GUL O BLÅ

 KUVAT ANGELINA ILMAST 

 

Tukholma on kohdellut meitä hyvin. Sää on ollut mitä mainioin. Asutaan Deryan ja Maxin luona Östermalmissa, aivan ytimessä tässä Humlegårdenin vieressä. Kämppä on ihana! He ovat vasta muuttaneet tähän. Tarkalleen kolme viikkoa sitten. Olen ymmärtänyt että Tukholman asuntomarkkinat voivat olla hankalat. Derya ja Max halusivat omistusasunnon ja sen metsästämisessä meni noin kuukausi. Heillä kävi siis tuuri. Se, mikä on hyvä tietää, että asuntojen lähtöhinta ei koskaan pysy samana, vaan siihen voi lisää automaattisesti mukaan noin miljoona kruunua. He etsivät asuntoa Östermalmista ja Vasastadenista, koska molempien työpaikat ovat keskustassa.Tarjouskilpailua käydään julkisesti ja reaaliajassa, tarkoittaen että kaikki asunnosta kiinnostuneet saavat jokaisesta tarjouksesta ilmoituksen tekstiviestitse. Heilä oli viikon kestävä tarjouskilpailu toisen potentiaalisen ostajan kanssa. Vaatimuksena heillä oli, että saavat muuttaa kuukauden sisällä asuntoon, kun taas yleisempi käytäntö on noin 2-3 kuukautta.

Östermalm on ihanan rauhallinen alue, vaikka onkin ihan ytimessä. Täällä on niin kivoja ravintoloita ja afterwork mestoja. Ravintolasuosituksia on Kommendören, jossa syötiin eilen. Muita hyviä mestoja on  Nybrogatan 38, Tako, Vassa Eggen, 1889 (paras pizza ever), Eataly, Urban Deli, Pom och Flora (Vasastaden), Tyge & Sessil, Un Poco, Broms Karlaplan, Wiener, Yuc Mexican ja Paraden. Siinä muutama suositus 😀

Eilisen päivän kohokohtia: yhdessäolo äidin ja siskon kanssa, loputon nauru, Fotografiska museet, tajuttoman hyvä prinsessaleivos Wienerissä. Mun lempileivoshan on prinsessaleivos, nyt tiedätte tämän 🙂 Myös Arketin löydöistä olen iloinen. Ostin kaksi mustaa midimittaista hametta. Molemmat tosi basic. Yksi on vekkihame ja toinen on musta ohut suora.  Minun on vaikea löytää hyvin istuvia alaosia pienen lantion takia.

Hidas aamu menossa täällä kotona. Kirjoitan tätä postausta täydellisen marmoripöydän äärellä, äiti laittaa hiuksia ja sisko lukee lehtiä. Taustalla soi aamuradio. Ihan kuin ennen vanhaa, kun asuimme kaikki saman katon alla.

Ihanaa lauantaita <3

 

XX DIDEM

 

5 Responses

  1. Hei, minkä kokoiset sun Chanelin lenkkarit on ja mitä kokoa käytät yleensä? Eli vastasivatko kokoaan?

  2. Olen tykästynyt kovasti ravintola smak.
    Käytiin eilen siellä syömässä, kun oltiin paripäivää Tukholmassa.
    Ja keli oli mitä ihanin, käytiin tunnin risteilyllä Tukholman ympäristössä.
    Ihanan kämppä sun siskolla !

  3. Niin kiva äiti-tytöt -reissu! Muakin kiinnostaa, että mistä hieno keltainen neule.

Leave a Reply

Your email address will not be published.