#GINATRICOTACTIVESPORTS

Photos by Julius Konttinen

Oli vähän vaikeuksia valita muutama kuva vaan, mut ei kai se haittaa, kun kuvat ovat niin siistejä. Hiki lensi tänä aamuna Gina Tricot'n järkkäämässä "kevyessä" aamujumpassa. Aamu lähti siis ripeästi käyntiin Basement CrossFit salilla, jossa esiteltiin Gina Tricot Active Sports – treenimallisto. 45 minuutin treeni teki oikeasti terää ja sain valtavan energia kicksin loppupäivälle. Kyllä se vaan on niin, että ihminen voi paremmin liikkuessaan ja välillä jopa rääkkiessään itseään. Inspiroiva aamu kaikin puolin herkullisen aamupalan kera. Koska mallistokin oli niin herkullinen kaikkine väreineen, niin tästä sain idean viettää terveys viikonlopun. Blogikirppiksen lisäksi aion treenata, hengittää raikasta ilmaa, tehdä inspiroivia asioita, kuten lounastaa parhaan ystäväni kanssa, kokeilla uutta smoothie reseptiä ja hymyillä kaikille. Aion pysyä hyväntuulisena. Feeling good already!:D 

Viikkoni on ollut kiireinen ja olen iloinen siitä. Pieni kiire sopii minulle. Olen kotonakin silloin paremmalla tuulella. Iltasin voi sit jakaa toisen kanssa päivän tapahtumia. Olen onnellinen siitä kuinka blogini on mennyt eteenpäin. Puolessa vuodessa olen kehittynyt paljon ja blogini tasokin noussut, vaikka itse sanonkin. Blogin kautta olen tutustunut uusin super mukaviin tyyppeihin, osan kanssa tulee nähtyä vain tilaisuuksissa ja taas osan kanssa tuttavuus on syventynyt ystävyyteen. Mahtavia ihmisiä ja persoonia tällä alalla. 

Tämän iltapäivän pyhitin Lucalle ja ajettiin Snadistadiin leikkimään. Puhelin pysyi visusti laukussa ja keskityin vain ja ainoastaan Lucaan. On niin tärkeetä että pystyy jättää sosiaalisen median hetkeksi ja nauttia siitä hetkestä, oli se hetki sitten ystävän, perheen, lapsensa tai itsensä kanssa. Yritän aina tehdä työt ja postaukset päivisin tai sit myöhään illalla, jotta aikaa jää vain olemiseen minulle tärkeimpien ihmisten kanssa. 

Kauniita unia ja toivottavasti hyvä fiilis tarttui myös teille 😉

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *