FACE GAME

Photos by Janita Autio

Lumene perheeni kasvoi vuodenvaihteessa uusilla herkullisilla tuotteilla, jotka sain kokeiluun. Haluankin nyt nostaa esille muutaman voiteen, jotka olivat kokeilussa ja jäivät pysyvästi käyttööni. Lumene o brändi, jota olen tukenut jo vuosia. Pohjoisen luonnon hyödyntäminen voiteissa ja raikkaat, mieluisan tuoksuiset ja kevyet tuotteet ovat hellineet ihoani vuodesta toiseen ilman mitään ongelmia. Vain elinvoimaisimmat marjat menestyvät ankarissa olosuhteissa. Nämä maailman vaikuttavimmat, villit raaka-aineet ovat täynnä antioksidantteja ja vitamiineja.

Käytän ihonhoidossa Bright Now Vitamin C -sarjaa. Aiemmin käytin vain heleyttävää päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta tästä sarjasta. Kokoelmani on kasvanut neljällä uudella tuotteella.

  • LUMENE BRIGHT NOW VITAMIN C YÖVOIDE

Voide sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja, jotka kirkastavat, ravitsevat ja heleyttävät väsynyttä ihoa. Tärkeimmät raaka-aineet ovat lakan siemenöljy, jonka rasvahapot suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Lakan nektari, jossa on detox-ominaisuus, joka vauhdittaa ihon soluaineenvaihdunnassa syntyvien kuona-aineiden poistumista. C-vitamiini, joka auttaa säilyttämään ihon luonnollisen heleyden.

Voidetta on ihana levittää kasvoille, eikä ole liian yhtään liian rasvainen. Levitän voidetta joka ilta ennen nukkumaanmenoa puhtaille kasvoille ja kaulalleni.

  • HELEYTTÄVÄ JA SILOTTAVA HYALURONITIIVISTE

Kosteuttaa tehokkaasti kuivia kasvoja. Levitän tämän aina iltasin ennen yövoidetta. Varsinkin talvella käytin tätä päivittäin. Muutama pisara riittää. Tiiviste tuo iholle maksimaalista kosteustehoa välittömästi ja pitkäkestoisesti.

  • HELEYTTÄVÄ BB TEHOHOITO

Tätä käytän silloin tällöin aamuisin tai iltaisin ennen päivä/yövoidetta. Seerumi kaunistaa välittömästi ihoa, tehden siitä silkkisen. Pitää ihon mattapintaisena.

  • SILOTTAVA & HUOKOSIA HÄIVYTTÄVÄ VOIDE (mun suosikki)

Bright now blur line & pore minimizer on noussut ihan ykkössuosikiksi. Sen koostumus tuntuu ihanan samettiselta. Voide häivyttää rypppyjä ja huokosia. Silottaa ihon pintaa jättäen sen silkkisen sileäksi. Tuo on niin totta. Joka kerta kun olen levittänyt voiteen kasvoilleni, niin ne tuntuvat yhtä pehmeiltä kuin vauvan iho. Huom! Tämä voide levitetään päivävoiteen päälle kevyt kerros.

Aamuisin levitän yleensä päviävoiteen, silmänympärysvoiteen ja tämän ihoa silottavan voiteen, jonka jälkeen laita vähäsen Lumenen poskipunaa. Muuta en kasvoilleni laita. Mahdollisesti peitän tummat silmänalustat. 🙂

Jos heräsi lisäkysymyksiä ihonhoitoon liittyen, niin vastaan niihin mielelläni kommenttiboksissa. Minulla on aika selkeä ihonhoitorutiini.

Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille. Olen vielä vähän kipee, mutta paranemaan päin. Tänään vietän perjantain ihan vain hengailemalla Stefun kanssa. Vapaa-päivä!

xx Didem

4 Responses

  1. Käytätkö valokynää tai jotain muuta häivyttämään silmäpusseja ja tummia silmänalusiasi?

    1. YSL valokynä on ollut noin puoli vuotta käytössä. Aiemmin en peittänyt silmäpusseja millään. 😀 haha. Hyvä, että nykyään peitän. 

  2. Mikset käytä oikeaa luonnonkosmetiikkaa? Sieltä löytyy paaaljon ihania,puhtaista,luonnollisista raaka-aineista tehtyä kosmetiikkaa.

  3. Oletko eronnut? Kun olen ymmärtänyt että asut eri maassa miehesi kanssa. Onko lapsesi hoidossa paljon kun ehdit niin paljon hengailemaan ystäviesi kanssa ja käymään baareissakin? Kivoja kuvia blogissasi vaikka tyylisi on hyvin erilainen kuin omani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.