ERÄRETKI SUUNNITTEILLA!

KUVAT SARA-ANNIKA AREMO
TAKKI / MONKI
NEULEPAITA / MARITA HUURINAINEN
MAIHARIT / NELLY.COM
LAUKKU / CHANEL

 

Joka toinen päivää paistaa, joka toinen päivä sataa. Siirrän tämän päivän kuvaukset suosiolla maanantaille. Haluan kuvata tulevan kamppiksen ulkona raikkaassa ja värikkäässä syysympäristössä. Tarvitsen puistonpenkin ja lehtien väriloistoa. Tänään ei ole se päivä 😀 Syysympäristöstä puheen ollen, nyt on ruska-aika parhaimmillaan. Ollaan suunniteltu retkipäivää jossain täällä Etelä-Suomessa. Tarvitsen ehkä vähän apuanne. Suositelkaa minulle parhaita retkipaikkoja ja luontopolkuja? Tarkoitus on suunnitella tätä yhdessä kotona ja puhua Lucan kanssa luonnosta, suunnistuksesta yms. Lähiluonto tarjoaa myös paljon elämyksiä, ja sitä ollaankin jonkun verran harrastettu. En ole mikään super erä-jorma, mutta viihdyn kyllä metsässä ja luonnossa näin syksyisin, kun ei ole itikoita. Lapselle ja koko perheelle kaikista tärkeintä on se yhdessäolo, liikunta, yhdessätekeminen ja nauttiminen. Kaikki vinkit otetaan vastaan iloisin mielin 🙂 Ja jos joku tuttu ystäväpiiristäni lukee tämän postauksen ja haluaisi lähteä mukaan tällaiselle retkelle lapsen kanssa, niin pistäkää koodia. Näin ne ajat muuttuu iän myötä 😉

Kohta minulla loppuu akku koneesta. Istun Sis Delissä taas. Tulin tänne tänään vaan hyvän croissantin takia. Ja ai että, maistuu yhtä hyvälle kun eilenkin. Croissant ei saa olla kuiva, vaan siinä pitää maistua se voi. Tiedättekö mitä tarkoitan? Täydellinen croissant tehdään nimittäin voihin ja taikina on kaulittu useaan kertaan “lehteväksi”.

Kiitos kaikille, jotka olette laittaneet viestejä ihoni kuntoon liittyen. Olen saanut paljon yhteistyöehdotuksia ja kaikenlaisia vinkkejä. Kotiin tuli ihana ihonhoitoon liittyvä lähetys, jonka sisältöön perehdyn myöhemmin tänään. Täällä on paljon osaavia ihmisiä ja myös teidän omat ihonhoito kokemuksia ovat kiinnostavia, joten kiitos kun olette jakaneet myös niitä. Selkeästi kirjoitettuja kommentteja oli tullut edelliseen postaukseen. Ihan huippua!

xx Didem

 

2 Responses

  1. Eräretki kuulostaa ihanalta! Esimerkiksi Nuuksion alue tarjoaa mukavat puitteet ulkoilulle.

    Nam, nyt alkoi tehdä mieli croissanttia! Suositko tavallista vai manteli? 🙂

    Kivaa viikonloppua!

  2. Me ollaan käyty mm Nuuksiossa, Sipoonkorvessa ja Kirkkonummella (Meiko). Voitais mennä yhdessäkin joku viikonloppu, nyt ollaan paraikaa maalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.