ESPRIT FALL FASHION

Kuvat Adam Katz Sinding

Kaupallinen yhteistyö Esprit

 

Sain mahdollisuuden lähteä Köpikseen Espritin syysmuotikuvauksiin muotiviikkojen ajaksi. Odotin tosi innolla matkaa, sillä kyseessä oli ensimmäiset muotiviikkoni ulkomailla. Mukaan lähti yhteensä kahdeksan tyttöä; kaksi ruotsalaista, kaksi tanskalaista, kaksi saksalaista sekä Julia ja minä. Meidät kuvasi tunnettu valokuvaaja Adam Katz Sinding, joka tunnetaan töistään Voguen ja Ellen valokuvaajana. Hänen kuvaustyylinsä oli mielestäni aika persoonallinen, sillä ei ehtinyt kunnolla edes jännittää, kun homma oli jo ohi. Noin nopeaa valokuvaajaa en ole kyllä aikaisemmin tavannut.

Tiesin jo etukäteen, kun lähdin Köpikseen, että matkasta tulee hyvä. Julia on käynyt siellä monta kertaa töiden puolesta, joten oli kiva, että oli myös kokenut matkaopas mukana. Olen ajanut kerran Köpiksen läpi, kun asuttiin Sveitsissä ja ihastelin jo silloin kaupungin arkkitehtuuria. Joka puolella oli tosi värikästä ja ilmapiiri paljon rennompi, jos vertaa vaikka Stokikseen. Pyöräily on tosi iso osa kaupungin kulttuuria ja meinasin itse jäädä useamman kerran niiden alle, kun en ole tottunut sellaisiin liikennejärjestelyihin. Meidän Airbnb-penthouse oli ihan pääkävelykadun varrella keskeisellä paikalla. Jätettiin laukut säilytykseen ja lähettiin kiertää kaupunkia. Käytiin shoppailemassa ja lounaalla Julian valitsemassa paikassa nimeltään Café Norden. Joka puolella oli tosi tyylikästä muotiväkeä muotiviikkojen takia, ja oli kiva saada inspiraatiota ympärillä olevista ihmisistä. Käytiin napsimassa asukuvat ja sitten kello olikin sen verran, että oli aika mennä takaisin kämpille ja valmistautumaan illan Esprit Social Editorial coctail -tilaisuuteen.

Seuraavana päivänä olikin sitten itse kuvaukset, joiden ideana oli valita kolme asua Espritin laajasta syys/talvi-valikoimasta. Saatiin stailata asut omannäköisiksi ja sellaisiksi miten me pukeutuisimme muotiviikoille. Asuvalinnoissani oli paljon hillittyjä vaatteita, mutta myös sellaisia, jotka poikkesivat hiukan omasta tyylistäni. Mukana oli esimerkiksi samaa kuosia olevat bomberi ja hame, joka lopulta osoittautui lempparikseni. Toisessa asussa oli pitkä villatakki, joka oli sen verran dominoiva, että yhdistin siihen sinisen neuleen ja farkut. Kolmas eli rokahtava punkkityyli oli ehkä eniten minua, ja se koostui harmaasta farkkutakista, oversize -kauluspaidasta sekä nahkahousuista. Tykkään, että asussa on selkeä linja ja jokin juttu, vaikka se olisi muuten tosi simppeli. Näen käyttäväni näitä asuja muinakin syksyisinä päivinä.

Kuviani katsellessa tajusin sen, että on hyvä ottaa riskejä pukeutumisessa ja kokeilla jotain uutta hyppäämällä välillä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Mitä ikinä puetkaan, kanna se asenteella!

 

Outfit 1 Kuviollinen takki  ja kuviollinen hame -Esprit

Outfit 2 Pitkä takki ja neule (kaupoissa lokakuussa), farkut -Esprit

Outfit 3 Farkkutakki ja oversized kauluspaita (kaupoissa syyskuussa), housut -Esprit

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.