FRESH FLORAL

Photos by Kristiina Ketonen

Tuoksut merkitsevät minulle paljon. Kotona suihkutan huonetuoksuja ilmaan, hieron vartaloöljyä dekolteelle ennen nukkumaanmenoa, pesen hiukseni hyväntuoksuisilla tuotteilla ja vessapaperini tuoksuu raikkaalle. Tuoksujen maailma on ihmeellinen ja minulle hyvin tärkeä. Hajuvesi kulkee miniversiona aina mukana laukussani.

Pidätkö raikkaista hedelmistä, kuten päärynästä, sekä hennosta ruususta ja jasmiinista? Haluatko, että tuoksusi aiheuttaa hämmennystä? Uusi florar fresh Charm Club Forever -tuoksu Thomas Sabolta on juuri sellainen. Olen ylpeänä päässyt esittelemään uutta tuoksua, koska se on herättänyt huomiota kadulla.

Tämä uutuustuoksu tuntuu ensin kevyeltä, mutta muuttuu asteittain voimakkaamaksi. Asteittain muuttuva rakenne on omaan mieleeni, koska pidän pehmeistä ja hieman vahvemmista tuoksuista. Pelkästään kun mietin tuoksuja, niin alan hymyilemään..haha.:) Olisi todella mielenkiintoista olla mukana kehittämässä uutta hajuvettä.

Kaiken lisäksi pullo on tyylikäs ja elegantti. Musta satiiniruusetti koristelee korkkia ja elegantisti kalligrafioitu ”Forever” edustavat rakkauden arvokkuutta. Lahjavinkki äidille, koska äitienpäivä lähestyy tai jos teiltä puuttuu kesätuoksu, niin suosittelen kokeilemaan tätä.

xx Didem

9 Responses

 1. Olin ennen ihan samanlainen, kuljin hajuvesipilven ympäröimänä. Suihkuttelin huonetuoksuja ja vessaraikastimia. Pikkuhiljaa aloin ymmärtää, ettei se ole lainkaan terveellistä. Huono olo, suorastaan pahoinvointi, hengenahdistus, … nämä tulee jos miehellä on DEODORANTTIA kainaloissa kun tulee viereen nukkumaan, ei edes tarvitse olla partaveden löyhkää.

  10-40% suomalaisista on tuoksuyliherkkiä! Yliherkäksi tulee, kun altistuu liikaa tuoksuille. Tuoksuille tulee ikäänkuin immuuniksi kun niitä käyttää paljon, nenä ei enää haista. Tämän vuoksi moni käyttää aina vain enemmän ja enemmän esim. hajuvettä.

  Täysin tuoksuton koti meillä ei ole, pesen pyykit tuoksuvilla pyykinpesuaineilla ja siivoan tuoksuaineilla. Saippuat olen vaihtanut Flow luomupalasaippuoihin (ihania) tai tuoksuttomiin herkän ihon tuotteisiin, ihovoiteet tuoksuttomiin, ja hajuvettä laitan pisaran silloin tällöin. Esim. Bodyshopin tuotteet alkaa oksettamaan, niin vahva tuoksu niissä on.

  Ole varovainen, turhaan ei esim. vauvojen pyykkejä käsketä pesemään tuoksuttomilla pyykinpesuaineilla. Lähinnä tuo huonetuoksujen suihkuttelu ilmaan, onko se tarpeellista? Riittäisikö pelkkä tuuletus. Altistat lapsesi terveysongelmille.

  1. Kiitos kommentista. Hajusteet ja tuoksut kuuluvat kolmen eniten allergisoivan kosmetiikan ainesosan joukkoon…luin tämän. 

   Raikkaan huonetuoksun lisäksi tuuletan toki kotona lähes päivittäin näin keväisin. Nämä ovat valintoja ja kodin siivouksen jälkeen aion jatkossakin suihkuttaa tuokua ilmaan. Oma nenäni rakastaa tuoksuja, mutta toki maltillisesti. Minullakin tulee päänsärky liian voimakkaista tuoksuista.

   Luca käyttää tosin Acon mild cleansing saippuaa peseytymiseen. 

   Ihanaa viikonloppua <3

 2. Hei kaunis Didem! Ai, että mä tykkään sun blogista ja sen tarjonnasta!! Pieni kyssäripommitus tuoksuista!

  Mitä hajuvettä olet aikaisemmin käyttänyt? Oletan, että tämä on jokin yhteistyö juttu? Tosin sait minut hinoitsemaan tätä tuoksua ja aion todellakin käydä testaa!

  Mitä suihkutettavia kotituoksuja käytät? En oo törmännyt suihkutettaviin (hyviin sellaisiin) ja olen iha hajuvesi friikki joten tämä kiinnostaisi.

  Mitä vartaloöljyä ja rasvoja suosittelet? Sinulla ei voi olla huono maku tälläisten suhteen 😉

  En voi toivottaa aurinkoista sunnuntaita, kun ainakin meillä Espoossa ropisee vettä katolle 🙂 mutta kivaa päivää kumminkin!

  1. Tämä on yhteistyö, mutta I promise tää tuoksu on ihana. Sen takia siitä niin mielelläni halusinkin kirjoittaa ja ottaa näin ihanat kuvatkin. Käy testaamassa tuoksua iholle. 

   Mun vakkarituoksuni on vuosia jo ollut Therry Muglerin – Alien. Tulee myös pysymään omana tuoksunani. Harmi vaan, sitä ei saa enää Suomesta. 

   Toinen ihana tuoksu vartalolla on Yves Rocherin monoi de Tahiti bodyspray. Vähän vaniljainen tuoksu siinä. Tykkään kookos/vanilja tuoksuista. Tuoksun pitää olla pehmeä. Kesällä tosiaan tuo monoi de Tahiti on tosi kätevä. 

   No hei täälläkin ropisee vettä, wtf? Loppuviikosta kai luvattu parempaa..oon siis Espanjassa. 🙂

   xx Kauniita unia

 3. Moikka! Onko hajuvesi saatavilla vain Thoma Sabon omassa liikkeessä vai myös Stockal? Näytät kauniilta!

 4. Täällä toinen tuoksu fani! Tuoksut on mulle kans tosi tärkee juttu. Ne tuo mieleen muistoja ja on monien ihmisten tavaramerkki. Monet tunnistaa mut monen vuoden takaisesta vakio tuoksustani. Mulle on tärkeetä, että tuoksu herättää huomiota eikä ole jokaisella vastaan tulijalla. Mietin monesti elokuvien, blogien ja muiden ruudun takana olevien ihmisten tuoksuja. Mitkä on sun “ominaistuoksuja”, mitä rasvoja käytät, entä hiuksesi?

  1. Mun ehdoton ominaistuoksu on Therry Muglerin- Alien hajuvesi. Kaikki tunnistaa mut siitä. 🙂 

   Toinen vakkari vartalosuihku on Yves Rocherin Monoi de Tahiti bodyspary. Kesäisin ihanan vaniljainen. Rakastan myös kaikkia coconut tuoksuja. 

   Hiustuotteita vaihtelen. Johtuu ehkä siitä, että jossain vaiheessa tuli matkusteltua niin paljon, että ei enää jaksanut raahaa omia isoja purkkeja mukana. 

   Iltaisin laitan pienen tipan vartaloöljyä dekolteella ja hartioille. Ihana mennä nukkumaan sen jälkeen. Rasvaan tällä hetkellä itseni Diptyquen Rich butterilla. Upea tuoksu ja todella luksus. Sain purkin mun Diptyque joulukalenteristani. 

   Muuten tykkään käyttää Loccitanen bodybutterii (kosteuttaa tehokkaasti).

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.