FREE YOURSELF

Kuvat: Juuli Rönkä

Top // Mango

Jeans & boots // Zara

Luovuin viikonlopuksi ihan vahingossa tavanomaisista rutiineista ja tavoista toimia ja vielä tänään hölläsin stressaamatta yhtään mistään. Maanantai olikin myös sen näköinen. En tehnyt töitä sitten ollenkaan. Kun ei stressaa etukäteen ja innostuu melkein jokaisesta ehdotuksesta joka tulee vastaan, voi tapahtua mitä vaan.

Lauantaina ajeltiin Helsingin edustalla veneellä monta tuntia. Meri, vauhti, raikas (napakka) tuuli ja kaunis saaristo yllätti minut. Normaali minä olisi ollut skeptinen, koska oli kylmä ja olisin keksinyt vaikka mitä muitakin syitä, miksi ei kannata lähtee veneilemään. Onneksi olin YES GIRL, sillä vieläkin mietin kuinka ihana päivä oli ja kuinka me kaikki olimme hyvällä tuulella!

Ennen veneilyä kuvasin yhden kamppiksen Kaivarissa. Pyyhe päällä istuin rannassa, jalat merivedessä, tukka ja kasvot märkänä. Sanoin Juulille, jonka kanssa kuvasin, että voidaanko myös ottaa sellaisia kuvia, jossa heitän vettä mun kasvoille ja hiuksiin. Ohikulkijat katseli hieman kummissaan. – Niin, ei nämä postaukset ihan tosta noin vaan synny 😉

Tänään käytiin viemässä meidän Kupla huoltoon Jokelaan ja aamupäivällä kävin yksin ratikka-ajelulla. Istuin kuulokkeet korvissa ja kuuntelin musaa, kunnes ikkunasta ulos katsominen vei voiton. Seurasin muita ihmisiä jonkun aikaan, kunnes jossain vaiheessa sekin jäi ja tuijotin vaan ikkunasta ulos. Kävelin Kalliossa sateessa ilman sateenvarjoa ja annoin vesipisaroiden valua pitkin kasvojani. Vapauttavaa vaihtelua, kun luopuu tavallisesta roolistaan. Aina välillä mietin, että olenkohan hieman outo.

Olen viikonlopun aikana myös tutustunut uuteen ensimmäiseen järjestelmäkameraani. JEE! Nyt minulla on Canon 6D ja 50mm / f1.4 objektiivi. Joudun tosiaan opettelemaan sen käytön alusta saakka, mutta haluankin oppia. Onneksi nuo youtuben oppivideot ovat aika selkeät. Tässä voi kuitenkin mennä aikaa, ennen kuin homma alkaa rullaamaan. Lupasin kuvata systerin valmistujaisissa, jotka ovat kahden viikon kuluttua. Jos nyt vaikka siihen mennessä osaisi vähän käyttää, säätää asetuksia ja oikeasti myös ymmärtää eri toimintoja.

 

VIIKONLOPUN TOP VIISI:

– Hanson – I will come to you

– Fidget Spinner, joita Lucalla on kaksi. Toinen niistä on ollut mulla käytössä. Fidget Spinner keksittiin alunperin 7 -vuotiaalle lapselle, jolla ei ollut tekemistä. Myöhemmin spinnereistä tuli trendi ja ovatkin loppuunmyyty monesta paikasta. Kuka tietää mikä on Spinner? 🙂

– Marjaniemi mereltä katsottuna

– Auringonnousu sunnuntaina

– Neuvo itseäsi kuin kaveria (kunpa aina muistaisi tämän)

 

Palataan taas huomenna!

xx Didem

One Response

  1. Ihana teksti 🙂 varsinkin vika lause/neuvo:) et ole outo;) Hanson on muuten ihana 😛 t.ex fani

Leave a Reply

Your email address will not be published.