FOLLOW MY DAY IN BERLIN

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

07.30 Herätys. Hiljaa hipsutellen suihkuun, ettei muut herää. Suihkun jälkeen jää hyvin aikaa lukea aamun hesari ja nauttia kahvista. Aamuhetken jälkeen siirryn kylpyhuoneeseen föönaamaan pyyhekuivat hiukset. Kosteutan ihoni tehokkaasti, peitän väsyneet silmät ysl valokynällä, lisään poskipunaa, vähän highlighteria, ripsiväriä yläripsiin ja harjaan kulmat kulmageelilä. Lopuksi suihkautan hiuslakkaa ja hajuvettä. Vaatteet päälle ja menoksi.

09.20 Taksi odottaa ulkona. Hengitän syvään raikasta ilmaa. Tätä on syksy parhaimmillaan. Napataan Angelina kyytiin ja sit kohti lentokenttää. Hoidan autossa pari työpuhelua. Kuvataan ensimmäinen asu lentokentän edessä.

09.55 Lentokone lähtee. Espritin pressimatka Berliiniin alkakoon. Lentokoneessa kuuntelen musiikkia, mietin työasioita ja nukun.

12.00 Laskeudutaan. Ensimmäinen vaatteiden vaihto tapahtuu jo kentällä. Matkustan käsimatkatavaroilla,
mutta yllättävän paljon saa mahtumaan pieneen teräs rimowaan (matkalaukku joka ei anna ollenkaan periksi). Mukana minulla on neljät kengät ja loput vaatteita. Kosmetiikka vie minulla aina vähiten tilaa. Tämä pressimatka on siitä erilainen, että hyödynnän tätä tehokkaasti kuvaamalla itselleni uutta materiaalia, ja tämä onnistuu mutkattomasti koska Angelina on mukana reissussa. Uutta materiaalia tarvitsee koko ajan. Eli pressimatkasta tulee myös kuvausreissu.

Berliinin kentällä hypätään taksiin kohti keskustaa. Ajamme taidegalleria Volumeen, jossa tutustumme Esprit Design Edition -mallistoon. Saksalaisten vaikuttajien lisäksi paikalla on myös vaikuttajia ja muotialan tyyppejä Ruotsista ja Itävallasta. Oma ylivoimainen suosikkini mallistosta on kaksivärinen trenssi, joka on edestä vihreä ja takaa ruudullinen. Kyseinen mallisto tulee myyntiin vain online. Hetken minglailun jälkeen taksi vie meidät Amano Grand Central -hotellille, jossa yövytään. Myös Ruotsin tiimi on meidän kanssa samassa hotellissa. Checkataan sisälle ja lähdetään lounaalle tosi kivaan ja super terveelliseen paikkaan nimeltä Klub Kitchen. Alue miss rafla sijaitsee on ihana. Super trendikäs, kivoja kauppoja. vähän scandi henkinen ehkä. Täytyy selvittää missä kaupunginosassa ollaan. Lounaani koostui käytännössä broccolista, pähkinöistä ja quinoasta, enkä edes kaivannut siihen mitään lisää. Se oli se super hyvä marinaadi, joka teki bowlista niin herkullisen. Hieman väsyneenä lounaan jälkeen kävellään kohti isompaa tietä, josta napataan taksi takaisin hotellille.

Kuvataan Angelinan kanssa samalla kun odotetaan taksia. Tykkään nopeatempoisista kuvauksista, enkä yleensä ”valmistaudu” kuvauksiin sen kummemmin. Rakastan tilannekuvia.

16.00 Saavumme takas hotellille ja tunnin kuluttua meillä alkaa jo iltatilaisuus. Olen aikaoptimisti. En myöskään stressaa 🙂 Hyvin ehditään kuvaamaan vielä kolme asua. Angelina jää aulaan odottamaan kun ravaan edestakaisin hissillä vaihtamassa vaatteita. Saadaan puolessa tunnissa kuvattua ja meille jää hyvin aikaa chillaa ja laittautua iltaa varten. Illaksi puen päälleni trenssin uudesta mallistosta. Käytän sitä mekkona (eli takin alla on siis vaan alusvaatteet). Solmin takin tiukasti vyötäröstä ja sujautan turvonneet jalkani korkoihin. Pinneillä ja poskipunalla viimeistelen lookkini. Olen valmis iltaa varten!

17.15 Nautin Berliinin lämmöstä ja auringosta. Täällä pärjää vielä kevyissä vaatteissa. Ilta-aurinko ja kaupungin syke. Kaunista. Sit taas vähän kuvia ja videomatskua matkalla Espritin iltatilaisuuteen. Taksissa Kira ja minä innostutaan laulamaan Robbie Williamsin Angels.

Loppuilta menee sujuvasti uusiin ihmisiin tutustuen ja vanhojen tuttujen kanssa kuulumisten vaihteluun. Yhteisillallisen jälkeen suunnataan hotellille nukkumaan.

23.15 Turvonneet jalkani saavat hemmottelua jalkanaamiosta (mikä mieluisa yllätys, että tällainen löytyy huoneesta). Kasvojen pesun ja pika suihkun jälkeen painun unten maille.

xx Didem

2 Responses

  1. Ei sun jalat ainakaan kuvissa turvonneilta näytä! 🙂 itsekin kärsin työpäivän/lennon aikana turpoavista jaloista, jos sulla on hyviä vinkkejä vaivaan, anna tulla. Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.