FIT SKIN IS IN

Photos by Sofia Ruutu / edit by me

Vintage takki ja laukku // Chanel

Maiharit // Nelly.com

Tekonahka housut // Zara

Taas ihonhoitojuttua tulossa! Haluan kirjoittaa aiheesta, koska oli niin virkistävä aamu tänään Storyssa. Olen kiinnostunut tällä hetkellä todella paljon ihonhoidosta ja inspiroitunut kaikista uusista tuotteista, joita tänäänkin oli esittelyssä. Saimme kokeilla Dermalogican ihonhoitorutiinia yhdessä alan kouluttajien kanssa. Dermalogican Skin Barissa päästiin tutustumaan uutuustuotteisiin kansainvälisen kouluttajan Marian johdolla, joka oli tullut paikalle Lontoosta saakka. Tarjolla oli myös ihana Storyn aamiainen. Niin kuin aiemmassa postauksessa mainitsin, olen nyt käyttänyt hetken aikaa Dermalogican öljyä iholle, joka on toiminut todella hyvin. Olen innoissani testaamaan ja ottamaan ihonhoitorutiiniini mukaan myös tilaisuudesta saadut uutuustuotteet.

Ensimmäisenä iho puhdistettiin PreCleanse Balm -puhdistusbalsamilla, joka levitettiin kuivalle iholle pyörivin liikkein kaksipuolisella puhdistuskintaalla. Kinnas hieroi ihoa ja tuntui todella rentouttavalta sekä avasi samalla hyvin ihohuokoset. Lopuksi kädet kostutettiin ja hierottiin tuote ihoon, jolloin se emolgoitui. Balsamilla voi puhdistaa koko meikin ja iho oli pesun jälkeen ihanan raikas.

Seuraavaksi iho puhdistettiin vielä toiseen kertaan Special Cleansing Gelillä, joka ei sisällä saippuaa, ja jätti iholle viilentävän tunteen.

Tämän jälkeen seurasi kuorinta, joka tehtiin Daily Superfoliant -kuorintajauheella. Tuote aktivoituu veden kanssa, jolloin koostumus muistuttaa hieman ohutta mutanaamiota. Kyseinen uutuus suojaa ilmansaasteilta ja ehkäisee ihon ennenaikaiselta vanhenemista. Kuorintaa voi käyttää päivittäin, koska se on niin hellävarainen iholle.

Välissä iholle suihkutettiin kosteuttava Multi Active Toner -kasvovesi, joka sai heti ihon hehkumaan.

Kuorinnan jälkeen iho on hyvä kosteuttaa tehokkaasti, ja tähän tarkoitukseen iholle paineltiin hellävaraisesti Skin Smoothing Cream -voidetta. Nyt iho olisi valmis vielä muutamalle extra-tuotteelle.

Uusi Stress Positive Eye Lift -silmänympärysihon voidegeeli oli positiivinen yllätys. Viileällä ja nikkelittömällä päällä tuotteen levitys oli miellyttävää. Geeliä levitetään kolme pistettä sekä silmän ylä- että alaluomille ja tämän jälkeen levitetään iholle kohottavin liikkein.

Lopuksi huulet kosteutettiin vielä uudella Nightly Lip Treatment -hoitotuotteella. Tuotetta voi levittää huulten ulkonurkkiin, jolloin se kosteuttaa tehokkaasti ja ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista ja hidastaa ikääntymisen merkkejä. Tuotetta voi käyttää tehoaineena yöllä, jolloin se imeytyy hyvin ihoon ja silottaa jo olemassa olevia ryppyjä.

Minulle suositeltiin ennaltaehkäisevästi Ultracalming Serum Concentrate -seerumia iholle suunympärysihottumaan. Nyt kun syysilmat tekevät tuloaan ja ilma on kuivempi, täytyy kiinnittää erityistä huomiota ihonhoitoon, ettei ihottuma pääse puhkeamaan.

ps. Arvonnan voittaja on nyt valittu ja laitettu sähköpostia. Paljon Onnea voittajalle!

xx Didem

4 Responses

  1. Ihana asu!! Tuo Chanelin jakku sopii sulle todella hyvin, leikkaus, väri, kaikki! Tosi tyylikäs, mutta samalla sopii hyvin myös muuten rennomman asun kanssa.

    Hellu

  2. Unohtui vielä kysyä, että mikäs tämä kello on? Ihana Rolex, vai joku muu ihanuus? En ihan saa selvää:)

    Hellu

Leave a Reply

Your email address will not be published.