FLYING COMFY

Photos by Sara

Cashmere sweater // Zara

Csshmere scarf // Balmuir

Grey trousers // Cubus

Keepall 50 // Louis Vuitton

Leather name tag // Gauhar

Toivepostaus. Lennä mukavasti! Ainakin minulle yksi tärkeimmistä asioista pitkillä lennoilla on mahdollisimman mukavat vaatteet. Mukava lentoasu ei kiristä mistään, hengittää ja on rypytön. Myös mukaviin kenkiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä jalat voivat turvota pitkillä lennoilla. Turvonneita jalkoja ei ole kiva änkee takaisin pieniin ballerinoihin. Pehmeät, pörröiset vaihtosukat lennon ajaksi on ihan must. 

Cubuksen housuja on kyselty paljon ja valitettavasti tällä hetkellä niitä ei ole saatavilla. Housuja on ollut mustina sekä harmaina. Toivotaan, että kyseinen malli (suorilla lahkeilla) palaisi takaisin. Olen pessyt näitä paljon, eikä housut ole menneet miksikään.

Cashmere huivini Balmuirilta on pari vuotta vanha. Tismalleen samaa huivia ei enää ole saatavilla, mutta vastaavanlaisia huiveja löytyy Nomad kaupasta. Siskollani on Santosh merkkinen cashmere huivi Nomadista ja olen miettinyt itsellenikin harmaata sellaista.

Mukavuuteni maksimoin organisoituneella käsimatkatavaralla. Mukana kannan aina käsirasvaa, kosteuspyyhkeitä (yksittäisiä), lehtiä, hedelmiä jotka sisältävät paljon nestettä ja kosteusvoidetta. Lucalla on oma pieni reppunsa, jossa hänellä on ipad ja muita omia juttuja.

Lennon aikana kannattaa yrittää nauttia siitä, että voi vaan levätä. Lapsen kanssa tämä tietysti ei aina onnistu, mutta yritän itse ainakin kääntää pitkän lentomatkan positiiviseksi levon kannalta. Kaikenlaista ehtii miettiä omassa päässään, jos ei jaksa sosialisoitua vierustoverin kanssa. Tulomatkalla puhelimeni muistiinpano täyttyi vaikka minkälaisilla ideoilla.

Oma vierustoverini tällä lennolla oli sitä sorttia, että istui samassa asennossa koko lennon ajan. Näitä ihmisiä minun on vaikea ymmärtää. Minulla ainakin puutuu jalat, pakarat ja varpaat, jos en vaihda asentoa tasaisin väliajoin. Liikun (myös Lucankin takia) lentokoneen käytävällä ainakin muutaman kerran pitkän lennon aikana. Lennon jälkeen on hyvä muistaa liikkua ja venytellä oikein kunnolla.

Käytä mahdollisimman vähän meikkiä, juo paljon vettä, syö hedelmiä, vältä hiilihappoisia juomia ja pese kasvosi ennen laskeutumista, kuivaa ja kosteuta. Noiden vinkkien avulla pysyt freessinä ja “hydrated” pitkän lennon aikana.

xx Didem

14 Responses

 1. Oi, sun hiukset on niin terveen näköiset! Vieläkö oot pessyt niillä Kevin Murphyn tuotteilla vai mitä tuotteita/kikkoja oot käyttänyt? Oli muutenkin mielenkiintoinen ja inspiroiva postaus vaikka paljoa en lentelekkään:)

  1. Kiva kuulla ☺️ Aavistinkin jo etukäteen, että tällainen postaus varmaan on monen mieleen.
   Kiitos myös kehuista. Mun hiukset voi kyllä hyvin. Latvat ovat hyvässä kunnossa ja hiukset muutenkin aika kiiltävät. En ole vähään aikaan enää pessyt Kevin Murphyn tuotteilla. Leikkasin hiuksia syyskuussa. Suomessa olen käyttänyt lorealin tuotteita ja täällä käytän Pantenen smooth & sleek shampoota ja hoitoainetta. Latvoihin laitan sormilla hiusöljyä (kuiviin ja föönattuihin hiuksiin). En oikeastaan see mitään sen kummempaa hiuksilleni suihkun jälkeen, muuta kun föönaab pääalaspäin samaan aikaan kun harjaan tangle teezerillä ??

   xx

 2. Onko verkkareissa minkälainen vyötärö? Resori? Harmi, kun ei ole saatavilla?

  1. Sain juuri sähköpostia. Kyseinen housumalli löytyy mustana useammasta Cubus liikkeestä ?

 3. Moikka! Saanko udella mitä kosteuspyyhkeitä sinulla on ollut matkassa? Mulla on ollut Body Shopin, mutta inhoan kantaa suurta lootaa mukana. Yksittäiset olisivat siis hakusessa 🙂

  1. Heitän oman vinkkini tänne sekaan: Finnairin loungen vessasta saa isoja yksittäisiä kosteuspyyhkeitä, nappaan sieltä aina muutaman mukaan niin ei tarvitse etukäteen muistaa ostaa 😀

  2. Sama vastaus minulla ? Eli säästän eri paikoista saatuja yksittäisiä kosteuspyyhkeitä. Täällä kotona minulla on tällä hetkellä käytössä Burt’s and Bees facial cleansing towels.

 4. Todella kaunis asu! Harmi, kun olin ajatellut housuja reissulleni parin viikon kuluttua. Löytyisköhän noita mistään liikkeestä, vaikka varastosta.

  1. Sain just sähkopostin!! Uusimman tiedon mukaan tätä mallia pitäisi löytyä mustana Cubuksen kaupoista ??

   Harmaa housu on vanhaa mallia, mutta kyseistä housua löytyy mustan useasta Cubus liikkeestä ❤️

  1. Sain just sähkopostin!! Uusimman tiedon mukaan tätä mallia pitäisi löytyä mustana Cubuksen kaupoista ??
   Harmaa housu on vanhaa mallia, mutta kyseistä housua löytyy mustana useasta Cubus liikkeestä ❤️
   Pidän sulle peukkuja ?

 5. Ikinä en tajuaisi tarttua noihin housuihin jos näkisin ne kaupassa, mutta täähän on tosi tyylikäs kombo! Pakko kiertää kaikki kaupat jos jostain löytyisi vastaavia vielä ennen seuraavaa pitkää lentoa 🙂

  1. Kiitos ❤️
   Sain just sähköpostia ja mustina tätä mallia pitäisi olla useammassa Cubus liikkeessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.