FRESH ORANGE JUICE KINDA DAY

 

 

Moikka moi ja terkut täältä helteestä. Nopea päivitys vaan, mutta huomenna kirjoitan teille vähän enemmän 😀 Netti on niin samperin hidas, että meinaa mennä hermot. Kuvien lataamisessa menee ikuisuus. No kirjoitan puhelimen muistiin poolilta huomenna kuulumiset ja postaan tänne sit jossain vaiheessa. Ollaan just syöty ja lähdetään pian kävelemään Marinaan päin. All good here! Toivottavasti kaikki siellä teilläkin hyvin <3 ps. Mun mekko sai instagramin puolella jo PALJON kyselyitä, eli se on &other Storiesta ostettu just ennen reissua.

 

xx Didem

 

13 Responses

 1. Hei Didem 🙂
  Haluaisin kysyä, mistä on sun mustat bikinit, jotka oli sulla päällä tän päivän instagramissa? Ja onko tämän kesän mallistoa? Ihastuin!
  Kiitos etukäteen, M

  1. Hei M 🙂 Yläosa, joka tässä vaan näkyy on kai Bik Bokin. Ihmettelen kun biksuissa ei ole mitään lappua. Mutta minulla on näiden kanssa käytössä Nelly.comin alaosa ja suosittelenkin vilkaisemaan heidän valikoimaansa. Ovat siis tämän kauden biksut.

   xx

 2. Hej kan man läsa din blogg på svenska? Den är så bra fast jag inte kan finska?!?

  1. Hej Pia <3 Tyvärr skriver jag bara på finska, fastän mitt modersmål är svenska 😀 Jag borde nog säkert skriva alltid nu o då på svenska också, för har ganska många följaren från Sverige.

   Google translate? Fast jag vet att den e nog ganska skit 😀

 3. Ihana mekko!! Pidätkö tuollaisten mekkojen ja esim. ohutolkaimisten toppien kanssa lainkaan rintsikoita vai onko sulla jotkut hyvät olkaimettomat? Voitko vinkata jos oot löytänyt hyvät :)?

  1. Kiitti <3 Käytän tällaisia mekkoja ilman rintsikoita. Sen verran pienet rinnat, että voi olla ilman 😀

 4. Ihan kiva kun muut pitävät värejä, mulla on vaatekaappi täynnä mustaa. Tuollainen sininen näyttää aika hyvältä kun on ruskettunut. Jos pitäisi muotiblogia jossa jokainen vaate on musta niin ihmiset ei varmaan jaksaisi katsella kuvia. Voisi sellainen blogi ehkä olla hauskakin jollain tapaa.

  1. Yövaatteet ja jotkut kotivaatteet ei ole mulla mustia, muut taitavat kaikki olla.

 5. Yläasteella luin värianalyysista ja yritin pukeutua vuosia jollain tavalla sen mukaan, sitten kyllästyin siihen.

 6. Jos käyttää mustaa niin huomio kiinnittyy ihmisen kasvoihin, muun värisissä vaatteissa värit/vaatteet varastavat huomion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *