HAPPY GIRLS

 

  Kuvat ANGELINA ILMAST
MEKKO // &OTHER STORIES
PAITA // ANINE BING
KOROT // NELLY.COM
AURINKOLASIT, KORVAKORUT & LAUKKU // CHANEL

 

Keskiviikko yönä palasin aika väsyneenä (koska lento oli myöhässä) kotiin Pariisin reissulta ja eilinen oli hirmu hektinen päivä. Miljoona eri juoksevaa asiaa, jotka oli hoidettava ennen perjantaita. Lapset tuli myös eilen Suomeen kesälomanviettoon <3 Ollut hyvä viikko ja kiitos Pariisinreissun, sain takaisin juoksuintoni. Oli jotenkin epätodellinen fiilis yhtäkkiä juoksennella ja pyöräillä Pariisin katuja pitkin ja seurata elämää fillarin selästä. Näkee ja tutustuu kaupunkiin muuten ihan eri tavalla pyöräillen.

Tuottelias viikko huipentui eilen Teatterin joka vuotiseen Black Vip Partyyn. Tavattiin tyttöjen kanssa Kämpissä tuntia ennen juhlia. Lasi Rieslingiä maistui aika hyvältä megatreenipäivieni jälkeen! Eilen ei tosiaankaan mennyt myöhään. Olin jo 23.00 sängyssä! Tänään olen jo ehtinyt pestä molemmat kylppärit ja pari satsii pykkiäkin on pyörinyt koneessa. Heräsin siis jo seiskalta. Tämä valon ja auringon määrä tekee kyllä ihmeitä mielelle. Luca pelaa tossa pleikkaa ja minä kirjoittelen. Pate (Lucan veli) nukkuu vielä. Lapset on onneksi aika sopeutuvaisia ja yleensä jetlagin selättäminen tossa iässä onnistuu vielä helposti.

Haha..ovikello soi äsken ja lähetti seisoi siinä kahden ison Havaianas uimapatjan kanssa. Välillä mietin, mitäköhän ne lähetit ajattelee näistä kaikista jutuista joita ne tuo 😀 Hienot patjat kylläkin. Otan toisen ainakin mukaan Turkkiin! Oh, ihana päästä sinne taas kohta.

Tänään päivällä me varmaan vaan chillaillaan lasten kanssa. Lucalla on pianotunti ja minä saan tänne kotiin Lundian tyypin mittailemaan ja miettimään kanssani sisustusratkaisuja. Olen hankkimassa Lucan huoneeseen Lundian TV-tason, hyllyn ja työtason. Kotimaista ja ajatonta designia.

Minulla tuli eilen vähän asukriisi ja kiire ennen juhlia. Vedin päälle tuollaisen mustan silkkimekon ja Anine Bingin paidan. Pariisin Chanelilta lähti mukaan nuo aurinkolasit ja korvakorut, jotka näkyvät kuvissa. Korvakorujen vihreä kivi on samanväriset kuin silmäni. Mielestäni todella upeat korvakorut.

xx Didem

One Response

  1. Lundia on tosi hyvä valinta! ? itsellekin äiti hankki alakouluikäisenä ja vielä yliopisto opinnoissakin palvellut hyvin ? toi lundia on siitäkin hyvä, että se on helposti muunneltavissa tilan ja tarpeen mukaan. Hyvä valinta, uskon että tykkäätte! ? mullakin lundia toimii kirjahyllynä, työpöytänä ja tv tasona 🙂 ja toki vanhemmiten hyllysyäni löytyy korkkareita, kauneustuotteita ja koruja laatikostossa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *