FAV SHOTS

Photos by Janita Autio & Kristiina Ketonen (kuvat 11, 14, 17) 

Tänään vanhoja kuvia selatessa tuli iso hymy kasvoille, kun mietin miten upeita kuvia ja tuotoksia olen viimeisen puolen vuoden aikana saanut aikaiseksi. Siitä iso kiitos kuuluu hyville tyypeille, jotka tulivat puoli vuotta sitten elämääni. Ammattikuvaajan kanssa työskentely on alusta asti ollut luontevaa ja mieluisaa puuhaa. Olen siinä mielessä erilainen bloggaaja, että jätän kuvaamisen ja editoinnin heille, jotka sen osaavat. Minä keskityn muotiin, ideointiin, omana itsenäni olemiseen ja kameran edessä heittäytymiseen.

Olen koonnut suosikki kuviani kevään ja kesän ajalta tähän postaukseen. Janita ja Kristiina ovat molemmat huippukuvaajia ja olen kiitollinen siitä, että saan tehdä töitä näin huippu tyyppien kanssa, joita kaiken lisäksi voin kutsua ystäviksi. Toisten ihmisten menestystä on aina ilo seurata ja se saa myös minut pyrkimään vähintään samaan tai jopa pidemmälle.

Nyt lounasta, kiitos 🙂 Meillä lounastreffit mieheni kanssa.

Mukavaa päivää rakkaat lukijani! Ilman teitä, blogiani ei olisi. Taidan olla herkällä tuulella vieläkin eilisen Vuosaari elokuvan jälkeen. Vuosaari on karu, vahva, ahdistava ja paras näkemäni elokuva.

xx Didem

22 Responses

 1. Hei! Oon aina miettinyt maksatko Janitalle jotain palkkaa kuvista, vaikka hyviä ystäviä oottekin? ?

  1. Työt aina erikseen ja ystävyys erikseen. Meillä se on toiminut tähän saakka ainakin hyvin. 🙂

 2. Aivan mielettömiä kuvia kaikki. En voi muuta sanoa. 

  Ihanaa melkein alkavaa viikonloppua <3

 3. Oli kiva se Samsøen kangaskassi! Onko se ihan myynnissä oleva vai joku “lahja? ❤️

 4. Moikka kaunis Didem! Kuvasi ovat tosi upeita. Aina. Olen seuraillut sua aika pitkään ja huomannut, kuinka kuvien lisäki olet sinä itse kasvanut ja “kehittynyt” huimasti. On ihanaa nähdä kuinka pienestä versosta sitten lopulta puhkeaa kukkaan. Sulla on sun tähtihetket nyt menossa ja oot aivan ylivoimasesti suomen blogimaailman ykkösiä. Mä oon bongaillut sun kuvissa Balmuirin ruskean sävyisen huivin, joka on niin kiva. Oon metsästänyt mallia, mutta onkohan niin ettei sitä enää ole. Jos itse jaksat vilkaista löydätkö huivia jostain ja mahdollisesti linkata siitä tänne. Mulla on etsinnässä hyvä ja laadukas syys-huivi, mutta haluisin huivin ilman “langan pätköjä/hapsuja” päädyissä. Mutta hei, ihanaa syksyn alkua ja paljon tsemppiä sinulle!

  1. Teidän kommentit saa mut välillä miettimään, itkemään, pysähtymään, kiljumaan ja ennen kaikkea iloitsemaan. Nyt tuli ihan ilon kyyneleet. Miten hienoa palautetta. Kiitos ❤️❤️ Pikku hiljaa on tullut sellainen olo, että jotain tässä tekee oikein. ☺️

   Mä tarkistan ton Balmuir huivin tilanteen. Jännä, jos sitä ei ole. Oletko huomannut Stockan uudistuneen Balmuirin osaston? Toivottavasti tätä mallia olisi vielä. Se on ihanan pehmeä.

   Ihanaa syksyn alkua myös sinulle ❤️?

 5. Hei Didem! Sulla on ollut nyt parina päivänä snäpissä päällä musta ja valkoinen villapaita/pitkähihainen jossa semi korkea kaulus, mistä nämä on? 🙂

  1. Niin on. ?? Molemmat neuleet ovat Zarasta ja pari viikkoa sitten ostettu. Valkoisesta tulossa oma postaus. ?

 6. Hei tykkäätkö enemmän luonnonkosmetiikasta vai ihan normaaleista? Puhut usein kumminkin tykkääväsi tuoksuista ja esim Madaran ja Estelle & Thilden tuotteet eivät oikeastaan tuoksu millekkään.

  1. Heippa! Tykkään molemmista. Minulla ei ole vahvaa mielipidettä tähän asiaan. Madaran päivävoiteessa on lempeä/pehmeä tuoksu, josta pidän. Tykkään erikseen sit sprayaa vartalosprayta iholle tai lisätä tuoksua hakuvedellä. Kasvorasvoissa en kaipaa mitään vahvoja tuoksuja. ?✨?

 7. Upeita kuvia, hieno kuvattava ja loistavat kuvaajat:) Inspiroivaa katseltavaa, kiitos !

Leave a Reply

Your email address will not be published.