FLIGHT MODE

 

 

Photos by Kristiina Ketonen

IN COLLABORATION WITH GAUHAR*

Jacket // Zara

Leather name tag petrol // Gauhar*

Leather passport cover // Gauhar*

(Nimikirjainten lisäys maksaa 10 euroa)

Ennen lentoa ja lennon aikana:

 • Varmistan, että kaikki pakolliset sen hetken asiat ovat hoidettu ja voi hyvin mielin laittaa mielensä loma moodille.
 • Tarkistan, että mukana on Lucaa varten kuumemittari, särkylääkkeet etc..
 • Punnitsen matkalaukkuni hyvissä ajoin, jotta ei kentällä tarvitse alkaa säätäilee ylikilojen kanssa.
 • Edeltävänä päivänä tykkään ottaa suht rauhallisesti. Tänään kävin Siluetti Spassa kokovartalohieronnassa ja kasvohoidossa. Edessä on pitkä lento, joten koin muutaman tunnin spa elämyksen tarpeellisena ja rentouttavana.
 • Varmistan myös, että Lucan iPadissa on täysi akku ja käsimatkatavaroissa tarpeeksi tekemistä Lucalle. Lennolle mukaan lähtee muutama kirja, kyniä, vihko, Uno pelikortit ja pikkuautoja. Uno pelikortit ovat tällä hetkellä kova juttu ja siirryttiin just lasten unosta isompien lasten pelikortteihin.
 • Luca on aina ollut hyvä syömään lentoruokaa, mutta silti pakkaan mukaan myös omia eväitä, kuten: pähkinöitä, omenoita, banaaneja, viinirypäleitä ja molemmille mahdollisesti pienet karkkipussit.
 • Hyvät lentovaatteet ovat mukavat ja pehmeät. Mistään kohtaan ei saa kiristää. Tällä kertaa lennän Cubuksen harmaissa oloasu housuissa ja Zaran oversized harmaassa cashmere neuleessa. Lentokoneessa vaihdan heti lämpimiin pörrösukkiin.
 • Minä saan ajan kulumaan lehtiä selaille, kiraa lukien ja muistiinpanoja tehden.
 • En stressaa pitkiä lentoja lapsen kanssa. Se menee, miten menee, turha sitä etukäteen on miettiä.

Yhteistyössä Gauharin kanssa, olen saanut kokeilla mitä ihanimpia tuotteita sekä kotiin, että itselleni. Gauharin perustajat Jannika Antas ja Sabina Burmeister ovat luoneet 4 vuodessa hyvin kasvavan brändin, joka huokuu harmoniaa, luksusta ja ajattomuutta. Nettisivujen lisäksi, voitte tutustua Gauharin valikoimaan Urban A:ssa, koska liikkeessä on jouluun saakka Gauhar Pop-up shop.

Mukavaa maanantai-iltaa!

xx Didem

6 Responses

  1. Eivät ole velouria. 95 % viskoosia. Täytyy ehkä selvittää mikä housujen tilanne on, koska en löydä niitä netistä, vaikka ovatkin uudet. Mun jouluinen pyjama sieltä löytyy ?

 1. Ihania matkustus vinkkejä! Mitä kosmetiikka suosit koneessa? Onko jotain hyviä tuotteita? ☺️

  1. Kiitoksia ?
   Iho menee kuivaksi helpommin lentokoneessa, joten suosin tietenkin hyvin kosteuttavia voiteita. Kasvoillani käytän samaa Lumenea, kuten arkenakin. Bebanthen ja hyvä käsirasva on usein hyödyllisiä voiteita lennoilla.
   Mahdollisimman vähän meikkiä, kun lähtee lennolle. Lennon aikana on hyvä syödä hedelmiä joissa on paljon nestettä ja ennen laskeutumista pestä kasvonsa ja pyyhkii omalla puhtaalla pienellä pyyhkeellä ja sen jälkeen laitta kosteusvoidetta. On yllättävän freessi olo pitkänkin lennon jälkeen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.