GANTIN KANSSA TUKHOLMAAN

 

Otsikosta päätellen voisi luulla, että kyseessä oli Gantin järjestämä muotinäytös, kuvaukset tai esimerkiksi malliston lanseeraustapahtuma, mutta edessä oli jotain ihan muuta. Viime torstaina minut lennätettiin Jenni Rotosen, Elisa Lepistön ja Kauppalehden toimittajan Jani Niilon kanssa Tukholmaan. Yleensä raskain osuus matkustamisessa on odottaminen ja lentokentällä säätäminen, mutta kaikelta siltä vältyttiin, kun pääsin ensimmäistä kertaa lentämään yksityiskoneella. Matka meni tosi nopeasti, ja saapuessamme Tukholmaan, pääsimme käymään Gantin pääkonttorin luovassa kerroksessa, joka oli todella mielenkiintoista. Rakennus oli iso, ja saimme kuulla mitä kaikkea paikan päällä suunniteltiin. Siellä oli esillä luonnosseinä, johon oli sommiteltu syksy/talvi 2018 inspiraatiojuttuja, joista sitten toteutetaan sampleja. Jo joulukuussa tulee ostaja valitsemaan ensi syksyn mallistot. Tämän jälkeen kävimme myöhäisellä lounaalla ja drinkeillä ennen itse päätapahtumaa.

Gant lanseerasi toissapäivänä maailmanlaajuisesti kuusiosaisen Couple Thinkers -nimisen sarjan, joka käsittelee elämän kiperiä kysymyksiä. Gant on halunnut tuottaa ohjelman, joka vetoaa ihmisiin uudella tavalla, pistää miettimään ja avaa mielenkiintoisia keskustelunaiheita. Meidät oli kutsuttu kyseisen sarjan lanseeraustapahtumaan, joka järjestettiin Tukholman China Teaternissa. Paikalle oli levitetty punainen matto, oli kuvausseinä ja tervetuliaismalja, sekä vieraita eri puolilta maailmaa. Meille näytettiin sarjan toinen jakso, joka käsitteli avaruutta ja tulevaisuutta. Kyseinen jakso oli mielenkiintoinen, opettavainen ja sisälsi syvällisiä aiheita. Päähenkilöinä toimii koomikko, kirjailija ja näyttelijä Craig Ferguson ja hänen vaimonsa Megan Ferguson, jotka olivat myös tilaisuudessa läsnä kertomassa miksi olivat lähteneet ohjelmaan mukaan. Pari haastattelee ohjelmassa asiantuntijoita, jotka vastaavat sellaisiin kysymyksiin, joihin ei helposti löydy vastauksia.

Tilaisuudessa saimme kuulla myös Gantin toimistusjohtajaa Patrik Nilssonia sekä markkinointipäällikköä Eleonore Sällia, jotka kertoivat mistä idea syntyi. Sarjaa on työstetty kovasti viime vuoden aikana ja se on nyt nähtävissä Pohjoismaissa yksinoikeudella Viaplayn kautta sekä Jenkeissä Youtubesta.

Ohjelmassa nähdään Gantin vaatteita ja tyylikkäitä ihmisiä, joka tekee toki katsomisesta miellyttävän elämyksen. Gantin motto on ”Never stop learning”, joka on hyvin tuotu esiin kyseisen sarjan avulla. Tämä on hieman uudenlainen ja mielestäni todella toimiva tapa markkinoida ja saada tuote sekä brändin sanoma esille. On tärkeää keksiä jatkuvasti uusia ideoita muodin ja mainonnan esilletuomiseksi kovan kilpailun takia. Ihmiset ovat kiinnostuneita brändeistä, joilla on jokin syvempi sanoma ja tavoite tehdä hyviä tekoja. Gantin päämääränä on tehdä maailmasta parempi ja kauniimpi paikka hyvän arvomaailman sekä innovatiivisten tuotteiden avulla, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Lisää tätä!

 

xx Didem

One Response

  1. Todellakin. Liikaa aliarvioidaan meitä kuluttajia etc ihmisiä.
    Olisi aika saada oikeaa ja todellista kaikenkattavaa hyvää ja hyväksyntää muodinkin kautta. Enemmän eettisyyttä niinkin ettei hintakaan olisi enää Se Este!?
    Paljon on kuitenkin vielä töitä tehtävänä ja sanoja puhuttavana ennenkuin ihmiset oivaltavat ¤¤¤

    Ihana Gant!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.