juttujesi ja upean tyylisi vuoksi. Toivoisin kuitenkin blogiisi hieman lisää ns. “arkipostauksia”. Ymmärrän että blogissasi tyyli on keskiössä, onhan kyseessä muotiblogi, mutta olen välillä jäänyt kaipailemaan arkisempaakin sisältöä mitä blogissasi oli joskus alkuaikoina.
  Keep up the good work girl! 🙂

  1. Kiitos paljon <3 On ollut ilo lukea teidän kommentteja ja onnitteluja. Kiitos myös postaustoiveesta. Arkipostauksia ja arkiasuja on toivottu paljon. Laitetaan sellaisia tulemaan ?

  1. Kiitos Marianne 🙂 Tuntuu hyvältä olla täällä. Sai taas lisäpotkua ja inspistä omaan työhön. Bannerin fontti tulee vielä vaihtumaan.

   xx

 3. Onnittelut uudesta vaiheesta urallasi! Tosi kiva että pääsit Elleen. Olen nyt ehkä vajaan vuoden seurannut blogiasi ja tykkään kovasti, tyylisi on inspiroiva joten pidän muotiblogista, mutta toivon että julkaisut sisältävät myös kirjoitusta kuvien takaa tai muuten päiviesi sisällöstä, niin kuin tähänkin asti on ollut ☺

  1. Suuret kiitokset Aliisa 🙂 Kiva lukea teidän mielipiteitä ja kommentteja. Tyyli pysyy samana. Moni on toivonut lisää arkisempia asuja ja postauksia, mikä on tosi kiva. Mielestäni minulla onkin paljon tyylikästä arkipukeutumista, joita sit voi soveltaa oman mielen ja tyylin mukaan.

   Mukavaa päivää! pus

 4. Oi onpas hieno juttu, onneksi olkoon täällä jatkuu sitten seurailu siis! ? Mua kiinnostais semmonen päivä kanssani tyyppinen postaus, missä kertoisit vähän sun ruokavaliosta, päivän vakkari rutiineista joita on muodostunu yms. ?

 5. Onnea Didem! Mielelläni lukisin juttuja miten luodaan tyyli arkeen kohtuullisella budjetilla. Millaisia vaatteita poimisit ketjujen valikoimista ja miten yhdistelisit niistä toimivan arkipuvuston? Voisitko kertoa vielä lisää mitkä vaatteet kuuluvat omaan perustyyliisi ja miten yhdistelet niitä? Ja mistä merkeistä löydät toimivan bleiseri, t-paita ja farkut tyylisi, se on tosi kivan näköinen:)

  1. Moikka ja kiitos paljon! Tuntuu hyvältä olla täällä. Hyviä postausideoita. Varsinkin tuo miten luodaan tyyli arkeen kohtuullisella hinnalla. Tässä samalla kun vastaan sulle, niin sain jo muutaman idean sun toiveisiin liittyen.

   Ihanaa viikkoa <3

 6. Ihan mahtavaa, onnea! Olet uuden työsi ansainnut. Päivä kanssani -tyylinen postaus kiinnostaisi minuakin. Myös faktoja lapsestani ja miehestäni olisi kiva tai puhelinpäiväkirja eli keiden kanssa puhut puhelimessa/viestittelet yhden päivän aikana ja mistä asioista.
  En voisi olla onnellisempi puolestasi! Meet and great olisi unelmien täyttymys 🙂

  1. Ihana kommentti <3 Kiitos niin paljon! Ihania lukijoita minulla. Olen luvannut teille meet & greetin jossain vaiheessa.

 7. Hyvä, että olet päässyt arvoisesi muotilehden bloggariksi! Ihailen sinun vahvuuttasi olla oma itsesi, avoin ja rehellinen! Pukeutumisesi inspiroi myös tavallista tallaajaa. Toivon, että kirjoittamisen taso säilyy sillä tasolla jolle se on Cosmon aikana noussut. 🙂

  1. Wau <3 Kiitos! Olette minulle kyllä mieletön energian ja inspiraation lähde.

 8. Onnea Didem<3 Mukana pysytään. Ihan sairaan upee toi banneri. PS. Toivottavasti et muutu liian "aikuiseksi" ja vakavaksi täällä ja saadaan kuulla sun höpsöttelyjä ja normi jutustelua jatkossakin:)

 9. onnea olet paikkasi ellellä ansainnut:)
  postaustoiveena mulla olis “kuinka pukea korottomat talvikengät mekon kanssa”. käykö esim timberlandin chelsea bootsit mekon pariksi?

  1. Kiitoksia!

   Näin pikavastauksena sanoisin että kyllä ne bootsit käy mekon pariksi. Tietenkin sirommat matalat bootsit tekevät asusta astetta hienomman ja juhlavamman. Molemmat kuitenkin käy 🙂

   xx

 10. Ihanaa kun sanot rehellisesti huonoksi puoleksesi, että olet huono pitämään ystäviin yhteyttä. Ihanaa, että on joku toinenkin! Ja eihän se tarkoita, että rakastaisimme ystäviämme yhtään vähemmän… se yhteydenpito vain jotenkin aina jää… Oletko muuten koskaan yrittänyt skarpata asian kanssa? Ja onko joku ystävyys, joka on kuihtunut huonon yhtyedenpidon takia, ja jäänyt sinua harmittamaan? Minulla on… ?

  1. OLEN 😀 Välillä menee paremmin ja välillä on taas niitä aikoja, kun minua muistutetaan asiasta. Olen kyllä tsempannut! Joidenkin kohdalla tuntuu, että on aina yhtä vaikeaa olla enemmän tekemisissä. Ystävien merkitys on kuitenkin niin suuri, että pitäisi muistaa aina arvostaa heitä. Oikeat ystävät ei kuitenkaan käännä selkää, vaikka yhteydenpito menisikin jaksoittain. Varsinkin heidän kanssaan, jotka asuvat muualla kuin Suomessa, on yhteydenpito sellaista jaksoissa menevää.

 11. Huomaan selkeästi, että sinulla on nyt oikolukija? Jotenkin kaipaan pieniä “virheitä” ym tapoja jolla sanot asiat, jotka on tästä nyt korjattu. Käytit ennen stadin slangia enemmän ja käytit muutenkin verbejä ns. stadilaidittain taivuttaen esim “mä toivon saada” jne. Harmi jotenkin, koska cooli persoonallisuutesi näkyi kirjoitusasussasi! Muutenkin lauserakenteet ovat nyt erilaisia, oikeaoppisia, mutta missä on didem-tapa ilmasta asiat… Puhekielimäisyys toi aitoutta ja toi sinut lähelle lukijaa. Ymmärrän kyllä oikeinkirjoituksen arvon, olen opiskellut kirjallisuustiedettä jne, mutta sinun oma tyylisi kirjoittaa oli mulle “taidekirjallisuutta”. 🙂

  1. Moi Lissu 🙂 Kyllä, olet oikeassa..käytän oikolukijaa! En käytä kuitenkaan jokaisen postauksen kohdalla. Ymmärrän mitä tarkoitat ja jotenkin tosi kiva kuulla henkilöltä, joka on lukenut kirjallisuustiedettä, että minun kirjoitustyylini on sinulle “taidekirjallisuutta”. Tiedän, että blogiani ei välttämättä lueta taidokkaan kirjoitustyylin takia, vaan persoonan ja höpöttelyn takia. Oikolukijan avulla vältyn kuitenkin niiltä isommilta kielioppivirheiltä 🙂

   Kiitos kivasta kommentista! Tuli hyvä mieli 🙂

   1. 🙂 Ihanaa, uusin postaus oli taas _sua_! Oli stadilaista verbintaivutusta ym 😀 <3 Täällä savossa sitä kaipaa! 😀 Joo, olen varmaan ainut joka tykkää ns.kielioppivirheistä tai muista tyyli"virheistä" ja puhekielestä.. Se kertoo mun mielestä kirjoittajastaan, ja sulla ei ole koskaan häiritseviä virheitä vaan enemmänkin just puhekieltä. Tähän liittyen, joskus ihmiset jotka ei osaa esim yhdyssanoja on niitä maanläheisimpiä ja hienoimpia:)

 12. Hei Didem 🙂 Onnea asian johdosta! Minusta aika kiva siirto.
  Saanko kysyä, minkä merkkinen/mistä on bannerissa oleva valkoinen paita ja kynsilakka? Ahhh, kaikessa yksinkertaisuudessa banneri on upea!
  -M

Leave a Reply

Your email address will not be published.