EROTU JOUKOSTA

 

Toimin nunnana muutama viikko sitten kuvauksissa. Meillä oli mitä mahtavin tiimi kasassa, sillä ystävien ympäröimänä on parasta tehdä töitä. Kuvaukset toteutettiin keskustan alueella ihmisvilinän keskellä. Sharon teki minulle dramaattisen kissamaisen smokey eyes -meikin, joka toi mielestäni hyvää kontrastia puhtaan valkoiseen asuun.

Kun tämä työtarjous esitettiin Blue Nunin puolesta, olin hyvin innoissani kuvausten teemasta eli joukosta erottumisesta. Ei tarvinnut kauaa miettiä lähdenkö mukaan. Blue Nun on saksalainen brändi, ja heidän Gold edition -kuohuviini oli kuvausten keskiössä.

Tällaiset mystiset roolit viehättävät ja ovat minulle luontevia ja siksi kyseinen kokonaisuus oli kuin luotu minulle. Nautin suunnattomasti nunnarooliin heittäytymisestä, sillä juurikin näissä tilanteissa saan toteuttaa itseäni ja tuoda erilaisia puolia esille. Blue Nunin Gold edition -kuohuviini sisältää 22 karaatin kultahippuja, joka tuo siihen jotain spesiaalia. Lasi kuohuviiniä silloin tällöin on itselleni arjen luksusta. Juuri tällainen brändi sopii mielestäni itselleni vaikka toiminkin kuvauksissa vain mallina. Voitte nähdä valmiin otoksen Helsingin Sanomien kannessa 18.5. Odotan todella innoissani lopputulosta – miten upea tilaisuus oli päästä tähän mukaan! Kampanjan tarkoitus on siis korostaa sitä miten tärkeää on olla oma itsensä ja tuoda itsestään kaikki puolet esiin. Erottumalla joukosta korostetaan sitä miten tärkeää on olla yksilö ja saada oma ääni kuuluviin. Aihe on tärkeä ja minulla oli kunnia toimia sen kasvona.

Oli todella hauskat kuvaukset ja naurua riitti pitkälle päivään. Tässä teille muutama behind the scenes -kuva Janitan ottamana!

2 Responses

  1. Moikka,

    Luin juuri ennen tätä postausta postauksesi “Huolestunut”. Olet huolestunut ihmisten alkoholinkäytöstä, mutta olet kuitenkin valmis mainostamaan alkoholibrändiä ja seisomaan sen takana? Hieman ristiriitaista sanoisinko. Enkä oikein ymmärrä miten alkoholin mainoskampanjan teemana voi olla se, että on tärkeää on olla oma itsensä ja tuoda itsestään kaikki puolet esiin? Sen alkoholin voimallako? Tiesit varmaan itsekin, että tämän kaltaisia kommentteja on luvassa. 

    Kivoja kuvia kyllä, mutta tämä nyt vain pisti silmään.

    1. Tiesin 🙂 Halusin juuri edellisessä postauksessa tuoda esille sen, että alkoholia voi käyttää myös kohtuudella ja nautintona, eikä niin että laitetaan pää sekaisin. Kyllä lukijani sen tietävät, että minulle maistuu hyvä kuohuviini tai sampanja ja sen takia Blue Nun sopii minulle. 

      Hyvää viikonloppua <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.