MY FAVORITE CHRISTMAS CITY

 

Helsinki on kaupungeista parhain ja voi miten täydellinen ajankohta tulla takaisin kotiin, kun kaikkialla on niin jouluista ja ihmisillä on joulumieltä. Kaupunki suorastaan vilisee hyvää energiaa, ainakin minun mielestäni. Olen myös itse niin hyvällä tuulella, että vaikea huomata mitään negatiivisuutta missään. Jos jotain huonoa pitää mainita, niin jet lag, joka rasittaa minua paljon enemmän kuin Lucaa. Huomenna on tärkeä ja pitkä kuvauspäivä, joten toivon todella, että tänä yönä saisin unen päästä kiinni, jotta silmäpussit vähän rauhoittuisi 😀 Yritän välttää kaiken maailman lääkkeitä viimeiseen asti, mutta ehkä pakko ottaa melatoniinia, jotta nukun.

Olen kahdessa päivässä saanut hyvin hoidettua jouluostoksia ja muita juoksevia asioita, joten joulustressiä ei ole ainakaan vielä ehtinyt tulla. Hei antakaa minulle hyviä joulukakku reseptejä, jos sellaisia löytyy teiltä? Haluaisin jouluksi leipoa jotain hyvää, ja viedä jouluaattona vanhemmilleni (tai siis meille kotiin) herkuteltavaksi. Vietämme joulun vanhemmillani, kuten aina 🙂

Hyvää joulumieltä ja joulun odotusta kaikille 🙂 Huomaan, että mitä enemmän ikää tulee, niin sitä enemmän nautin joulusta. Minusta on tullut niin jouluihminen tässä vuosien varrella. Ihan hymyilyttää, kun ajattelen asiaa. Varmaan Lucan olemassaolo vaikuttaa tähän. Yhtä asiaa kuitenkin yritän välttää ja se on lahj0jen paketointi. Molemmat systerit osaa sen homman, mut minun paketit näyttää kuin Lucan ikäinen olisi paketoinut ne. Eli ulkoistan ilomielin paketoinnin joka vuosi.

Lähden nyt hakemaan Lucaa päiväkodista ja sit kotiin vastaanottamaan tämän viikon Ruokaboksia. Meillä on tänään on ollut siivoja kotona tekemässä joulusiivousta, joten niin ihana tulla puhtaaseen kotiin, tehdä ruokaa ja mennä nukkumaan.

xx Didem

10 Responses

 1. Taatelikakku!

  Mä oon tosi surkee leipuri ja tein ekaa kertaa elämässä taatelikakun. Käytin Valion reseptiä, löytyy googlesta. Suosittelen 🙂

  1. Okeeei..kiitos ❤️ Minkä ikinä leivonkaan, niin tulen laittamaan reseptin sit tänne ?

  1. Tämä neule on saanut niin paljon huomiota ja kyselyitä eilen ja tänään ? Kyseessä on H&M neule. Ostin tämän Espanjasta.

  1. Heissan,

   Lucan takki on Moncler. On jo kolmatta vuotta käytössä. Ollut todella hyvä hankinta silloin kolme vuotta sitten. Lämmin ja takissa on helppo liikkua. Sit villapaita on Ralph Laurenin. Paita on vähän jouluinen ? Housut Zarasta ja maiharit dr.Martensit. Päässä on Gugguun mohair pipo ❤️

   xx

 2. Hei, mäkin tein elämäni ekan kakun ja katso, taatelikakusta tuli täydellinen. Se vielä paranee vanhetessaan.

  1. Yks frendi oli tehnyt puolukkajäädykettä suolakaramellikastikkeella ??? siis NAMM!! Olisi kiva kokeilla jotain vähän erilaista. Sain tuon reseptin, joten katsotaan lähtisinkö kokeilemaan tuota jäädykettä. Kuulostaa törkeen hyvältä!!

   Xx

   1. Saattaisi jäädyke ehtiä sulaa matkalla, ehkä kannattaisi tehdä se vasta perillä. Meillä on myös ollut puolukkajäädykettä tarjolla joulun aikaan joskus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.