FUENGIROLA

Aurinkoiset terveiset Espanjasta. Tarkemmin sanottuna Fuengirolasta. Juuri tässä heräillään uuteen päivään. Molemmat parvekkeen ovet ovat raollaan ja kaduilta kuuluu aina välillä hiljainen skootterin pörinä. Valoa, lämpöä, hiekkarantoja, altaalla oleskelua, polskuttelua ja aurinkoa! Sitä tämä loma on pelkästään ollut. Väitän, että Luca on rakastanut joka ikistä hetkeä täällä. Eilen hän nukahti kasilta ja nukkuu vieläkin..yli 12 tunnin yöunet. Antaa nukkua 🙂

Oltiin ystäväperheen kanssa eilen Benalmadenan rannalla. Äitienpäivälounas syötiin ravintola La Leonassa, jossa oli tarjolla suomalaisia herkkuja. Kyseessä on siis suomalainen, oikein viihtyisä ruokaravintola.

Asumme Fuengirolssa, Casa Consistorial hotellissa. Hotelli on ennestään tuttu paikka meille. Fuengirolan rantahotellit ei herätä minussa oikein riemua ja innostusta, joten erittäin mielelläni ja hyvien kokemuksien jälkeen palasin tänne uudelleen. Pieni boutique henkinen hotelli on viihtyisä ja rauhallinen. Sijainti täydellinen. Tämä kaunis rakennus on aikoinaan ollut vanha kaupungintalo. Rakennus sijaitsee aukiolla, jossa kasvaa kauniita apelsiiniipuita. Rantaan on 150 metriä ja hotellin vierestä löytyy Zara ja muita kivoja kauppoja.

Netti täällä on harmillisen hidas. En muista, että samaa ongelmaa olisi ollut viime kerralla. Kuvien lataamisessa menee ikuisuus ja nyt Lucakin jo heräsi. Tossa googlettelin kivoja nähtävyyksiä ja tänään lähdemme käymään Juzcar -nimisessä sinisessä smurffikylässä. Nyt nousen ylös, pesen hampaat, puen jotain kevyttä päälle ja hissillä alas aamupalalle.

xx Didem

4 Responses

  1. Kuulostaa ihanalta!☀️❤️Mistä toi valkoinen pellavamekko on? Entäs tämän päivän raitapaita? Ihanaa loman jatkoa!?☀️

  2. Ihania kuvia, mistä olet ostanut kuvissa olevan tunikan ?

    Seurailen aktiivisesti blogiasi ja ihailen tyyliäsi, jatka samaan malliin.

    Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.