FIILISTELYÄ

 

Kuvat Angelina Ilmast
Hoodie / Urban a
Jeans / Levis
Shoes / Chanel

 

Hey brother. Hey sister. Täällä soi Avicii..on soinut koko viikon 🙁 (hänen kuolemansa on koskettanut minua erityisen paljon..en tiedä miksi). Olen pessyt pari satsia pyykkiä ja fiilistellyt sitä, että olo on levännyt ja energinen. Tosi moni frendi on eilen ollut ulkona ja katselin jengin stooreja, mutta eipä haitannut yhtään. Vappuna meillä onkin sit isot juhlat ( tai niitä juhlia on paljon). Meillä on jo monta vuotta ollut tietyt traditiot vapun suhteen, joten itse odotan vappua innolla. Mietin tossa just, kun järjestelin vaatekasoja (lue vuoria), että joka vuosi on yhtä vaikea päättää mitä vappuna laittaa päälle. Ylioppilaslakkini on varmaan jäänyt Sveitsiin, koska ei se ainakaan täällä ole.

Eilinen ilta meni tosiaan ihan vauhdilla ohi. Frendi kävi täällä, katottiin Lucan kanssa leffaa, järjestelin vaatteitani kokeilin ensi viikon asuja. Lähden loppuviikosta vielä reissuun 🙂

Loppuillasta juttelin vielä maratonpuhelun systerin kanssa.

Osettiin eilen Lucalle vappupallo. Jos on vappupallon osto edessä, niin Etolassa oli aika kivoja palloja. Luca valitsi itselleen ison Ninjago lego pallon. Tänään mennään systerille paistaa munkkeja skidien kanssa. Pidetään tällainen pre vappu lasten kanssa. Aikuisten juhlat on sit maanantaina ja tiistaina. Ennen sitä pitää käydä kaupungilla hoitaa muutama juttu. Pitää ostaa sisätyynyjä. Ensi viikolla mun sohvan pitäisi saapua vihdoin ja viimein. Ärsyttää, että toimitus on venynyt näin paljon. Ollaan oltu ilman sohvaa koko tää aika. Sit kun minulla kaikki valmista täällä, niin teen teille kotipostauksen. Menee vielä hetki. Missä muuten myydään mageita julisteita? Mustavalkoisia? Desenion tiedän, mutta haluan jotain harvinaisempaa. Anyone?

 

16 Responses

 1. Hei Didem, minkä värisen sohvan olet tilannut? Itselläni myös sohvan hankinta edessä ja värin valinta tuottaa hankaluuksia ? Odotan innolla kotipostaustasi!

  1. Heippa ? Olen tilannut mustan nahka sohvan (tanskalaista designia) saa nähdä miten sopii tänne ? sohvan yläpuolelle haluaisin just jonkun magean tauluseinän erikokosilla valokuvilla, julisteilla, tauluilla.

   ❤️❤️

  1. Joo ? Saa nähdä millainen siitä tulee..kotiprojektit etenee aina niin hitaasti.

   Ihanaa sunnuntaita!

 2. Kurkkaapa juuri avattu studioanjareponen.com. Tällä hetkellä valikoimassa ei ole mitään mustavalkoista, mutta upeita muotokuvia maailmanhistorian merkkihenkilöistä löytyy ja lisää on tulossa!

  Ja ainahan voit toivoa jotain omaa suosikkiasi mallistoon tai teettää unelmiesi julisteen tilaustyönä! 🙂

 3. Mitä jos teettäisit mustavalkoisia julisteita tai canvas-tauluja omista valokuvistasi? Tulisi takuulla ainutlaatuisia ja hyvälaatuisia kuviahan sulla riittää 🙂

  1. Niin olen miettinyt tätäkin. Ainakaan ei voi olla pelkästään kuvia itsestään ??? Luulisi että netistä löytyy muitakin kun desenio?

 4. fotografiskan julisteet on minusta tosi kivoja. Itse olen paikan päältä ostanut, mutta heillä on myös nettikauppa 🙂

  1. Moikka Eveliina ❤️ Just tällaisia etsin!! Kiitos kiitos kiitos!! Tää oli pelastus ??? Jee!! Super happy! Alankin tässä heti selailee ?

 5. Mooi❤️ Sulla oli tosi makee hoodie eilen sen leotakin kanssa, semmoinen musta aika pitkä, sit siel oli iso pyöree ”logo” rinnan/mahan kohalla, mistä se oli??

 6. Itse katson museokaupat ja erilaiset taidekoulujen myyjäiset. Esim. Helsingissä TOKYOn kevät- ja joulumyyjäiset. Olen tehnyt hyviä löytöjä sekä aikuiseen että lapsien makuun. Ja harvoin muualla törmää samanlaisiin. 🙂 Hyvää vappua teille!

 7. Hienoja julisteita ja esim helsingin puisia karttoja tekee yks pieni hämäläinen yritys Papurino. Niiltä saa myös julisterimoja niin julisteet saa hienosti esille. http://www.papurino.com

 8. etsy.com , sieltä löytyy paljon erilaisia kun laittaa sopivat hakusanat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *