GOING-OUT TOP AND MUCH MORE

Photos by Kristiina Ketonen

Jacket // Zara

Lace top // Zara

Jeans // Zara

Shoes // Nelly.com

Kyllä, olen löytänyt elämäni topin, jossa olkaimet ovat sopivat, joka on monikäyttöinen ja jossa kaikki on muutenkin kohdillaan. Olen jo jonkun vuoden katsellut silkkitoppeja, mutta vastaan ei ole tullut sitä oikeaa. Monesti se pieninkin koko on itselleni ollut liian iso. Yllätys yllätys, Zarasta se löytyi ja siitä lähtien toppi on ollut kovassa käytössä. Parasta tässä on nimenomaan sen monikäyttöisyys. Tämä toppi sopii juhlaan, arkeen, alustopiksi ja myös yötopiksi. Kaikki kategoriat on käyty läpi. Täydellinen ja järkevä vaatekappale myös matkustamiseen, sillä tämähän ei vie matkalaukussa tilaa juuri lainkaan.

Vaaterekkini on tällä hetkellä niin toimiva ja lähes täydellinen kaikkine basic vaatekappalaineen. Pieniä iloja. Haha.

ps. Söin tänään lounaaksi niin hyvän ja mausteisen äyräiskeiton/padan Ravintola Teatterissa. Worth to try.

xx Didem

7 Responses

 1. Hei! Omistatko Acnen coltit ja mitä mieltä olet niistä? Oon pitkään miettinyt et ostaisin heti kun taas saatavilla, mut toisaalta: onko ne arvonsa väärti ja sopiiko ne tällaiselle sirolle naiselle kuitenkaan niin hyvin.. (165 cm/48kg) ?

  1. Hei 🙂

   En omista. Osta, jos pidät mallista. Oletko kokeillut niitä? Olet minua vähän lyhyempi, enkä näe mitään syytä miksi malli ei sopisi sinulle. Itse haluaisin Anine Bingin bootsit. Olen miettinyt niitä pitkään 🙂

 2. Moiks! Minne olet lentämässä? ☺️ Silmään pisti Cubuksen housut? Mikä malli kyseessä, kiva näköset! Oon lähössä nimittäin joulukuussa pitkälle reissulle pitkine lentoineen ja haluisin keksiä kauniin, mutta mukavan asun❤️ Jos olet lähdössä lämpimään, niin suosittelen sinulle Chanelin aurinkorasvaa kasvoille, AIVAN super ja kaunis puteli ?

  1. Joo minuakin kiinnostaisi vinkit lentokoneeseen! Lennän täältä kylmästä Suomesta 10h lennon kuumaan Thaimaahan. Takkia en ikinä kanna edes mukana, kun kohdelaupunki on niin kuuma. Mulle on tärkeää lentokoneessa näyttää siistiltä eikä ihan “röhnäiseltä”, mutta mukavuus, helppous ja lämpötiloihin sopiva asu on tärkeä. Enkä ihan koko asua tykkää vaihtaa, ehkä joku “kerros” systeemi toimisi. Onko sulla jotain ideoita? ?

  2. Enpäs kerro vielä..:D 

   Cubuksen housut ovat ihanat. Yritin löytää mallia netistä, mutta en millään löytänyt housuja suorilla lahkeilla. Samantapaiset oli pienellä resorilla lahkeessa. Kiitos tosta Chanelin aurinkorasva vinkistä.

   Mukava, mutta tyylikäs asu on niin tärkeetä itsellenikin. Tulen lentämään  Zaran hrmaassa cashmere neuleessa, alle har harmaa teeppari ja sit ne cubuksen housut. Pitkälle lennolle otan mukaan aina lämpimät pörrösukat. Olalle lähtee musta Chanel (klassikko) ja myös luikkarin weekend bagi. En koskaan pakkaa laukkujani ruumaan menevään matkalaukkuun, vaan ne kuljetan niitä käsimatkatavaroissa. 

   XX

Leave a Reply

Your email address will not be published.